Odgovori: kdaj vabila?

Pregled teme
nika
Ojla k me zelo veseli da se tut 15 maja.Sem se že zbala da bom prekmalu;)
Tut midva greva v nedeljo raznašat vabila osebno.Js komaj čakam ker mi bo to en velik užitek,ker sm sama izdelala vabila in mi to veliko pomeni.
Tut teb želim veliko užitkov v pripravi in raznašanju vabil.Kje se pa poročiš?Mogoče sem ta že vprašala ampak pozabla sem..No pa en lep vikend vsem!
Citiraj
k.
Nika, midve imava isti datum. Midva sva včeraj pripravila vabila, ta vikend pa greva veselo na delo. Vsem bova osebno vročila vabila. Se mi zdi lepše. Pa še malo izleta bova imela po celi Sloveniji. Je treba izkoristiti koristno s prijetnim! Pa veliko užitkov ob pripravi!
Citiraj
petra
Midva bova poslala vabila največ 1 mesec in pol prej in prosila, da nama potrdijo udeležbo recimo dva tedna prej. Verjamem, da bodo to storili že prej. Če pa bo kdo "pozabil", ga bova sama spomnila s tel. klicem.

Meni osebno se ne zdi napak, da na vabilo napišeš, da prosiš, da potrdijo svojo udeležbo. Mogoče sem tega navajena iz business sveta - organizirali smo že manjše dogodke, kot je poroka s STOTIMI ljudmi, pa smo prosili ljudi, naj potrdijo svojo udeležbo.
Jaz mislim, da takrat NE BOM IMELA ČASA telefonarit ljudi okrog, ker vem iz izkušenj, da zna to hudo dolg trajati. Že z drugimi stvarmi sem si dala ogromno dela (izdelava vabil, naprsnih šopkov, zahval, daril svatom, daril otrokom, konfetov, dekoracije v gostilni, mašn za na avtomobile...) - mislim, da je to najmanj, kar lahko naredijo še drugi: da pokličejo in potrdijo.

Če pa jih boste imele čas preklicarit, podpiram tudi to. Mogoče malce pričakujem tudi to, da bodo takrat dnevi bolj nervozni, zato si bom za takrat pustila res čimmanj stvari.
Citiraj
Orangea
Midva se poročiva zadnjo soboto v aprilu, vabila bova poslala 3 tedne prej, prosila bova, da nama udeležbo potrdijo 1 teden prej.
Citiraj
Nely
Prav je, da vsak pove svoje mnenje, samo ni pa prav, da s tem žali druge.... Naj ostane vse v mejah normale, če se strinjate.

Kakorkoli že, ni važno ali imaš na poroki šnicle ali polže, glavno, da se imaš fajn. To želim pa vsem, tudi klementini!!!!

Lep dan,
Nely
Citiraj
Milena
Ej punce kaj če bi me '' drago našo Klementino'' v vseh pogledih ignorirale, pa naj se potem sama s sabo in svojim visokim nosom ukvarja. Enostavno prezrimo vse njene žaljivke in kritike in dokažimo, da smo na VIŠJEM nivoju in se tako nizko (na njen nivo) ne spuščamo.
Jaz pa sem vesela za vase bodoče možičke, ker bodo dobili fantastične in super punce za žene in verjamem, da so zato zelo hvaležni.

Uživajte, uživajte, uživajte in verjemite, da življenje samo poskrbi za take kot je Klementina.

Cmoka vsem bodočim in tistim ki so to že in nam zelooo pomagajo z nasveti.

Hvala

Milena
Citiraj
pika
Se čisto strinjam s tabo, ampak v žalitve pa NE pristajam - saj vendar pravila bontona vseeno obstajajo za to, da se upoštevajo!!
Citiraj
hiška
jaz pa klementino razumem.
Sama vidim da na tem forumu ne najdeš drugega kot kritike, če si le želiš nekaj izven slovenskih običajev.

Sicer pa naj si vsak narediti tako poroko kot jo je zmožen in mu je všeč. Z malo denarja se pač na poroki je dunajske zrezke ...
Citiraj
pika
Psihološki primer ni kaj!!!
Citiraj
klementina29
Še moj zadnji komentar na to temo.

Se mi zdi ali je to forum? Kaj pomeni forum? Da lahko vsak pove svoje mnenje. Zakaj ga torej ne bi tudi jaz?

In zakaj se potem ko napišem svoje mnenje vse počutite nekako ogrožene?

Jaz niti slučajno ne bom večino izmed vas vprašala za nasvet ali pomoč, ker si res ne želim imeti neko povprečno poroko s harmoniko, dunajskim šniclom in šampanjcem v plastičnih kozarcih. Da o limuzini niti ne govorim.

Nely, sploh sem ti zelo nevoščljiva. Res. Ponoči ne morem spati. He, he!
Za crknit. Bogi vaši možje. S takimi avšami (če bi bila lezbijka seveda) se niti mrtva ne bi poročila! He, he!
Citiraj
Nely
Tale naša klementina ima pa res "ideje"... Ne vem no, punce, kako to da nič ne uporabljate možganov... :))

Najboljša je bila pa tista o tem, da smo Slovenci primitiven narod, je vsaj povedala, da se med tiste primitivce tudi sama šteje...

Upam, da bo imela res tako poroko, kot si jo želi in to čimprej... Me zanima, če bo kdaj potrebovala naše "primitivne" nasvete, ko bodo stekle priprave za njeno poroko...

Sicer pa, naj vsak naredi tako kot hoče, vsak ima pravico do svojega mnenja, če pa misli kdo žalit in bit nesramen, pa se naj raje preseli na kak drug forum in tam razglablja o svoji zafrustriranosti, favšiji in še o čem...

Lep večer,
Nely
Citiraj
Marjetica
Midva sva naredila takole: vabila sva poslala v začetku maja, poročila sva se konec julija. Zraven sva tudi napisala, da prosiva, da nama potrdijo svojo udeležbo. To sva naredila predvsem zaradi tega, ker sva za svate organizirala avtobusni prevoz iz MB v Trento, in sva potrebovala pač natančno število ljudi, da bi se ne na koncu zgodilo, da imava premajhen avtobus ali pa prevelikega (no na koncu je bil skoraj premajhen, pa je bil največji, kar sva ga lahko dobila:)). Večina je naju kar takoj poklicala in sporočila, da pridejo. Nekateri pa seveda niso in tiste sem kakšnih 6 tednov pred poroko poklicala jaz in jih pač vprašala, kako so se odločili. Pa sem prepričana, da nihče ni imel kaj proti ali pa da bi zameril.
Midva nisva osebno nosila nobenega vabila, le svojim staršem in poročnim pričam sva jih odnesla. Čeprav sva imela veliko svatov iz okolja, kjer je običajno, da se vabila izročajo osebno, ni nihče imel kakšnih pripomb. Konec koncev čas gre naprej. pa še nekaj: vsak se odloči, kako mu najbolj ustreza in sama nimam nič proti tistim, ki vsa vabila osebno razdelijo. mogoče jih celo občudujem, ker midva enostavno nisva imela časa, da bi vsakega osebno obiskala.
Meni osebno ni nič čudno, če na vabilu piše, da me nekdo prosi za potrditev udeležbe. S poroko so konec koncev povezani veliki stroški in prav je, da se pravočasno izjasnim, ali nameravam priti ali ne.

lep dan,

marjetica
Citiraj
AndrejaP
mislim, da je 2 meseca uredu
če imate poroko v poletnih mesecih je boljše, če to že prej naredite, predno si ljudje splanirajo dopust.
Citiraj
lunca
Jest mam pa samo eno vprašanje, pametno al ne, ne vem. Bo to verjetno Klementina ocenila. Če meni ena stvar ni ravno všeč, se potem z njo sploh ne ukvarjam. Z drugimi besedami, draga Klementina, če je ta forum zate tok primitiven, kot opisuješ, ga potem ne beri! Enostavno, ne.

Mogoče pa je tvoj namen ta, da enostavno moraš kritizirati drugače misleče.
Ali si že kdaj slišala za "toleranco"?

A ni škoda tvojega časa in tvojih živcev? Tvoje mnenje si pojasnila in vse vemo, kakšno je.

Mogoče pa je tvoj namen provociranje in žaljenje? Potem pa ne vem, kdo je tu primitiven.

lep pozdrav in čim manj stresa

Lunca
Citiraj
pika
Tudi jaz se zelo strinjam s tabo!! Saj imam tudi jaz poroko junija, ko je že čas dopustov in je glede na to potrebno svate obvestiti čimprej!!
Citiraj
klementina29
Sploh en štekate poante mojega pisanja. Pa smo spet na mrtvi točki. Ljubite se, seksajte, samo za božjo voljo ne postavljate skrajno neumnih vprašanj.
Citiraj
Milena
Pa kdaj se ta Klementina poroči, da bo že enkrat nehala težit in moriti vse nas ostale, ki nismo celo življenje varčevale samo za poroko ali pa nam enostavno ni do tega, da bi ogromne denarje zapravile za protokol ampak bi raje dale za poročno potovanje ali pa npr. kuhinjo oz. dnevno sobo, ki mogoče kateremu paru še manjka.
Vsak dan pridem z veseljem na forum, potem pa me vedno spravi v slabo voljo Klementinino vzvišeno kritiziranje. Saj vem, da jih bo zdaj tudi meni napela kakšna kmetica sem in naj imam ''kmečko'' poroko in kako sem primitivna.
Sicer pa je važno, da sva midva srečna in da se razumeva, ter skupaj ustvarjava najino poroko in upam, da bo tako tudi naprej v življenju!

Veselite se in ustvarjajte po svoje!

Pozdravček

Milena
Citiraj
Bejbi
Ti si obupna, poišči si forum na svojem nivoju pa boš srečna in se ti ne bo treba ubadati s primitivnimi Slovenci.
Pa veliko sreče in čim manj obupa!!!!!!!!!!!
Citiraj
klementina29
OK.Če se že nameravate poročiti vse lepo in prav.Srečno vsem.Samo se mi zdi, da je ta forum večinoma namenjen barantanju (kot da smo na tržnici) in nebuloznim izpadom nekaterih uporabnic v stilu:
- koliko ste stare?
- moje uporabniško ime je to in to
- koliko časa sta že skupaj?
- ali je to pravi moški mojega življenja?

Takšna in podobna vprašanja nimajo na tem forumu kaj iskati. Kvečjemu na forumo o osebnih težavah, zakomleksanosti oz. psihološkem nivoju.

S temi bedastimi vprašanji se samo potrjuje dejstvo, da ste (smo) Slovenci en primitiven narod. Pika.

Obup! Še enkrat obup.
Citiraj
majča
Klementina, brez zamere, ampak enostavno imam občutek, da si nekako negativno nastrojena proti vsem tukaj, ki se imajo namen poročiti....

A ni lepo, da punce poklepetamo o dnevu, ki je velika prelomnica za večino od nas?

Zakaj čutim, ko prebiram tvoja sporočila, da ti je nekaj žal.... Če nočeš pomagati in poklepetati, pa izmenjati izkušnje, nam prosim prihrani tvoje pripombe....

S tvojimi besedami "Obup!!"

Pa lep dan!!
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.