Forum.Over.Net

Odgovori: Kuhinja

Pregled teme
iztok.kos
Celotna prenova kuhinje na http://oktave.blogspot.si/2017/01/black-is-all-in.html
Cena celotnega projekta/prenove 14 000 €
Projektiranje, izdelava po meri, material front MDF, aparati Gorenje (Ora ito, Karim Rasheed), umivalnik in armatura Villeroy&Boch, LED razsvetljava
Citiraj
Metamed
Prenovila sem kuhinjo nekaj let nazaj, cena na tekoči meter je bila dražja od vaše napisane. zelo pomembno je da pogledate koliko vodil imate, saj so ta najdražja. jaz imam veliko predalov in je bil zato tudi strošek višji,... vaša napisana cena se mi zdi ok za kvaliteto, kuhinje so za dolgo :)
Citiraj
BREDA
Zanima me, ali ima kdo izkušnje s kuhinjami proizvajalca POLOLES s Koroške? Kupujem jo sama in si ne morem privoščiti prav drage, prodajalec v Harvey Normanu jo zelo hvali, vsi predali v predalnikih ima vodila in okovje Blum ter mehko zapiranje. Mene pa zanima vaše mnenje.
Citiraj
hehehe
Punce, prav danes sem bila v Kiki v Avstriji. Čudovite kuhinje, res za dol pasti, sestavi 2,3x2,7 m vključno z aparati (pomivalec, kuh. plošča - steklokeramična, pečica, hladilnik, napa) od 1800 - 3000 eur. Za 3000 € je bil poleg tudi posebej mini zmrzovalnik (3 predali - vradni).

Upam, da je kuha v tako dragih kuhinjah, kot jih tukaj navajate resnično toliko boljša in okusnejša. Jaz - midva ne dava za kuhinjo takih denarjev, ker stvari se da skuhati tudi v mali kuhinji dobro + ostane več dnarcev za stvari, ki se dajo v pisker :)
Citiraj
valenska
Nobilia, podezelski stil, kupljena pred nekaj meseci:
Dolzina kuhinje 3,60 m, cena za lesene dele 4.500 EUR.

Seveda pa dolzina ne pove, cena je v veliki meri odvisna od vrste elementov:ceno zvisujejo predali, stklena vrata, pilastri........

Sem pa zadovoljna z njo.
Citiraj
gupika
Kupila DanKuchen, po naročilu, izrisana po mojih zamislih in načrtih, ker nimam standardnih mer (mansarda). 6m pulta, posebej visoka omara (namenjena za shrambo), tri viseče omarice, šank - 4.500 eur, v Rutarju, ki ga fejst kritizirajo. Ampak pr men je vse tako kot je treba, dostavljeno v roku, zmontirano bp.
Men se je tud zdelo velik, sam tko pač je, hvala bogu si lahko privoščim, če si ne bi mogla, bi pa šla v Dipo-ta in kupila za 2000 eur vse komplet z aparati.
Citiraj
slovenkai14
DAN KUCHEN-krasna v vseh pogledih in cena zelo,zelo solidna
Citiraj
nobilia
Pozna kdo Nobilia kuhijne? Ste zadovoljni?
Citiraj
jožek
Kupili kuhinjo DAN KUCHEN- zelo zadovoljni, solidna cena in točno tako kot smo se domenili.
LP
Citiraj
x.
Petra2000,

midva sva v Poblesu naročila komplet opremo (razen garderobnih omar), se pravi kuhinjo, spalnico, dnevno + kopalnico.
Še vso belo tehniko sva kupila pri njih.
Že res, da bi kje drugje dobila ceneje, vendar pa materiali, izdelava in seveda kvaliteta + profesionalnost odtehtajo nekaj, kar gledaš vsak dan in s čimer boš živel še ene 30 let.

Priporočam!!!
Citiraj
vlka kuhna
No, mene pa je Ikeina kuhinja stala ok. 6000 evrov za leseni del, skupaj s stroji pa čez 9000.
Če si seveda s tem podatkom lahko kaj pomagaš, razen, da boš potolažena, da ima še kdo tako "drago" kuhinjo.
Ampak vsi izračuni v naših trgovinah so se začeli pri 7500, nadaljevali pri 9000 do 12000. Samo za leseni del.
Še danes ne vem, kako majhne in borno opremljene morajo biti kuhinjice za 2 tisočaka.
Je pa pri nas kuhinja srce doma, kuha se durh, zato mora biti udobna, velika in dobro opremljena.
Citiraj
Mali
Nisem hotel nikogar nič napadat. Je pa trapasto spraševat kakšna se vam zdi cena 6000 eur če ne vemo kakšne elemente vsebuje kuhinja.
Lahko imaš v tekočem metru 2 predalnika 60 + 40 cm, ki staneta (govorim na pamet) 900 EUR
Lahko pa imaš eno omarico širine 100 z vrati, ki pride 200 eur.
Že na metru je razlika velika se ti ne zdi
Citiraj
metulka
Ne poznam lastnika Ikeine kuhinje, ki ne bi bil zadovoljen z njo, kakovost je na ravni (vključno s tihimi vodili za predale in neslišnim zapiranjem omaric), vse reklamacije rešujejo tip top, ni težav s sestavljanjem. Mislim, da tukaj govoriš preveč na pamet.
Jo ravno kupujem za izredno smotano razporejeno in majhno kuhinjo, edina stvar, ki jo bom morala posebej naročit, je pult.

Glede cene pa bi v Ikei z najdražjo možno varianto za 6 metrov odštela tam cirka 2500 evrov (najdražji tipski sestav v dolžini 280 cm z eno visoko omaro 60 cm pride 1.099 evrov - fronte v kombinaciji jesenovega furnirja in masivnega jesena).
Citiraj
Petra2000
Je meni drugače čist jasno ja, da je 6.000€ velik za kuhinjo in nimava denarja za stran metat v nasprotnem primeru ne bi nič spraševala na forumu in kuhinjo bi že imela. Ampak že vse trgovine v okolici Lj smo dali skozi, pa mi ni jasno kje lahko kupiš kuhinjo za 3.000€ (sedaj tudi v Ikei ne več, pa tudi narejene so bog pomagaj).

Drugače pa tudi drugi niso napisali kaj nudi njihova kuhinja, ta ki je nama všeč, je iveral, kombirirana z orehom (furnir)in utrapasa, ima blažilce, odlična vodila, na eni strani pult širok 80 cm, dve viseči omarci, 1,2 m pa visoke omare 1,8m.
Citiraj
Mali
Vse lepo in prav ampak tle govorite kar v tri dni. 6.000 eur za kuhinjo (leseni del je kar dost) Me pa zanima če veš iz česa so narejena vrata, kakšna so vodila, imajo vrata blažilce itd.

Lp
Citiraj
metulka
Glej, če rabita res nekaj posebnega in čisto nestandardnih mer, če imata denar in če bosta dobila tisto, kar vama je všeč, potem nimata kaj gruntat. Čeprav glede na mere bi rekla, da ne more biti ravno neka umetnost najti elemente zanjo.
Meni so to nepredstavljive vsote, skupaj z belo tehniko prideš počasi že skoraj na 10 jurjev - za to, da potem po možnosti kuhaš dvakrat na teden?

Menda še vedno drži razmišljanje, da kuhinjo pač kupuješ enkrat na 30 let ali kako že, ampak resnično ne vem, v čem točno je keč, da mora biti tipi topi in res vrhunska, kavč je pa lahko za 200 evrov. Jaz kuham vsak dan v poceni serijski kuhinji in smo siti :)
Citiraj
Petra2000
Hmmm, malo čudno se mi zdi, bom pa rekla drugače, je kakšna kuhinja tud narejena točno po merah in z vsemi malenkostmi, v bistvu čisto unikatna? Ker v najinem primeru nikjer nisva prišla pod 6.000€ samo za leseni del...
Citiraj
Maja12345
...Svea, model Neža. Cca. 6 m leseni del cca 3000 €. Je pa res, da je prisoten konkreten popust. Sama sem vztrajala pri Svei, ker se za nakup kuhinje ne odločaš vsak dan. Izkušnje - mama jo ima 8 let in je še vedno kot nova, veliko kolegov pravi enako - po vseh letih še vedno v odličnem stanju....Lp
Citiraj
šecjen
cca 6 m spodnjih elementov, 1,2 m otoka, viseča omarica, korito, 1,7 visoka omara, pol metra visečih polic in napa po predračunu približno 3500, verjetno bo pa 5000.
Citiraj
LIMONA5
mARLESOVA KUHINJA kombinirana ,vanili bordo rdeča,4m leseni del malo manj kot 4.oooeur.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.