Med.Over.Net

Odgovori: ivf 2018

Pregled teme
24+
Aaa tocno ja ti si v mb... Jaja jaz sem se zdaj prestavila od Reša na ginkolosko.... Bomo videli kaksen bo izzid... Hehe....jaz sem mela v petek posvet... Povedala mi je da ne potrebujeva konzilija ker sva prinesla vse papirje... Tako daa v naslednjem tednu cakam posto in potem grem po vsej verjetnosti z novembersko menstruacijo v postopek... Ker imam v oktobru neko sluzbeno zadevo in nikakor nebi mogla uskladiti postopka s sluzbo.... Ampak toliko boljee potem bom lahko sla mirnih zivcev v postopek hihihi..... Komej cakam sej tale en mesec bo hit okol.... Hihihi ve boste vse do takrat ze noseckeee jupii pol boste pa se zame pestke drzale pa je... 😚😚😁😁🤰🤰
Citiraj
lucky555
jaz sem v mb.. v petek zacnem z gonalom.. zdaj mi bo prvic malo povišala dozo, ker se imela do zdaj 150, kar je baje minimum.. čeprav mi ni jasno zakaj, ker imam skoz 10 celic in več.. tibsi v lj ne? se ze pikas?
Citiraj
24+
Hvalaa lucky.... Kdaj zacnes???? Joj se malooo pa bomo vse plus docakaleeee boste vidleee punce mojeee to najvecje poslanstvo nas se caka! Lucky kje si ti na kateri kliniki? Kaksne zdravile bos mela?
Citiraj
banana2
Ona123...jaaaaaaaaaaaaaaaaa....2....bejbija..Pa ,da bodo punčke:):)..se bodo s tvojimi fantki igrale:):)Kakooo siii??Si že kej v nabavi..za sobico,oblačila..itd..?
Citiraj
lucky555
24 heeej.. dobrodošla nazaj..🤗
zdaj me je pa ze zacela malo trema pred postopkom.. jooj komaj cakam, da bo mimo vse in bo plus upam da..
katka22 ze zpraznujete?
Citiraj
Ona123
Banana, 2 sva rekle!!!!!!
Srečno.
Citiraj
banana2
Punce....hvalaaaa za vzpodbudoooo in držim pesti za vse nas:):)

Katka...čestitammmmmmm..to je plusekkkk viden iz vesoljaaa...in si srečka nosečkaaaa:):)

24+.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...............siiiiiiiii......blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????Kakšno maš to službooo,da ti dajooooo 4.mesece dopusta...in te niiii..kar zginla siiiii....hahahhahhahaah!!!Tooooo akcijaaaaaa in poll reakcijaaa,,:):)
Citiraj
24+
Babeee zabeee..... Kok ste ve pridnee pa aktivnee.... No evo ocitno bo res vse zazivelo to jesen..... Vglavnem danes za menoj prvi pregled na ginekoloski v ljubljani....prvic bom imela zdravilo pergoveris 300ie......kratek protokol.... V postopek grem sele z novembersko. Menstruacijo...lahko bi sla takoj vendar sem sluzbeno odsotna oktobra in se ne bom se s tem spravljala v stres.... Tako da ko zakljucim s tem grem lepo v miru v postopek in akcija..... A je morda katera imela to terapijo?? Kako ste reagirale?

Banancaaaaaaaaaaaaaa wheree aree youuu nooowwwwwwww....i see you i know what are you doing.... Big sister watching you!!!! 😄😄😄🙊🙊🙊🙊😄😄😄🙈🙈🙈🙈💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉🧫🧫🧫🧫🧫🧫


Puncee vsem ki ste zagledale pluss iskrenee cestitkee.... 24+ ma vas rada! Pa se vedno sem tle hahaha
Citiraj
Janajecarica
Moja slabša polovica je hodila iz podobnega razloga. Ukinila sem mu tudi slabe razvade, tako da je potem uspelo, ampak nažalost nisem donosla :( Pred ovulacijo je bil ene 8x, saj so mu svetovali, da je najbolje zaporedno... Uspešno!!!
Citiraj
MatejaD1988
Pozdravljene,

imam vprašanje v kolikor je katera že poskusila s hiperbarično komoro? Prijateljica in njen partner sta imela težave z zanositvijo, saj je imel on "prepočasne" spermije ona pa policistične jajčnike... skratka groza... Po 2 letih procesov in preiskav, pa sta se na podlagi raziskave odločila še za hiperbarično komoro, takoj po koncu njenega menstrualnega ciklusa s parimi terapijami. Sedaj je hvala bogu zanosila! Mene pa zanima preden se s partnerjem podava v podobno zgodbo (se že kar nekaj časa trudiva - 4 leta) ali še ima katera podobne izkušnje? Opazila sem, da imajo eno v Ljubljani na Barijanski in eno v Celju v dvorcu Lanovž, kjer sta onadva opravila terapije.

Hvala za vsak odgovor že v naprej!

"Obupana Mateja"
Citiraj
lucky555
čestitke, mislim da je to plus.. 🤗
jutri bo se precej bolj mocno pokazalo..
Citiraj
katka222

Screenshot_2019-09-20-10-37-38-337_com.miui.gallery.png
(661.81 KiB)

Zdravo punce. Sem v 4. postopku, danes 14.dan po et, ki je bil na 3.dan. M se nimam, znakov, da bi bila srecka tudi ne. Danes zjutraj sem delala test - a katera vidi tu navpicno crtico? Na momente se mi zdi, da nekaj vidim. Sem naredila se baby check tam se mi ni zdelo, da bi kaj videla. Krvni imam v ponedeljek. Zanima me samo vase mnenje, ce katera vidi da bi bil lahko to +?
Za vse drzim pesti!!!! Drzite se.
Citiraj
Upanje2
Banana2 držim pesti 👍😁
Citiraj
Kiddo
Banana, super! 🤗 Zdaj bomo pa navijali! 😉
Citiraj
Boki81
Banana2 jeeeee odlicno zdaj pa res akcija naj ti teta pride čez 15,16Mesecov nič prej ne sme. Držim pesti da rata končno zdaj 🤞🤞🤞VELIKO SREČE....
Citiraj
banana2
Punceee....aaaaaaaaaaaa...Banana njam..je dobilaaa obisk..tetko iz krvavca...upam,daaa zadnjičččččč..jutri pa špik špik...za boljši utrip..aahahhahhha!!AKCIJAAAAAAAA...
Leppp večer vam želim..
Citiraj
banana2
Punceee....aaaaaaaaaaaa...Banana njam..je dobilaaa obisk..tetko iz krvavca...upam,daaa zadnjičččččč..jutri pa špik špik...za boljši utrip..aahahhahhha!!AKCIJAAAAAAAA...
Leppp večer vam želim..
Citiraj
Boki81
Banana2 definitivno mora zdaj vsem ratat ni druge 🤨☺️😊
Lucky555 ja zelo hitro je minil čas da smo spet tukaj da ena drugi damo podporo, to je še par dni za akcijo.😉
Punce verjemite u čudežna presenečenja za pljusk ❤️💞😘
Citiraj
JanaKo2
Lina 2017, seveda bo zdaj uspelo. Navijam zate! 🐞
Lucky555 midve bova pa skupaj odštevali dneve, ti do uz, jaz pa do krvnega. Upam, da mi tokrat uspe priti do tja, čakanje se je šele začelo. 😉
Banana, kako kaže pri tebi? Še 2 dni in začneš s pikanjem.
Citiraj
Lina 2017
JanaKo...vse preizkave srm dala cez ze...v Mb na ivf sem dala genetiko in trombofilijo in je blo vse ok. So rekli da ne vejo kaj je razlog za ss. Imava nepojasnjeno neplodnost...ko sva zaklucla z ivf se je moja osebna ginekologinja ki tudi sama operira zelo vzela za mene. In smo delali se histeroskopijo ki je bla ok. Ta jajcevod imam pa ze neki let zamasen in tak al tak ne funkcionira..zato je rekla da bi mi ga laparoskopsko odstranla ker tako nima funkcije lahko ke dela probleme in smo se to uredili...bomo videli kaj bo...iz prakse je rekla da je ze imela primere da se je po odstranitvi velikim pokazal plusek ki se je obdrzal....😃😃😃... Vam pa zelim vsem lepo pikanje z ljubeznijo...cim man stresa...nosecke lep porod in Bananca ja opacupa hihihi objemcek nazaj...Lucky cmok..
Vas berem se naprej 😃😃😘😘
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.