Med.Over.Net

Odgovori: ivf 2018

Pregled teme
JanaKo2
Lina, držim pesti, da je bil kriv jajcevod in bo zdaj uspelo. 🍀🤞
So ti kakšno preiskavo naredili, da so na to posumili, obstaja kakšna?
Banana, jaz sem v prvem postopku bila doma, se mi je skoraj zmešalo od štetja dni, čeprav sem delala od doma cca 4 urce na dan. V drugem sem šla kar hitro delati, pa tudi ni ratalo. Mogoče ne bi smela delati sploh. 😂 Bom zdaj menda kar doma...kot si rekla ziher je ziher.
Lucky555 imaš že datum za uz? Na kateri kliniki pa si?
Citiraj
lucky555
linika heej.. seveda bo ratalo naravno.. mas to..
boki, jona, banana in ostale, sem vesela da spet tiscimo nose skupaj na forumu..🤭
jaz zacnem naslednji teden.. omg punce, ne morem verjet da je tako hitro minil cas..
kiddo in upanje, vaju je tudi lepo slisat..🤗
Citiraj
banana2
Lina2017.oooooooooo..kako lepoooo te je slišat:):)Vidim,da si prava pozitivka in le,tako naprej..saj veššššš gremo doooo konca...pa kjerkoli je že ta konec kajne:!!?Mi mamo tooo..
en velik objemčekkk ti pošiljam..in hopa cupa ..,da se bo cela zemlja treslaaa:):)
ufff..to bodo strastni otročki:):)
Citiraj
banana2
Janako2..uuu..lepo jo grej:):)=Super rezultat in sedaj lepo imej lepe pozitivne misli:)
Ja jaz nikoli nisem bila doma no..tam do 8.dneva po prenosu.Sedaj pa bom na dopustu in bom doma..zih je zih..še to poskusim..mogoče to deluje..,da lepo brez stresa in dela ..,tako,da doma je najlepše:):)
Citiraj
banana2
Boki81...jaaa aaaa...naj nam vsem uspeeeee...:):)

Upanje2..toooooooooo..punčkaaaa...čestitkee:):)
Citiraj
Lina 2017
Ohojjj dekleta moja...da se vam malo javim ceprav nisem v postopkih vec...saj veste izkoristila ze vseh 6...no Bananca in Lucky pozitivno v nove boje. Se pa strinjam z vami da res ne polagajo paznje za ss njimi je vazen postopek ostalo...no moja G mi je predlagala odstranitev desnega jajcevoda ki je ze 5 let zamasen in ravno on bi lahko bil krivec za moje ss ker lahko proizvaja toksicno tekocino ki je unicevalec za zarodek. In res 2 tedna nazaj smo to naredili zraven pa so mi se na laparoskopiji nasli malo endometrioze in odstranili ( katere se 2 leti nazaj nisem imela). In tako gremo sedaj po m v nove boje po naravni poti...Upanje in Kido cestitke. Ve pa se pikajte z ljubeznijo. .
Citiraj
JanaKo2
Evo punce, še prenos je za nami. Vstavili so en zarodek, za 4 bodo še videli kako se bodo razvijali. Imam kar malo občutek, da imamo slabše zarodke, saj je od 12-tih samo 1 blastocista na 5. dan. 🤔
Ampak se ne pritožujem, sem vesela za to eno. Le eno rabimo, a ne? ☺️
Ste punce po prenosu običajno doma ali v službi? Moja sicer ni fizično naporna, razmišljam bolj o finančni plati bolniške. 😬
Po 20.9. začnete tudi ve s pikanjem. To bo hitro šlo, če imate večina kratke protokole. 🤞😃
Citiraj
Boki81
To bejbe....
Upanje2 zelo lepo
Kiddo krasno
Ni vazan spol Vazan da rata in da nam da srečo in osmeh in da se pozabe tisti teski časi 💓💞❤️❤️❤️, navijajo za ➕➕➕➕➕➕➕➕
Citiraj
Upanje2
Ja kiddo punčka. Joj saj res pr vas bo tut punčka. 🥰🥰👍
Citiraj
Kiddo
Oo Upanje, tud vi mate punčko! 🤗 Super! Same punce😍🤗

Ja, punce, ful držim pesti, da vam vsem po vrsti uspe! 😉🤞🐞
Citiraj
Upanje2
Vsem bejbam mora zdej ratat. Da ste mi vse pozitivne. Verjemte da ni važno število ampak kvaliteta!!!!!! No mi smo pa zvedel, da bomo decembra spoznali našo punčko. Je končno pokazala kaj skriva.😉
Citiraj
Boki81
Banana... A ne fina 😊, a si ti že štartala v akcijo? Od tebe pričekujem ko boš pisala da jaz preberem da rečeš da je ➕➕, mora vsima zdej ratat 🤞🤗
Citiraj
Banana2
Boki81...ooooo..glej jo glej jo..kva si tolk fina..a gres po pingvina😂😂sem vessela da bo pestrooo...jupii
Citiraj
Boki81
Se že dogaja, lepo...
Držim pesti ki že čakate na krvnega in tudi za druge ki čakate na postopek in ko ste že v postopku. Jaz čakam na naslednji mesec po pingvinčke da grem.
Srečno punce in čim več +++++🤞🤞🤞🤞
Citiraj
JanaKo2
Lucky555 meni je tudi vedno najbolj mučno čakanje na postopek in sem prav vesela, ko začnemo pikati. Smešno, česa se veselimo. ☺️ Banana2 hvala, naj bo tudi v novem postopku toliko celic. Komaj čakam, da se pridružite.
Citiraj
banana2
Janako2..uuu super število celic.Tudi jaz imela v prejšnjem 12.Ja kratek postopek..guram skoz..:):)Ja držim pesti na veliko bejbijevv...uživajj
Citiraj
lucky555
ja, 3 splavi zagotovo več niso naključje.. jaz bom zahtevala vse preiskave, če še enkrat izkusim SS.. Ker potem res nima smisla.. dobiš občutek, da želijo samo spravit teh 6 potopkov čimprej skozi, da pride denar od zavarovalnice..
drugače pa že komaj čakam, da začnemo s postopkom..
Citiraj
JanaKo2
Kiddo, hvala za odgovor. Prav imaš za ss kar povprek pravijo, da so naključja. Jaz pa mislim, da trije zaporedni že ne morejo biti. Tudi na kliniki se sedaj s tem nihče ne ukvarja. Kako zanositi ja, ampak kar pride po tem, pa nikogar ne zanima. Ti si pa malo prepuščen sebi in iskanju opcij. Nekatere punce pravijo, da jim zdravniki pri ivf sami ponudijo to opcijo, druge da jim odsvetujejo. Kakor naletiš izgleda... Ne vem... Še vedno sem v dilemi. 😔
Citiraj
Kiddo
JanaKo2, bravo za celice! Naj se jih čim več uspešno oplodi! 🤞😉 Jaz sem pred tem zadnjim postopkom vprašala tudi glede medrola, sem bila pripravljena poskusit karkoli, ampak so mi ga odsvetovali, ker da ga kar tako na slepo ni ravno pametno jemat, ker tud ni tako nedolžen in zame se je kar se tiče medrola s tem končalo,.. je pa kar malo smotano, ker pri nas v bistvu nekim imunološkim možnim razlogom za ss niti ne dajejo prav dosti pozornosti pri preiskavah..
Citiraj
JanaKo2
Evo, punkcija je za nami, dobili so 12 celic, zdaj držimo pesti, da so zrele, se oplodijo in lepo razvijejo. 😃 Čez 5 dni je prenos. Banana2, ti si verjetno v kratkem postopku, ne?
Lucky555 in ostale, ki nam še ni uspelo, tudi za nas bo konec srečen. 🍀
Še nobena ni imela medrola med postopki? Malo sem v dilemi ali naj ga jemljem...zdaj bi morala počasi začeti in upam, da ima katera od vas kakšne izkušnje z jemanjem?
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.