Med.Over.Net

Odgovori: ivf 2018

Pregled teme
Lina 2017
O super Kido....sedah bo ta vidve z Upanje odprle pluske juhuhu...

MatejaJ.....jaz sem v Mb. Za prvi posvet muslim da se caka id 6do8 tednov. Vsaj tako je bilo...je ze kar dolgo ko sem ga imela...dobila bos vabilo po posti.
Citiraj
Upanje2
Hvala Lina, Kiddo.. 💪
Citiraj
MatejaJ1222
Pozdravljeni...prejšnji teden sem se naročila v Ukc Maribor za prvi posvet glede neplodnosti. Zanima me koliko časa se čaka na datum in ali ga dobim po pošti, napotnico sem namreč imeL elektronsko katere št. Sem jim skupaj s podatki poslala po mailu...

Hvalaa za odgovor
Citiraj
Kiddo
Lina2017, tudi jaz sem že v akciji. Pridno jemljem estrofem, v petek je 12. dan ciklusa in imam uz. Pri meni je bila do zdaj sluznica pri jemanju estrofema vedno že na prvem uz-ju primerno debela. Če bo tudi tokrat tako, potem bo transfer že naslednji teden 😊

Upanje, uspešno pikanje še naprej! 😉
Citiraj
Lina 2017
Upanje....super. Pikaj se z ljubeznijo. Jaz pa grem konec marca na razgovor za nov postopek imam malo pavze...

Cudez...aha verjetno so ti dali progresteron cimprej zaradi hiperce da se jajcniki spravijo k seb...
Citiraj
čudež1234
Hvala vsem...imela sem punkcijo, pridelala veliko, ogromno celic, prišlo do hiperstimulacije...in transferja ni bilo. Sedaj čakam menstruacijo in pričetek jemanja Estime in nato uz in transfer...
čudno...
:)srečno vsem
Citiraj
Upanje2
Lina 2017, evo jaz se že več kot en teden pikam s superfactom. V ponedeljek imam pa UZ.
Citiraj
Lina 2017
Cudez...jaz imam vedno eskimcka v spontanem ciklu. Tako da zacnem estimo jemati po vtavitvi.. estima je progresteron mogoce ga imas bol malo in so ti ga ze preventivno prej predpisali.. nic hudega.

Kido....Lucky...Upanje...Bananca...kako je pri vas?
Haz cakam na razgovor za 6 ivf postopek. Vmes pa se naredim krvne preizkave genetike in scitnice to je se vse kar lahko...
Citiraj
Kiddo
Čudež1234, jaz imam ponavadi prenos zamrznjenčka v stimuliranem postopku, ampak meni so do zdaj vedno dali estrofem od 1. dne ciklusa 3x na dan, potem 12. dan je uz in če je sluznica dovolj debela, si moram ponavadi od istega dne poleg jemanja estrofema vstavljati še estimo 3x na dan, potem pa peti dan po uz sledi transfer. Nikoli pa še nisem dobila navodil za vstavljanje estime že od 1. dne ciklusa..
Citiraj
čudež1234
Pozdravljene punce.
Jaz pa čakam menstruacijo, da pričnem jesti Estimo pred ultrazvokom in nato upam na prenos zamrznjenčka. Naročili so mi, da moram vzeti Estimo prvi dan m,3krat na dan in nato 12 dan ultrazvoj.Je imela še katera tako izkušnjo.
Hvala in srečno vsem:)
Citiraj
Upanje2
Krvomočnica odebeljuje sluznico. Zato se priporoča ppri nosečnosti. Jaz sem jo pila zvečer. Zdaj sem jo nehala, ker sem v dolgem postopku in si dajem superfact za zmanjsanje sluznice.
Citiraj
lucky555
mene tudi zanima, ce pomaga krvomočnica za boljšo vgnezditev? pa kako se pije
Citiraj
Mala87
Hej.

Tiste, ki pijete krvomocnico, kako jo pijete oz. Kdaj?

Lp
Citiraj
saska84
Lucky555 hvala za odgovor, sem velikokrat zasledila za matični mleček, pa nisem bla zihr, jaz sem ga včasih konzumirala samo za imunsko odpornost, pa tko kot si ti rekla😊
S celicami nimam težav, je bolj vgnezditev problem...zdej si bom kupila krvomočnico, to je pa vse.
Zadnjič mi je dr. Korošec rekla, naj pred ET vzamem Buscopan, da včasih kateter zdraži maternico, in zato lahko tudi me pride do vgnezditve, malo mam stenoze in so zadnjič zamenjali za ožji kateter ker tisti običajni ni šel notr🤔Bom probala, pa bomo vidl😁
Citiraj
Mamarc
Hej hej
Imam eno vprašanje. Ali je katera ob hormonski podpori, ter nizkem AMH (moj AMH je 0,3) pridelala večje število celic? V prvem IVf postopku sem se pikala,ter imela dva folikla in brez celic. Tri postopke sem bila brez terapije, oziroma dvakrat sem prejemala Klomid polovičko tablete. Sedaj bi šla v peti postopek in sem v dilemi kako se naj odločim. Klomid ali kaj močnejšega. Moram še povedati, da sem bila v prvem postopku tudi bolna, prebolevala respiratorni infekt čez cel postopek. Ne vem če to kaj vpliva, eni pravijo da, drugi ne.
Velik objem vsem in veliko sreče...
Citiraj
lucky555
hvala lina..
saska jaz sem jedla cel drugi potopek matični mleček, pa sem res pridelala najvec celic (13) ampak najslabsa zarodka po kvaliteti do zdaj.. meni je nutricionistka rekla tak, da ce se bom pocutila po tem boljse naj jemljem, da ne skodi, ampak da studije ne podpirajo tega, da bi pripomoglo kaj k kvaliteti celic. najbolj pomembno je, da se zdravo prehranjujemo, cimmanj predelane hrane, oz. transmascob.. Tako zdaj v zadnjem postopku nisem nobenih dodatkov jedla, ampak sem imela najboljše zarodke in največ se jih je oplodilo do zdaj, kljub temu da celic pa sem imela 10 oz 8 zrelih, kar je pri meni bilo manj kot prešnji dvakrat..
res pa je, da midva imama ICSI in nevem ,če je pripomoglo kaj da je moj mož jedel tale astaxantin in se je zato toliko izboljšal rezultat z njegove strani..
Včeraj sem bila žalostna, danes pa že glavo gor, saj še imam pol postopkov plus pingota..
Mož mi je včeraj rekel, da se je sprijaznil, ce bo bo, če nama ni namenjeno pa ne..
Citiraj
Lina 2017
Lucky....zal mi je da ti ni uspelo. Ja takoj lahko gres ze po naslednji m...

Bm tudi za tebe mi je zal...glede obcutkov ne bi dala jaz na to nic..mene so v 4 ivf bolela prsa 5 dni po et po tem pa nic vec. Ko sem cakala se nadlednih 9 dni ba krvnega sem mislila da to ne bo nic ker mi ni bilo nic kaj posebnega pocakam izvid in je bil beta hcg 1700. To je visok... pri 600 hormona na kt pa so me ful bolela prsa....ampak obakrat se je slabo koncalo ss in abrazija..
Citiraj
lucky555
zal mi je bm, da ni uspelo..
meni tudi ne.. danes 10 dan po et so se krči nehali, nakar se mi je izlocila velika kepa rjavo krvava.. grozno je bilo videti..
pa po zamrzjencka, moram se pozanimat kako in kaj.. lina to lahko gres takoj po postopku?
Citiraj
BM1
Pozdravljene,
Da napišem,mogoce kateri pomaga, ne vem...
Danes je 8.dan po transferju in menstruacija je prišla..tako da vceraj ko sem napisala da sem opazila malo temne rjave sluzi je kazalo na to, in opazila sem rahlo manj bolecine v joskah predno se je vse to zgodilo. Jaz mislim in po občutkih,da najvrjetenje se res vse konča ko se prenehajo bolecine, jaz pri sebi vidim to po joskah ker me tudi drugace pred M vedno bolijo,dan predn jo dobim pa bolecina pojenja. To je bil moj 2.postopek oziroma 1.postopek ki je sploh prisel do transferja,kajti jaz pridelam nenormalno majhno stevilo celic (2,oz.,1 celica v sedanjem postopku z najmocnejsimi zdravili oz.,dolg postopek in zdravila povecana na max dozo) uglavnem res ne vem ce bom se izbrala voljo do novih postopkov, vse je brez veze.
Drugace pa vso srečo vsem,za vse...predvsem pa veliko + vam želim.
Lp
Citiraj
saska84
Punce jaz imam pa eno vprašanje, vidim da vas je veliko, ki med postopki jeste matični mleček, me pa zanima zakaj, kaj naj bi prispevalo pri njem takega, da naj bi bil boljsi uspeh? Mogoce se smesno slisi, ampak res ne vem😊
Lina, a si vseh 5 postopkov imela v Lj?
Srčno upam, da uspe tistim, ki cakate🍀🐞
Citiraj

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.