Med.Over.Net

Odgovori: ivf 2018

Pregled teme
Butterfly90
Jeiiiii bravo Reseva... cestitke!!! 😉

Inti+ ... srecka, jaz morm cakat do naslednjega petka za uz . Se mi ze prav vlece.
Citiraj
Reševa
Reševa z vami deli plusek. Prvi postopek, prvi poiskus, prvic zanosila... no, sedaj se pa zacne..j...... 8 mesecev 🙃 drzim pesti tudi za vse ostale v podobnih godljah!!!
Citiraj
Lina 2017
Lucky...ja midve skupaj v nove boje 2019...upam da dobiva kak isti termin v mb da spijeva kavico...mogoc smo se pa ze gdaj vidle pa ne veva hihi...komi cajam nove boje..
Vsem cestitke za plusek...
Se vam kmalu pridruzimo hihi
Citiraj
Reševa
Hej zenskice...ja dobro se drzite ve, k ste ze pristopicale cez test... ja inti, jest ga imam jutri, pa nisem zivcna se...potem se skrbi sele zacnejo ;-) me pa spika spodaj...ne prav hudo, stalno pa opominja. A tista druga crtica na testu je lahko samo blaga, komaj zaznatna in se temu rece plus? ☺ sori, prvic je to zame...postopek in test in vse...joooj! 😉
Citiraj
Inti+
Mene je povsod spikalo, imela sem rahle krce, ampak od sobote naprej pa nic... Nobene slabosti, tudi utrujena nisem... Me je pa parkrat zvecer ze ob osmih na kavcu zmanjkalo 🙈 Me vsake toliko casa kar malo "zaskrbi", da ni kaksnih večjih simptomov (slabosti itd), ampak taka sem - (pre) dolgo cakamo, potem pa mogoce malo prevec razmisljamo... Konec tedna imam UZ, takrat bom po mojih izracunih dobrih 7 tednov ....
Citiraj
Butterfly90
Če bo tako kot je do zdaj ne bo hudega :D Malo slabosti (trkam za naprej), sem pa res ves čas napihnjena, ne glede na to kaj jem, boleče prsi in nenormalno čustvena :)

Kako ste ve kaj?

Punce a mogoče katera ve kdaj zjutraj začnejo v Ljubljani v sprejemni pisarni delat? ob pol osmih ali kaj prej?
Citiraj
Inti+
Najmočnejše punce!
Kako ste kaj? Se mi zdi da se je nekam potihnil tale forum zadnje dni - ste se izgubile v veselem decembru? :)

Reševa, jutri uradni dan za test? Živčna?

Bt1 in Butterfly90, kako se vidve počutita? Nosečniški simptomi že v polnem zagonu?
Citiraj
Reševa
@upanje ze nick imas zelo pomenski...le napravi se kak testek 18....😉 meni je rekel zdravnik da febr dalje, se pravi 2 meseca pocitka...
Citiraj
Upanje umre zadnje
Tudi jaz mislim da bom morala ponovno v postopek... Sem naredila danes zjutraj test in je tako močen - da se ga z letala vidi, niti malo se ne vidi se kake druge crtice, tako da sem kar ze malo obupala... Dvomim pa da bi mi v 4 dneh hcg tako narasel da bi se lahko kaj spemenilo... Ali se je kateri izmed vas ze kaj takega pripetilo? Sicer menstruacije se nimam, ampak zadnje case mi je zacela kar zamujati...
Jaz bom morala celotno zgodbo ponoviti, špikanje, punkcija in transfer... Po vaših izkušnjah, ali bom morala res 3 mesece cakati ali bi sla z januarjem/februarjem lahko v postopek?
***
Citiraj
Pikapoka9
Tudi jaz bom januarja z vami...tako kot ti Vita s 🐧🐧 ☺
Citiraj
lucky555
wuiii.. pa le pridite in se mi pridruzite januarja.. sem se ze bala, da bom sama.. no Linika vem, da bo moja sotrpinka..
jaz si lahko tocno izracunam in tocno vem kdaj bo punkcija.. hitro bo minilo, takoj po praznikih zacnemo z gonalom.. se kerav mb poleg Linike?
Citiraj
vita03
No takole...
po vsem tem času kar hodim na IVF sem danes ugotovila, da se da marsikaj zmenit in poenostavit, samo rečt je treba...
Včeraj zvečer sem dobila M, ampak sem šla danes vseeno v Lj na krvnega, da si vsaj zrihtam papirje za naprej. Poslala me je v Leonišče na naročanje, tam seveda da moram najprej dobit termin pri svojem ginek., itak vse polno do ne vem kdaj... in sem malo pojamrala, da sem od daleč pa da če se res to ne bi dalo kar danes uredit. In je šla prijazna teta kar z mano do ginek. ki je danes delala in vprašala če me vzame. V 10min smo vse zrihtali, dobila napotnico :)
Potem sem se šla še v staro porodnišnico naročit na postopek in če ne bi bili ravno prazniki (majo uradno na vratih napisano da prvi dan ZM 30.11 - 23.12 ne naročajo) bi lahko dejansko danes kar začela že z novim postopkom.
Tako pa v nove boje januarja. Saj nas je kar nekaj že, bo pestro :)
Citiraj
Reševa
@Upanje prehitro delas zakljucke...ti ti ti ☺ no, test se dela 18..😇 drzim pesti za vse nas... sicer sem pa sama po fibem pocutju nekaj dni zbolela...viroza. s tem se zdej ukvarjam, tako da Estima v kombinaciji z Lekadolom siba. Ne gre drugace.

Vsem ostalim zelim seveda - prvo dobro pocutje in -drugo: pluske!
In hvala vsem za info o testih.

Praznicni objemcek!
Citiraj
banana2
Inti+...no vidiš tudi ta fora ni užgala,da bi priklicala 24+...žal me ne mara več:)hahahahahaahahhaahhahhahahahhaha
Veš,da bi z vsemi delila najlepšo novičko..:)
Citiraj
Vita03
Hahah ja sej vem, vse smo iste, neučakane...
Jaz vedno kupim baby check v lekarni, sta dva testa v pakiranju
Citiraj
Upanje umre zadnje
Jaz mislim, da bi bilo najbolje, da ustanovimo klub in se nekje zacnemo dobivati, ker mi bomo najboljše vedele kaj prestajamo... 🤗
Ti postopki niso psihicno nic kaj prijetni... Kot sem prejsni teden mislila, dw bom brez problema zdrzala 14 dni... Eeee ne... Priznam, vceraj je bil 8 dan... In me je seveda ze zacelo matrati... Sploh ko sem na Pinterestu videla, da se dolocenim zenskam pozna na testih ze od 5 dneva dalje... (vcasih si mislim, zakaj obstaja internet 😉)... Seveda sem pomislila glede na znake ki jih imam bi se pa lahko ze kaj poznalo... In res, sem sla po teste... Test -... Sedaj sem rekla da pocakam par dni... Vem, da sem bila "pametna", Viti03 kako naj počaka... Evo mene... Vita03 oprosti 🙂
Danes pa sem se zbudila tako nejevoljna da je kaj... Hahaha...
Reševa kako si ti? Testi pa...jaz sem zaenkrat kupila First sign in clearblue... Kar v DM... Ceprav mi je prijateljica povedala, da se v lekarni kupi test, ki zelo hitro zazna hcg, baje ze minimalni hcg...
Citiraj
Reševa
Punce, "sotrpinke" vse lepo pozdravljene. Ker je zame prvič, me zanima, katere teste uporabljate oz.priporočate za preverjanje nosečnosti? In zakaj se odločate ravno za te? V poplavi njih, res ne vem kazerega naj nabavimHvala za informacije in lepo bodite...🤗
Citiraj
lucky555
zal mi je za vse, ki vam ni uspelo.. ampak bo.. bomo prisle na vrsto..
jaz sem samo mail poslala, da sem dobila menstruacijo in je blo to.. nebom se vozila zaradi tega 30km.. pa niso nic komentirali, ampak naceloma bi morala it..
Citiraj
lejla16
Hej punce,
jaz sem tudi danes dobila m (s pet dnevno zamudo, za zjokat). V ponedeljek naj bi imela krvnega. Ali moram vse eno iti? Kako je s tem? Koliko časa pa ponavadi to traja? Rada bi malo vedela, kako naj se za bolniško menim.
Lep jokav pozdrav, danes je hudo, jutri bo že boljše.
Citiraj
Vita03
Ja sem naredila danes zjutraj test in je po pričakovanjih negativen.

Jaz sem dr. Jančarjevo ravno zaradi teh praznikov vprašala kaj in kako. Da npr. če bi počakala na decembrsko menstruacijo ki sem jo pričakovala nekje sredi meseca, če me bodo vzeli ali ne zaradi praznikov. In je rekla da z zamrznjenčki sploh ni problem, da to že podelajo, edino prav postopke, punkcije itd. to pa ne naročajo.
Sej mogoče pa tudi da so si kaj premislili vmes, ne vem.
Glede naročanja pa danes ko sem klicala sestro mi je rekla da to lahko grem v četrtek ko bom na krvnem v Leonišče in dobim napotnico.
Tako sem jaz razumela, ampak ravno zdaj ko pišem mi je prišlo na misel da mogoče se bom samo lahko naročila za pregled, ne pa da prav napotnico dobim 🤔🙄
Mah ne vem res, se bom poskušala nekako zmenit. Res bi lahko malo poenostavili ta sistem, glede na to da se iz cele Slovenije vozimo k njim. Eno je če si iz Ljubljane in greš pač sproti to uredit, ne pa ko se voziš eno uro v vsako smer miljonkrat.
Citiraj

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.