Odgovori: IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Pregled teme
Kastelanka
Luca probaj nekako zdržati.... Jaz mislim, da ne bo panike. Tudi moj je danes uzel, njemu pa sploh ni panike. Tako, da bomo videli kakšne rezultate bomo pridelali. 😉 upam da bo kaj učinka. Moj je optimist, da bo celo po naravni poti uspelo 🙈🙈🙈
Citiraj
Luca2015
Kastelanka, bravo! Uf, men ne gre po grlu.
Citiraj
Kastelanka
Luca sem probala mlecek in moram priznati, da res ni kaj prijetnega okusa. Vendar sem ga pojedla... tako kot mi je naročila. Mislim, da bom zdržala... 😂 Upam samo, da bo pomagalo
Citiraj
Luca2015
Kastelanka, meni je rekla da 1 teden 1g, naslednji teden 2g in potem se naslednji teden 3g in tako potem 3g naprej. Samo ja ga ne jemljem na tesce ker mi zelodec ne prenese. Obvezno ga moram z necim pogoltnit. Grozn okus!!! Upam bo tebi lazje.
Citiraj
rožnata
Kastelanka, imaš prav. Samo saj veš, ko se kar malo smilim sama sebi in vidim samo svoje probleme. Mogoče bo pa tokrat postopek na tvoji strani in ti rata že pred poletjem opravit in dočakat +. To bi bilo noro dobro :) V resnici verjamem, da bo to leto dobro z nami. Bomo pogledale nazaj in verjetno čisto drugače gledale na ta čas čakanja. Ti naši otročki, ki prihajajo, bodo pa zlata vredni.
Citiraj
Kastelanka
Rožnata, to bo tako hitro... Da te malo potolažim, jaz imam komaj 10.4 pregled pri svoji gin., da vidimo kako naprej. 😔 kdaj bom pa na vrsti za spikanje??? Ufff.
Citiraj
Kastelanka
Luca ne nisem ga se. Danes sem ga dobila. Jutri na tesce moram uzet 3 gr. In tako vsak dan mi je rekla ta, ki prodaja. Ti, kako ga jemljes? Na kakšen način?
Citiraj
rožnata
Matični mleček je tudi sicer super - jeseni ali spomladi ena 'kura', pa hitro dvigne odpornost. Treba ga je pa res po malo jemat, zjutraj na tešče pod jezik. Meni tud ni najbolj všeč - kislo/pekoče, nek čuden okus je. Bodite samo pozorne, nekateri so na to alergični. Sigurno je pa dobro za dvig imunskega sistema (vsaj pri meni) in tudi sicer ne more škoditi v majhnih količinah.

Še malo novičk, ki pravzaprav niso neke novičke, z moje strani. Jutri greva na test SPB in predavanje. Dnevi se mi res neverjetno vleeečeeejo. 16. imava datum in potem okrog 20. špikanje. Kako bi bila vesela, če tale mesec kar zleti mimo.
Citiraj
Luca2015
Kastelanka, a si ga probala?
Citiraj
Kastelanka
Tandan se mi zdi da je tudi za vgnezditev dober. Na splošno dvigne cel imunski sistem. Tako da jaz ga bom jedla tudi po transferju naprej. Celo nosečnicam se priporoča.
Citiraj
Tandan
Hehe ste vse napadle mlecek 😊
Ja samo zame ne pride v postev ane ker grem po eskimcke. Mlecek je za celice ane?
Citiraj
Kastelanka
Tandan to sem tudi jaz brala. V tujini dosti prakticirajo z Aspirinom in se nekaj zraven. Da se pohvalim, tudi jaz sem dobila danes mlecek. Jutri začnem jemati. 😂 mi je pa rekla da naj vzamem 3 gr. zjutraj na tesce. Kako ga pa ve konzumirate? Kaj tudi vaši fantje - možje to konzumirajo.
Citiraj
Tandan
No vidim da ste v polnem zagonu 😉
Jaz pa iscem kaj bi pomagalo pri vgnezditvi pa nic pametnega ne najdem. Ok krvomocnica..kaj pa aspirin? A je katera ze prakticirala?
Kaj pa jemljete od folne kisline? Elevit berem da ga kar dosti jemljejo?
Citiraj
Alta1
Hahaha jaz ga dobim v soboto..ojoj zdaj me je ze strah😂 tudi jaz nisem vedela kaksnega okusa je:)
Jaaa kmalu bomo spet skupaj cakale🤗
Citiraj
Luca2015
Kastelanka, jaz ga bom zelo zelo zelo tezko konzumirala pa nisem nakbolj obcutljive “sorte” 😂. Sem vprasala ce ga lahko jè tudi hcerkica in so rekli da mogoce res pikico ampak da naj ji ga poizkusim vmesati v mes ker je zelo neprijetnega okusa.... in si mislim, eh to bo pa ze slo po grlu! Aha, zdaj mi je jasno o cem je govora. Ko se moj rece da je ogabno, pol je res ogabno. Ampak saj ves ce je treba je treba 😀. Upam da bo slo tebi lazje. Cakam na povratne informacije 😀. Smo ze vse nekje v pripravah na nov boj... 123 bomo spet cakale na +.
Citiraj
Kastelanka
Oooo Luca. Vidim, da si že začela z mleckom. Jaz ga komaj v petek dobim. Kaj res toliko ogaben, da ne gre po grlu?
No jaz sem že pri prehrani ta teden full pridna. Brez sladkorjev, oh, predelane hrane in rdečega mesa. Krvomocnico mi je kr cool za pit. Jo pijeva oba z mojim...
Zdej si me malo prestrašila, upam da bom lahko to pojedla.
Citiraj
Luca2015
Punce, kako pa je matični mleček ogaben!!! O moj bog. Jaz ne vem kak ga bom uspela jest ker mi gre kar na bruhanje 🤮. Ne vem zakaj sem si predstavljala da bo to nekaj sladkega, okusnega. Not!!!
Citiraj
dolenjca
misa30 - čestitke za tvoj magični plusek!
Citiraj
Luca2015
Vk17, okej thx... pol raj ne bom ker je moja sluznica vedno vredu.
Itak se mi zdi da smo zdaj tko podivjane, da bi kr vse probale, uzivale... sam da koncno rata! Aleluja
Citiraj
vk17
krvomočnica se priporoča samo tistim ki majo npr. tanjšo sluznico, drugače pa ne, sploh pa ne če mate endemetriozo, ker zadevo samo še poslabša, med krvavitvjo se ne pije, zna pa biti pol zelo močna in boleča krvavitev. Jaz sem jo pila med postopkom ker sem imela sluznico med tankimi, samo mi ni ok nardilo, so mi govorili če mam mogoče adenomiozo, debelejš pa ni blo samo m. je bla pol taka ko da me bo konc. pomagalo pa itak ni nič.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.