Odgovori: ivf 2018

Pregled teme
rožnata
Punce, se ponovno oglašam. Moja deklica, ki sva jo dobila v drugem postopku je zrasla in sva zbrala pogum za nov postopek. Dobila sem napotnico in pričakovala, da bo prvi pregled jeseni ali kasneje. No, pa sva dobila pregled že 17.7. Pač, pri dr. in potem verjetno čez nekaj mesecev štart. Moram priznati, da si še enega otroka srčno želim, ampak je sedaj drugič to drugače. Vem, da nekatere čakate na prvega in upam, da me vseeno tekom postopka sprejmete spet medse. Zanosila sem 2018 po 3 letih truda in treh postopkih, dva angelčka imamo zgoraj. Je pa postopek naporen, sploh ker me čaka dolg postopek in z zelo slabimi napovedmi. Ampak najina čudežna deklica je dokaz, da se da! Zdaj pa upam, da bo morda kdaj dobila bratca ali sestrico. Če me sprejmete medse bom zelo vesela. :) sem pa stara 30, mož 32, jaz kakšnih dodatnih pregledov in zdravljenj razen histero nisem imela, spermiogram pa 90 % slab, slab, slab. Punce, vsaki privoščim iz srca detece za ves trud in vam povem, da ste in boste krasne mamice, le čas mora biti pravi.
Citiraj
lucky555
Čestitam lizika 🤗.. Iz srca ti želim, da prideš do konca..
Oxi zate mi je žal, super da se imaš zamrzjencke..
Jaz se nisem dobila pošte, mogla bi imet septembra.. Ampak verjetno zaradi korone kasneje.. Imava pa genetiko zdaj čez 3 tedne..
Malo mi je žal, da nisva šla v tujino, bi že zdavnaj bila v postopku..
Banana tebi so že kaj javili?
Citiraj
Lizika90
Hvala Banana! :)
Se bom potrudila po najboljših močeh. Očitno je tale pikica res borka. Sem si že izborila bolniško, ker delam v proizvodnji in se je res nemogoče tam pazit.

Vsem želim, da čimprej pridete do svoje sreče! In držim pesti res da vsem uspe...pošiljam velike objemčke!! :)
Citiraj
banana2
Lizika90....

toooooooooo...čestitkeeeee:):O:Zdej pa samo pozitivno naprej in vse bo in je vreduuu:):)Čestitke mamici in očku:)Javi se kaj ko bo ultrazvok...:):)
Citiraj
Lizika90
Živjo punce!
Da se končno javim.
Najprej Oxi tebi pošiljam velik objem in pozitivne misli. Pravijo da upanje umre zadnje. Tako da pogumno naprej, kot je napisala Banana si naberi novih moči in pozitive čez poletje!

Jaz pa imam zaenkrat lepo novičko. 1.7 sem imela krvni test, ki je pokazal pozitiven rezultat. BHCG vrednost:554,2
Sicer sem se nekaj dni po prenosu res čudno počutila, skozi me je nekaj špikalo v jajčnikih, celo tiste dni, ko naj bi dobila M me je čudno bolel trebuh in sem mislila da je že vsega konec. Pa je test vseeno pokazal tako težko pričakovan plusek. Tako sem vesela a obenem tako prestrašena...kaj pa če.... ampak poskušam odgnati slabe misli.
Sedaj pa čakat na UZ, ki bo 22.7
Citiraj
banana2
oxi41...

Vidiš,kolk si sposobna narest za bejbija ogromno stvari in še vedno imaš pingota,ki te čakata..,tako da ja se zredimo ..tud jaz sem se..in smo dale kilce dol..in to je to ..vse naredimo kar je prav in to je najbolj pomembno,da delamoo na tem do koncaaaa...:):)Si prava borka in imaš zelo pozitiven odnos do postopkov,kar pa je najbolj pomembnooo..!!
Uživaj vsak dan in bo kar bo..ampak saj veš..vemo..,da bo!!
Citiraj
Oxi41
Hvala banana2 smo z mojim sprijaznilis da pac tko nam namenjeno nimas kaj realno gledam starost moja in njegov spermogram nemore dat nekega pizetivnega rezultata mi smo dajamo vse od sebe od prehrane do sporta, vitamini, v postopkah za 5let sem se zredila z 56 na 73 no zdej i to sem pipravla sem nazaj prisla na 56 ampak negre i negre pol ze je razlog za to. Sem pa ful utrujena od tega psihicno vsake 3meseca v tem ce zamrznjencki pol se manj kot 3meseca zacaran krog. Imam se 3 zamrznjena zarodka v 2 slamce tko da seveda grem do konca 10.7.ze grem po napotnico stara sem 43 in im se gre da cim prej vse porabim me kr sibajo sedaj v postopek z zamrznjencki. Upanje umre zadnjo ni kj grem do konca. Vsem zelim da cimprej zagledate tet magicni ➕
Citiraj
banana2
OXI41...

Res mi je žal in tako kot si rekla SEPTEMBER bo hitro tu..in novo upanje..:):)Sedaj pa poskusi izkoristiti poletje maximalno ..se spočij...nasonči..,plavaj..pripravi na nov postopek..in boš vidla slej ko prej nam bo vsem uspelo..le malo dlje traja:):):)VELIK OBJEMČEKKKKKKK...:):)
Citiraj
Oxi41
Lep pozdrav vsem, po dolgem casu se javljam. 12.06 sem imela prenos 3dnevne zamrznjencki vceri krvni test in spet razocaranje nisem noseca 😥 menstruaciji nimam se zgleda ustrogen mi res oring zadrzuje M. Tko da spet vse zavlecice na september. Vsem zelim pljuske da se koncno vsem uspe.
Citiraj
Banana2
Lizika...drzimmm pestiii ..😊😊
Citiraj
Banana2
Lucky555...oooo..kdaj startas??

Oxi41...kakoo si??
Citiraj
Lizika90
Ne lucky, v LJ sem :)
Citiraj
lucky555
Super lizika.. Držimo pesti.. Sem že pozabila, ti si v MB?
Citiraj
Lizika90
Evo punce...pa sem dobila mojo pikico v varstvo. Zdaj pa samo upam in držim pesti da ostane pri meni naslednjih 9 mesecev.
Citiraj
lucky555
Malo pokukam sem vsake tolko.. Orhid žal mi je.. Ti imaš še več 🐧 a ne.. Bo že ratalo.. Jaz čakam na nov postopek, banancika, ti tudi ne?
Oxi ti že grejes 🐧?
Citiraj
Orhid
Meni tokrat ni uspelo in grem septembra v nove boje.

Držim pesti za vse!
Citiraj
Banana2
Orhid..kakoo si??kako kaže?😊😊

24+..I Misssssss Youuuuuuuuuu😘😘
Citiraj
Lizika90
Sem se zjutraj polulala na tale LH test...in se mi je zdelo da sta črtici približno enako močni. Zato sem klicala v LJ, in povedala da nisem sigurna, pa je tam rekla naj kar jutri začnem z vsavljanjem progesterona. Sicer sem popoldan potem polulala še en drug test, pa sta se pokazali obe črtici, sicer bolj rahli ampak naj bi bilo to tapravo.
Tako da v torek bo dan D za mojo pikico.
Ampak me obdajajo taki čudni občutki. Bom morala nekje potegnit ven pozitivo.

Pa šeeno vprašanje. Sem dobila izvid brisa PAP in mi v opombi piše krtačkast efekt...a se kateri sanja kaj bi to lahko pomenilo. Sicer naj bi izvid bil vredu.
Citiraj
Orhid
Lizika90, jaz ene tudi malo obupavali nad lističi. Se vedno nisem ziher, da sem zadela O. Ce bos v dvomih poklici na GK, pa ti bodo naredili kak dodatni UZ.

Jaz sem 10. dan od ETZ in zaenkrat še nisem dobila M 😊
Citiraj
Lizika90
Živjo punce!

Da se vam malo oglasim.

Orhid držimo pesti za lepe novičke :)

Danes sem bila v Lj na sprejemu za zmrznjenčka. Dobila en kup ovulacijskih testov. Pa me kar malo skrbijo tile testi, ker sem v eni FB skupini zasledila da punce jamrajo čez njih, da niso zanesljivi.

Gremo akcija :)
Citiraj

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.