Odgovori: Prevarana.... in tista, ki vara

Pregled teme
darwin
An eye-for-eye would lead to a world of the blind ...
Odrasti že enkrat ...
Citiraj
kar naj ga boli
Glej, zaupanje v vajinem odnosu je uničil tvoj mož, ne ti, zato se ne obtožuj. Če te ima vsaj malo rad, bo tudi on tebi odpustil prekršek, glede na to, da si je on privoščil leto dni igračkanja za tvojim hrbrom. Če tega ni sposoben, te ni vreden. Naj ga pa kar malo boli. Bo vsaj na lastni koži občutil, kako je, če si prevaran. Mogoče mu bo to lekcija za naslednjič, ko bo pomislil, da bi tako lahkotno in brez premisleka spet kakšno naskočil.
Citiraj
poskrbi zase
Hej, jaz ti pa samo rečem: bravo punca, samo škoda da si mu povedala! Sem bila na istem kot ti. Mislim, mož me je skoraj leto dni varal z eno smrkljo, v katero se je (stari kozel) menda celo zaljubil, jo vlačil v svojo družbo in se z njo dobival na javnih krajih, tako da so za to vedeli skoraj vsi, samo jaz ne. On si je privoščil zaljubljenost, mi priznal, da se je mel fajn. Kaj pa jaz? Jaz sem ga pa na******, izpadla trapasto, me boli, zgubila sem zaupanje vanj, verjetno se v tej vezi nikoli več ne bom počutila sproščeno. Se pa nisem ločila. Zakaj? Ker sva se vedno dobro razumela in se drugače dobro ujameva, ker nočem razdret družine, ker se mi ne da spet iskat nekoga, ki mi bo kompatibilen. Ampak veš kaj, če mi bo na pot prišel kdo, s katerim se bom tudi jaz par mesecev lahko imela lepo, pa imela z njim malo strastne romantike in dobrega seksa, si bom to privoščila, brez najmanjšega občutka krivde ali slabe vesti. Zakaj pa ne? Samo jaz možu tega sigurno ne bom povedala. To bom naredila izključno zase, da pocrkljam sebe, pa da si še jaz malo privoščim. Zato ne imej najmanjše slabe vesti.
Citiraj
darwin
Rad bi vam odgovoril ampak.... ne bo šlo...
Cenzura ! :)
Kdo bo šel na terapije drugače ?
Imate ZS in odgovoril vam bom.
Citiraj
eden1
Kot ste sami ugotovili, sekirati se zaradi napak drugih, še nikoli ni prineslo nič dobrega, vsaj tistemu ki se je za to sekiral. Posledično, glavo pokonci, pogumno naprej.

Njega pa tudi ne spuščat nazaj, pa ne zaradi tega ker bi bil slab, ampak ker je to zelo neodgovorno za sam odnos dveh staršev v odnosu na otroka/e.

Srečno.
Citiraj
Mirsade
A moralno je varanje ali se na tem forumu spodbuja?
Povem svoje mnenje, če komu ni prav pač njegov problem. Si pa večina zatiska oči in potem smo drugi krivi .Lep primer je tista ki jo je zahaklal poročen in ona boga reva enoeto ni skapirala kako nima časa zanjo?
Sedaj verjetno kuje maščevanje v stiku bom poslala pismo njegovi ženi in se oprala krivde.

Sam sem marsikaj počel ko sem bio mlad in samski, tako da vem kako stvari stoje.
Citiraj
lastnahvalacenamala
darwin, mirsad ali kako že se želiš še imenovati - med over forum nezvestoba je zaradi tebe izgubil na svoji vrednosti :)
vse varalice oziroma vsi običajni grešniki, ki se želijo izpovedati na tem forumu , dobesedno pobegnejo , ko jih ti napadeš in popljuvaš s tvojo visoko moralo

na ostalih forumih si sicer še nekako za prebavit - ampak daj vsaj na forumu seks v mestu umiri energijo, ker tudi tam vsi vstran od tvoje inkvizicije bežijo, pa naj se še tako trudiš biti neprepoznan :)

p.s. le en nasvet - glede na to, da imajo primorske cerkve krizo s pridigarji, zakaj prostovoljno tja ne usmeriš vse tvoje pridigarske nadarjenosti ? pa še veseli bi bili tam te poslušat ? :)
Citiraj
Mirsade
Ja a jo naj pohvalimo da je šla z enim samo da je lahko rekla da je ga varala?

A sedaj je on na potezi al kako?
Citiraj
nemaboga
darwin

s teboj je vsako leto hujše - postal si stari, zagrenjeni predator na varalice :)

p.s. kadar te preberem se zmerom smejim ob tem, kako malo ti je potrebno za tvoje orgazme - dovolj je ,da tukaj preberes kako je kakšna ženska moža prevarala in ti takoj pride:)
Citiraj
darwin
"Nezvestoba je izdaja zaupanja, ki je temeljno vezivo v partnerskem odnosu in ki partnerjema služi, da živita eden z drugim kljub temu, da se razlikujeta in se trudita premagati medsebojne razlike." Bla,bla,bla....no..ok. Pomembno je če se en partner odpove temu trudu se po navadi zgodi sranje. Pri tebi je,kot bi se reklo, dvojna doza tega sranja. Zdaj bi "mission accomplished" in "life as usual" ?
Nak !
Smrad od vašega nemorala (beri sranja) je dosegel točko kje bi bilo najboljše za oba da greste narazen. Da greš varati partnerja iz maščevanja ? Pa še kaj. To je samo izgovor. Dobila si šup karto od jebača in zdaj bi kot vsaka sponzoruša ki da kaj nase, molzla staro kravo (pardon bika). Jebi ga, bikonje se ponavadi vrnejo ženama. Tam je ****** in za jest zagarantirano. Sicer kdo bo stavil na kravo ki vsakem rogatom biku dviga rep?
Ti še vedno ljubiš moža !? Najbrž s tem stavkom lahko kandidiraš za norca leta.
Punca,let me put it this way.... Ti,kaj je ljubezen,pojma nimaš !
Če imaš človeka rad ga ne varaš. Daj si to v glavo. Ali med noge...po želji.
Ja, in to kar si povedala drži ...je "katastrofalno za slišat". Edini pametan stavek celega posta.
Ehhh...ima boga ....
Citiraj
BTDT
Zakaj se ne ločiš in ostajaš ob moškem, ki te ne spoštuje dovolj, da bi lahko imela lastno mnenje in te je še varal po vrh vsega? Zaradi otrok? Zakaj se zapletaš z drugimi?
Odločitve, dejanja, posledice. V tem vrstnem redu to gre in če nekomu enkrat dovoliš, da počne nekaj, s čimer se ne strinjaš, bo to počel vedno znova, ko bo le prejel dovolj velik impulz.
Tudi sama si ravnala impulzivno, vsaj tako vidim iz tvojega pisanja.
Vprašaj se: Ali bom sužnja impulzov? Bodo drugi impulzivneži krojili moje življenje?
Če na eno od zgornjih dveh vprašanj ne zmoreš v sekundi odgovoriti z ne, potem ne jamraj, bodi tiho in naj te življenje vodi naprej kot reka vodi naplavine.
Citiraj
5ra83
Pozdravljeni

v tem trenutku sem pripeljala svoje življenje na točko, ko mi je samo cele dneve še grozno. Pred kakšnim letom sem ugotovila, da me je mož varal dobro leto dni in lagal v eno. Od te prevare se nisem nikoli mogla prav pobrat, vedno pa sem padala na neko jokanje, češ kako me ljubi in si ne zna predstavljat da bi živel brez mene. No, moja žalost, prizadetost,... je bila brezmejna in še vse do prejšnjega meseca, sem bila samo žrtev vsega tega. Nakar sem spoznala moškega, ki se je z mano dejansko pogovarjal, me poslušal, lahko sem imela celo svoje mnenje... začelo se je s pogovori, pred 14 dnevi pa sva imela tudi spolni odnos. Ker me je to tako grozno razžiralo, sem povedala možu. Vem ,da sem naredila strašno napako in hudo mi ga je gledat takega, vendar, ko se spomnim kako dolgo sem bila jaz v takem stanju, me še vedno popade jeza. Meni je zelo žal, ker resnično nisem nikoli bila takšen človek v kakšnega sem se spremenila. V glavnem - jaz sem s tem moškim prekinila v trenutku, ko sem možu za njega povedala. Zdaj pa sva sploh na točki, ko si lahko rečeva, kaj naprej. Jaz moža po vsem tem še vedno ljubim, čeprav vem da je to katastrofalno za slišat. Ko zdaj razmišljam za nazaj, vem, da je bilo moje dejanje samo iz maščevanja in dejansko do tega moškega nisem čutila popolnoma nič... všeč mi je bilo samo to, da mi je dal občutek, da sem človek, ženska...Lepo bi vas prosila na vaš pogled na situacijo...
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.