Odgovori: ZDRAVLJENJE ALKOHOLIZMA

Pregled teme
Tom
ALIŠA!!!
Nujno in brezpogojno TAKOJ zapustite moža.Ko bo prišel in vas prosil, da pojdite z njim na zdravljenje(nujno se morata zdraviti oba in tudi otroci), ga nagradite s tem da se vrnete k njemu.Zelo primeren naslov za zdravljeneje je Dr. Janez Rugelj.Ima tudi svoj forum na med over netu.

Veliko uspeha!
Citiraj
Vanja Rejec
Spoštovana Ališa,
moževe obljube ne bodo kaj prida držale, saj bi moral pred sprejemom dobiti termin, na tega pa bi čakal mesec ali več.Če bi se torej res hotel zdraviti, bi se mora za termin že dogovoriti in imeti o tem kakšno potrdilo.Dobro vas je "potegnil"Mislim, da morate vztrajati, vendar mili apeli ne bodo dosegli učinka.
Citiraj
ALIŠA
Spoštovani,

možev alkoholizem me je pripeljal tako daleč, da ne morem več.
Ko je videl, da bom res odšla, mi je obljubil, da se bo šel po novem letu zdraviti, češ da je sedaj preobremenjen z obveznostmi. Še vedno pa nadaljuje s pitjem. Se pravi, da za zdravljenje nima časa, za pitje pa si še vedno privošči celo popoldne.
Ne vem če bom zdržala do novega leta, saj ga pijanega organsko ne prebavljam več. Tudi ne vem, kaj naj si mislim po vseh obljubah, če bo to obljubo izpolnil....Ne verjamem mu. Ima težave tudi v službi, kjer so ga že nekajkrat dobili pijanega in ima pogojno. Kljub temu po kontroli alkoholiziranosti na delovnem mestu čez kakšen teden že kaj spije, izgovori pa so, da tudi šefi pijejo in niso pijanci.
Prosim za nasvet, vaše izkušnje in morda kakšen naslov za zdravljenje alkoholizma.
Rada bi mu verjela, vendar me je spravil že tako daleč, da ponoči večkrat ne spim, v prsih čutim pekočo bolečino, težko diham, v službi se težko zberem za delo, groza me je, ko moram domov....
Ali mislite, da je bolje oditi od takega človeka, ki greni življenje meni in otrokom že 12 let ali naj imam še 2 grozna meseca?
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.