Odgovori: ivf 2018

Pregled teme
Oxi41
Super lizika90 gremo v akcijo. Banancaaaaaaaa auuuu mi te pogresamoooo.
Citiraj
Lizika90
Živjo punce!

Jaz sem včeraj prejela klic z oddelka IVF. So se mi kar očke posvetile od veselja! :)
Mi je sestra rekla, da imam napotnico in vse ostalo že pripravljeno, tako da ne rabim nič v Lenoišče hodit naslednji teden, ko sem bila naročena. Samo še počakam M pa dalje.
Citiraj
mamac3
Punce, je katera tukaj ki je jemala clomid? 😑
Citiraj
lucky555
Zdravo Lina.. Midva jeseni v nov postopek.. Zdaj junija imava genetiko, ker se zahtevala.. Sva se odločila, da če ne uspe greva na Češko po donorsko seme z mojimi celicami.. ☺️ Kaj pa vidva, bosta še samoplačniško poskusila? Od moje sestre prijateljica je tudi imela 4 ss in zdaj v 6. Je uspelo in rodila zdravega otroka.. Midva se to poskusiva potem pa ne več..
Citiraj
Oxi41
Pozdravljeni. Lina 2017 cakam na M. i grem po pingvincke upam da zacetek ijunija. Kako ste kaj punce.. Veliko sreci v novih bojih.
Citiraj
Lina2017
Pozdravljene bivse soborke moje...
Lina se vam javla...Da vas malo spomnim koncala 6 ivf postopkov..4 spontani splavi in enkrat prekinitev nosecnosti ker se plod ni razvijal..preizkave so bile vse ok nimam nic pojasnjenega zakaj ne morem imeti dojencka. In se vedno ni nic novega pri meni...
Oxy....Banana.... Lucky.....kako je?
Citiraj
Oxi41
Hvala Adutka 🥰 drugo nam nepreostane. 22.4. Grem po napotnico za zamrznjencki. Drugac sem klicala na ivf otdelek so mi rekli da verjetno se maja nebojo delali, tko da cicamo i cakamo gdaj bo zelena luc. Vsem lep dan
Citiraj
Adutka
Ma ste prave borke punce, za vsako posebej držim pesti.
Citiraj
Oxi41
Hvala vsem za lepe besede💞 babika18 tezit mores jaz nenarocamse na netu direkt grem v leonisce in tezim kr nimam casa cakat bol lepo razlozim da sem ze toliko stara da enostavno ni casa tko da neobupaj nevem mogoce bojo delali poleti glede na to kaka situacija zdej bomo videli vazno da nam dajo zeleno luc. Pomoje bo norisnica na oddelkih. L. P.
Citiraj
bibika18
vau, superca oxi ti jih imaš sedaj za cel kombi :-)
Ta Korona mi je čist vse spet postavila na glavo, ker ne morem nadaljevat (novega) postopka.
Zame to pomeni nadaljevanje v septembru. Sem še toliko bolj pod pritiskom zaradi let.

lp in srečno vsem
Citiraj
banana2
OXI41..
Jaaaa superr..veselaaa bodi.....ma topppp..in še zalogo imaš..::):)Vse bo okkk...
Citiraj
lucky555
super oxi in lizika.. same dobre novičke.. 🤗
Citiraj
Lizika90
Bravo Oxi to je super :)

Zdaj ne razmišljaj o možnosti preživetja zarodkov, važno da so in verjemi da se bojo borili.
Saj mene tudi stisne občasno kaj bo z mojo eno pikico, ampak je treba upati in verjeti, da se bo izšlo tako, da bo najboljše! Pa upati da ostanemo zdravi in da tale virus kmalu gre in se življenje čimprej kolikor se le more postavi v ustaljene tire. Pa da gremo lahko spet v nove boje! :)

Objemčke in ostanite zdrave
Citiraj
Oxi41
Punce dobila sem posto od 6 celic 1 nezrela 5 se oplodilo in so zamrznili v treh slamcah sam vse zarodke zamrznili na 3 dan to mi ni jasno kako ce bilo receno da samo blastociste zamrzujejo klicala sem v ambulanto in so mi povedali da tudi 3 dan in da prenos bo tudi 3 dan po ovulaciji. Sicer nevem kok je moznosti za odmrznitev teh zarodkov da prezevijo ampak vesele smo z mojim do neba. Hvala Vam za vzpodbudo lepe besede i zdravja 🥰💝🍀
Citiraj
Lizika90
Oxi držimo pesti da bojo zmrznjenčki! :)
Jaz sem imela punkcijo 20.3, pošto pa sem dobila 25.3 torej na sredo, če se ne motim.
Pikico pa so zamrznili na 3dan.
Upam samo, da pri tebi ne bojo kaj zavlačevali s pošto glede na to kakšno je trenutno stanje. :(

Pozdravčke in ostanite zdrave
Citiraj
Oxi41
Lizika jaz se nevem ce imam kaj zamrznjenckov rekli mi samo da cez 2 tedna dobim poposti rezultat ce nebo zamrnjenckov mi bojo poslali da sem zakljucla zdravljenja pri nih tko da pomoje zaradi tega mi niso omenli leonisca kr ce nic nebo itak ni smisla naracatse mi. Jutri ce nebi bilo epedemije bi mela prenos tko da v ponedeljek bojo ze vedli a so blo kj za zamrznit ampak morem cakat se en teden na posto. Lizika cez kok casa po punkciji si dobila posto da imas zamrznjencka. Lep pozdrav vsem.
Citiraj
Lizika90
Hvala Lucky in Oxi za razlago :)

Oxi saj imam jaz tudi zamrznjenčka pa so mi rekli naj se naročim v leonišče ... Tako, da sem zaenkrat tam naročena, če ne se bom pa pozanimala takoj ko se tale epidemija umiri in začnejo normalno delat.
Citiraj
Oxi41
Hvala🥰 vsem za lepe zelje😘
Citiraj
Oxi41
Lizika v ljubljani 10 dan ciklusa sem zacela hodit na uz in dala kri ne 3 krat sem bila ko folikel poci ovuliras cez 5 dni prenos. No vidis meni nic ni rekla za narocanja no sicer morem imet se zamrznjencki tko da zdej samo cakam.
Citiraj
lucky555
oxi naj se ti vse celice oplodijo in naj tw pričakajo lepe blastociste..🤗
lizika pri prenosu zamrzjencka gres samo na uz in ti napišejo recept za estimo, pa teste za ovulacijo.. ko je pozitiven se javi v ambulanto in ti izračunajo prenos..
v mb je takšen princip..
Citiraj

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.