Style.Over.Net

Odgovori: Naravna kozmetika Farmasi

Pregled teme
harmonkam
Če koga zanima naravna kozmetika Farmasi naj me kontaktira ali pa preprosto pri prijavi-registraciji vnese v okence priporočilo št. SI06277. Lahko kupuješ on-line samo za sebe ali pa začneš dodatno služit. Naročiš izdelke za 25€ in že dobiš 15% popusta + darilo za začetnike. Izdelki so top! Pa še to: registracija je brezplačna.
Citiraj
Brigita wagner
Pozdravljeni
Obstaja možnost da naročal preko vas oz pri vas
Lp brigita
Citiraj
balea dm avon skin so soft
Hočeš reči, da sta Avon in Oriflame nateg?
Sama sem včlanjena v Avon in čedalje več izdelkov naročam pri njih.
Sicer kupujem v DM, ampak nazadnje sem si recimo pri Avonu kupila kremo za britje, pa je res odlična, tako kot pravijo na spletu. Prej sem kupovala od Balee.
Pri Oriflame me pa moti, ker je poštnina vsako rajžo 4 ali 5 €, zato še nisem naročila.
Citiraj
Farmasi
Predstavljam Vam naravno kozmetiko Farmasi.

FARMASI je blagovna znamka poznana po visoki ekološki osveščenosti, izdelki pa ustvarjeni na naravni bazi, brez parabenov in umetnih barvil.

Svečana otvoritev (z resno in razširjeno ponudbo akcijskih izdelkov) je bila Septembra 2017, preko 66 let obstoja, uporabljajo jo pa v 123 drzavah sveta in več kot 350 milijonov zadovoljnih ljudi po vsem svetu.

Izdelke lahko naročite preko distributerjev, si ogledate akcijske kataloge na njihovi spletni strani: http://farmasi.si/
Če pa je kdo pripravljen postati njihov distributer (njihov član, brez pogojev, tudi brezplačna članarina, visoki procenti od prodaje), naj me kontaktira za več informacij na: [email protected]


Lp :)
Citiraj
SabinaNeko
Jaz trenutno prisegam na Farmasi...uporabljam njihovo kremo za obraz z oljem čajevca in mi je super. Tudi dekorativna kozmetika mi je odlična, dobra obstojnost, pigmentiranost predvsem pa cenovno ugodna. Uporabljam maskaro, eyeliner, šminko ter senčila � Kupujem pa prek njihove spletne trgovine. Potrebna je samo registracija (ki pa je brezplačna) in že lahko kupuješ po članski ceni. Lahko pa se vržeš v posel in prodajaš prek kataloga � jaz trenutno kupujem samo zase in prijateljico ☺
Če želi kdo probati njihovo kozmetiko in se registrirati, lahko pod sponzorsko ime doda mene....sponzorsko ime: SabinaNeko �
Citiraj
snakebeffect
renevo je napisal/a:
Jaz pa prisegam na renevo https://renevoshop.com/
iz spletne trgovine renevo sem imela samo Snake B effect. Krema je res odlična. Kaj še priporočate?
Citiraj
renevo
Jaz pa prisegam na renevo https://renevoshop.com/
Citiraj
n1kita
Jaz večino naravne kozmetike kupim pri vida studio http://www.vidastudio.si/si/, cene so ok, za kozmetiko pa vem, da je preverjena. Tudi precej so mi svetovali na temo izdelkov, ki jih prodajajo, ko sem jim pisala.
Citiraj
kozmetika
ZAKAJ BI KUPOVALI IZDELKE DRAŽJE DRUGJE ČE JIH LAHKO KUPUJETE VELIKO CENEJE IN PRAV TAKO ZELO KVALITETNE za vas in vas dom na spletni strani Farmasi.si. Produkti so zelo kvalitetni in tudi preverjeni.Vse to vam omogoča Slovensko podjetje FARMASI COSMETICS. Vse kar morate narediti je, da se prijavite brezplačno na stran in pod ime sponzorja vpišete "tomi25 "

Brez vsakršnih stroškov ali mesečnih obveznosti.

FARMASI je ekološko zasnovana blagovna znamka. Pet tovarn blizu Istambula je opremljenih z najmodernejšo tehnologijo in omogočajo vrhunski razvoj izdelkov, njihovo neoporečno proizvodnjo, etiketiranje in pakiranje. FARMASI je 100% turški proizvod.
FARMASI je blagovna znamka poznana po visoki ekološki osveščenosti. Že sama proizvodnja je zasnovana po najvišjih EKOstandardih. Vsi izdelki so skrbno zasnovani, brez škodljivih in alergenih sestavin ter popolnoma brez sestavin živalskega izvora. Izdelke predhodno dermatološko laboratorijsko testirajo in ne izvajajo testiranja na živalih.

www.FARMASI. Si

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.