Odgovori: KOZMETIČARKE - pomoč globinski piling kože

Pregled teme
KEMIČNI PILING
Ena tam ... je napisal/a:
Diamantni piling je mehanično brušenje povrhnjice z diamatno glavo in nima nobene povezave s kemičnim pilingom. Lahko pa tudi ta povzroči nevšečnosti, če se znajde v nestrokovnih rokah.
Citiraj
ena radovednica
Tudi jaz svetujem, da naj to opravi zdravnik (dermatolog ali plastični kirurg) in ne kozmetičarka.
Če ne, pa raje kakšne kreme z AHA kislinami.
Citiraj
Ena tam ...
Sem bila na diamantnem pilingu (del nege obraza) in sem imela kar nekaj težav, ker imam občutljivo kožo. Čudežev pilingi ne delajo, vsaj tisti pri kozmetičarki ne, žal. :(
Citiraj
KEMIČNI PILING
Kozmetičarke ne smejo delati kemičnih pilingov močnejših od 30 % , kar pa ni dovolj močna koncentracija za doseganje željenih rezultatov pri takšnih težavah. Močnejše pilinge opravljajo dermatologi, ker pri nestrokovni uporabi le teh lahko pride do resnih poškodb kože. Zato pojdite na kemični piling k strokovno podkovani osebi, ki po po pregledu kože določil koncentracijo pilinga, število ponovitev in premore med njimi, da se koža med enim in drugim pilingom primerno obnovi.
Citiraj
raje ne
Jaz ti svetujem uporabo glikolne kisline, recimo od Avene, ali pa mix glikolne in salicilne, ista znamka. Gre za kremo, naneseš zvečer. Čez dan uporabljaj zaščitni faktor za obraz, lahko tudi v pudru.
Pri kozmetičarki je pregrobo. Nasilje nad kožo. Avene to naredi počasneje, ampak dovolj činkovito, da je majhen učinek viden že drugi dan. Seveda brez rdeče kože
Citiraj
marijamagdalenca
Bila sem na kemičnem pilingu s sadnimi kislinami in je izboljšanje res neverjetno. V bistvu ti ta piling odstrani zgornjo plast kože kjer so madeži. Tretma sem ponovila 3 x v presledku enega meseca.
Citiraj
obupana res...
Od aken so mi ostale brazgotine oz. madeži na obrazu. Poskusila sem e z uporabo različnih krem pa nikakor ne izginejo.
Zanima me, če ima kdo izkušnje z globinskim pilingom? Ali to deluje? in kolikšna je cena tega?
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.