Med.Over.Net

Odgovori: Linea Snella

Pregled teme
bibae
Jaz imam z ls zelo dobre izkušnje, hujšala sem po programu, uspelo mi je in težo obdržala do druge nosečnosti, sedaj sem rodila in vem da bom čez dva meseca ponovno obiskala salon.Vem da je velik finančni zalogaj, a če ženska, mati gospodinja s svojom podjetjem ki ni rožnato v teh časih lahko skrbi za 4-in veččlansko družino je tudi toliko vredna da si lahko privošči nekaj za svojo dušo, saj doma si najbrž ne bo vzela časa za sobno kolo ali orbitrek ki je samo obešalnik za srajce.Tako da, ženske, glavo pokonci in uresničite svoje cilje.Jaz sem ga že, sedaj bo pa samo še popravni izpit.
Citiraj
levinja po srcu
Natalija linea, a v Celju res ne gledajo, kako delaš. Sem bila namreč tam, pa so obljubljali vse mogoče...in me skoraj zvabili tja. Kaj meniš, je res tako slaba izbira?
Citiraj
Oslica ki je šla le 1x na led
Aah, da sem bila naivna je bila povsem moja krivda... V Lineji sem plačevala po 580 eur na mesec... Sedaj pa hodim v Slim Line's in me stane vadba 230 eur (za isto stvar kot v Lineji 580 eur!!). No, po trenutni akciji www.facebook.com/slimline.si me pride vadba še ustrezno ceneje!

Don't be blind girls... <3
Citiraj
Natalija linea
Pozdravljeni!
Menim, da je osebni trener skoraj da boljša naložba. Sama hodim v Lineo snello v Celje, kjer me nihče ne nadzoruje, ko izvajam vaje, o prehrani pa tudi nimajo veliko pojma...držijo se nekih napisanih diet, nekega pametnega-zdravega svetovanja ni. So zelo nesramne, ko se odločaš ali jim boš dal 1200 eur ali ne, ko pa je čas plačila so zelo prijazne. Tko, da mislim, da je osebni trener glede izvajanja vaj in prehrane boljša in cenejša izbira.
Citiraj
chiquita2
Punce, vse te stvari razno razne diete, herba lajfi, nupoti, linea snela in podobne stvari NE DELUJEJO na dolgi rok. Že, že da izgubiš neko težo s temi stvarmi ampak pridobite težo nazaj zato ker ne moraš furati takega načina življenja na dolgi rok. Ne moreš jesti celo življenje nupotev in herbalajfov in hoditi na linea snela.

V svojem življenu sem sigurno že za ene 3krat shujšala za 15-20kg. In iz izkušenj vam povem da je najlažje shujšati s čim manj kompliciranja in čim ceneje. Torej odmislite prvo vse te preparate, slim-line salone, fitness centre. In za začetek si je treba kupiti samo zdravo hrano in začeti kuhati doma, ni treba da imate znamka hrana je lahko čisto preprosta žitarice, poceni ovseni kosmiči.

Vem da veliko znanih ljudi promovira to Linea Snela samo oni niso debeli, bi bilo lepo če bi malo preverjali, recimo da bi kakšen debel hodil v Linea Snela in da bi ga prišli potem sčekirati ene pol leta po teh tretmajih kako se drži. Ker stavim da 90% se jih zredi nazaj oz. še za več, ker to ni rešitev da te dajo tam v neko komoro in plačaš ene 2.000 €. Enostavno hujšarija je psihične narave, kjer se je treba res potruditi in urediti življenje in se disciplinirati.
Citiraj
banananana
Hej hej!

V LS sem začela hodit oktobra 2010 in do junija shujšala fantastičnih 20kg! Ko sem po končanem hujšanju vprašala, če lahko sedaj koristim enoletno brezplačno mesečno kontrolo, so mi seveda svetovale, da bi bilo zame bolje, če kupim nov tretma, za ne vem še 3 mesece... In ker sem imela ravno ''nekoliko preveč denarja'' sem se odločila, da kupim še nadaljno terapijo... seveda sem bila po izgubljenih 20 kg že na idealni teži in nadaljnega obiskovanja salona nisem potrebovala, dovolj bi bile le enomesečne kontrole...

No danes, dobro leto in pol po tem sem se zredila za 25 kg!!!!! Dobila sem bonus 5 kilogramov več kot pred začetkom hujšanja!

Kako sem bila neumna.... na idealni teži sem bila pa samo ne vem 3 mesece maximalno, ne vem, lahko shujšaš, samo teže pa po končanem obiskovanju LS ne obdržiš...
Citiraj
Kendra
Punce!!! Pišem iz lastnih izkušenj...
linea snella je en velik nateg, kjer jim je najbolj važen vaš denar! Terapevtke so izucene o tem, kako čimbolj uspešno prodati posamezno terapijo in vam pobrati težko zaslužene evre. Nimajo pojma o delovanju telesa, o zdarvi prehrani, kaj šele o strukturi kože, če že izvajajo razne anticelulitne terapije. Rezultati so isti, ali še boljši, če se zdravo prehranjujem in tečem kot pa ce tam po 20 min telovadim, pri tem pa prisparam 500 eur na mesec. Jaz imam zelo slabe izkušnje, žalostno!!
Aja pa še to, naslednič ko grem kam na terapije oz hujšanje, bom najprej pogledala kakšno postavo ima oseba ki mi pametuje o hujšanju, saj so tam vse več al manj debele. To pa vse pove o učinkovitosti terapije!!!

Pa lahko noč...
Citiraj
SlimLine.si
Spoštovani, spoštovane

Prosim, če se za uporabniška imena ne uporablja našega zaščitenega imena Slim Line, ker lahko povzroči nepotrebno zmedo in lahko zavaja uporabnike.

Naše podjetje se ne poslužuje takšnega načina 'reklamiranja', prav tako tega IZRECNO na dovoljujemo našim zaposlenim.

Spoštujemo konkurenco in je ne želimo blatiti. Kam in kako se bodo ženske odločile, je njihova osebna stvar. Seveda spodbujamo, da se o vsem prepričate na lastni koži...

Prosim ADMIN-a, če spremeni uporabniško ime Slim Line in onemogoči njegovo nadaljno registracijo.

Lep pozdrav,
direktor Slim Line
Citiraj
Slim Line
http://www.slimline.si/novice-obvestila-akcije

Linea Snella je en ogromen nateg! Bila tam in izgubila predvsem ogromno denarja!
Citiraj
merci
Evo v Linei Snelli nisem še 20 dni pa imam 3kg manj :))) Čar vsega tega je v nas samih 80 % in ne v Snella vadbi, vse je v prehrani po kateri te pa vodijo in vspodbujajo v LS. Sem vesela, da sem se odločila in bom hodila še naprej. Hvala MENI in LS!!!
Citiraj
Nina Malina
Verica,
za taki znesek bi podoben (podoben, ker linea ima slabši spa) program dobila tukaj: klik klik, s tem da NE 3 mesece, AMPAK 6 mesecev... You do the math... :)

Govorim iz LASTNIH izkušenj, ne kar tako za brez veze... Tudi sama sem bila naivna...

Pozdravček,
Nina
Citiraj
Verica
Jaz sem plačala za 3 mesece 1280,00€, dobila pa sem za darilo še nekaj vibracijske vadbe!
Citiraj
Diorka
@amazonka55

Če si dala 1400 eur, potem ZAGOTOVO nisi hodila v Linea Snello 1 leto!

To je namreč cena za mislim da 5 mesecev...
Citiraj
glista86
midazar in vse ostale nezadovoljne z linea snello..lepo bi vas prosila če mi lahko svojo izkušnjo napišete na mail [email protected]
sama imam tudi precej slabo izkušnjo pa me zanima malce več...
hvala, lp
Citiraj
amazonka55
jaz sem tudi hodila, nič shujšala, jezna sama nase, da sem dala tok dnarja. Verjetno po moji krivdi, ker se nisem 100% držala prehrane, ampak dokler ne prštimaš v glavi, ti tudi Linea snella ne dela čudežev. dala sem okoli 1400 eur, pa niti ene kile dol v enem letu, sedaj pa sama hujšam in mi uspeva, v 6ih mesecih shujšala za 13 kg. Žal mi je za tisti denar.
lp
Citiraj
SolkanTinika
Mnenja so res deljena, dobro bi bilo, da tista ki ima res pozitivno izkušnjo pripiše še svoj telefon, da bi to res potrdila. Ker lahko nekdo, ki mu je to predrago to čist spluva, po drugi strani so pa prijetne izkušnje mogoče napisane od osebja linea snelle....
Ker pač vsak lahko napiše kar če.
Citiraj
Nana 78
Moja izkušnja - shujšala sicer sem, vadba je vsakokrat tudi pripomogla k dobremu psihičnemu počutju (ampak k temu pripomorejo tudi druge oblike vadbe, ki jih imam rada), imam pa slabo izkušnjo glede strokovnosti in ''vrhunskosti'' terapevtk, ki je v LS tako zelo opevana.

Že v začetku me je nekoliko zmotilo, ko so mi na vprašanje, kaj so po izobrazbi, odgovarjale: študentka turizma ipd., vendar sem to ob njihovi prijaznosti in pozitivni naravnanosti nekako potisnila v ozadje.

Zgodilo pa se je, da me je po enomesečni prekinitvi vadbe (zaradi zdravstvenih težav) ena od punc, v želji, da bi nadoknadila zamujeno in ob predvidenem času izgubila predvidene centimetre, tako gnala, da sem pristala na urgenci z natrgano mišico. Po približno pol leta moja noga še vedno ni v redu.

Samo v opozorilo.
Citiraj
Melanie
Naj vas opozorim, da Metoda Linea Snella velja za eno najučinkovitejših naravnih metod oblikovanja telesa na svetu! Razvili so jo v 25 letih delovanja na mednarodnih trgih, v več kot 120 centrih PO CELEM SVETU. S kombinacijo temperature 37°C, vodne ciljne vadbe in infrardečih žarkov omogoča hitro, neivazivno in lokalizirano hujšanje ter oblikovanje telesa.

Meni je vadba v centrih Linea Snella zelo pomagala, da sem izgubila odvečne kilograme zelo hitro in pridobila na samozavesti, kar mi brez vrhunskih terapevtk, ne bi nikoli uspelo. Moja kolegica je vadila v drugih podobnih centrih, a je dosegla bistveno SLABŠE REZULTATE, kot jaz v Linea Snelli v istem obdobju.

Pozitivno v nov dan!
Citiraj
majdap
punce je ena nova zadeva zdaj v domžalah precej (ampak res precej) cenejša od lineasnelle. poglejte si na www.figurabella.si
Citiraj
minka1978
Bila na prvem brezplačnem treningu, na koncu pa ŠOK terapija, ko mi je izračunala ceno za hujšanje !!! Hvala in nikoli več, za ta denar dobim že skoraj polovico Kie pro ceed (ki jo ravno kupujem) :D
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.