Forum.Over.Net

Odgovori: Razpoke na objektu

Pregled teme
Silky
Kot je že predhodnica napisala, povprašajte na ZRMK ali pa na Zavodu za gradbeništvo Slovenije.
Citiraj
kaktusar
Hvala za odgovor. Kaj so te kratice ZRMK in IRMA? Kje dobim statika v Ljubljani?
Citiraj
AlenkaTomori
Pozdravljeni,
težko je takole reči zagotovo, kaj je in zakaj. Zagotovo se pa nekaj dogaja, morda tudi konstrukcijsko. Na nekaterih slikah je lahko tudi stik poličke in ometa, kjer škropi dež, zastaja, v razpoki še bolj in se lahko tudi zato ta stik drugače obnaša.
Za kaj več bi bilo dobro, da si zadevo ogleda statik, še bolje strokovanjak iz npr ZRMK, IRMA, če so vprašljivi posedki ali kakšna druga statična dilema.
Citiraj
kaktusar
Lep pozdrav. Upam, da sem zadel temo foruma, če ne pa mi svetujte na katero temo naj pošljem.

Gre se za to, da se kupuje stanovanje v pritličju 2 nadstropnega objekta, ki ima 7 ali 8 enot zgrajenega leta 1995. Opazil sem razpoke spodaj na objektu, ki so točno pod spalnico in kopalnico stanovanja, ki se ga namerava kupiti. Opazil sem tudi razpoke na steni pri vhodnih vratih v stanovanje-slik žal še nimam. Te razpoke so ob lesenem okvirju na katera so postavljena vhodna vrata. So pa samo na levi strani okvirja. Prav tako so iste razpoke v stanovanju, ki je nad tem stanovanjem sepravi v 1. nadstropju pri vhodnih vratih. Meni se zdi, da je vse to nekako povezano. Razpoke na objektu in vhodnih vratih in razpoke pri vratih v 1.nadstropju. Prosim za mnenje. Slike so obrnjene! Hvala in lp

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Citiraj

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.