Odgovori: asentra

Pregled teme
Vanja Rejec
Spoštovana Tjaša,
Asentra pokaže končni učinek šele nekako po petih tednih jemanja in če hočete doseči stabilnosr, bo treba tablete še jemati najmanj 6, zaželjeno pa devet mesecev.
Citiraj
Vanja Rejec
Spoštovana Nika,
vsi SSRI antidepresivi,,kamor sodi tudi Asentra Zvirajo libido.Pri nekaterih je to prehodnega značaja, pri drugih pa traja ves čas zdravljenja.
Citiraj
tjaša.
Zaradi podobnih težav pa še kaj povrhu sem tudi jaz dobila od splošne zdravnice Asentro. Najprej pol tabletke, čez 10 dni pa celo. Dobila sem samo eno škatlico tako da, da sem tablete pila nekaj več kot en mesec, zadnjo pred cca 2 tedni. Stanje se mi je samo malenkost popravilo. ali lahko pričakujem, da se bo stanje še popravljalo kljub temu, da sem predpisano terapijo že spila? ali bi morala z pitjem tablet nadaljevati oz. prositi zdravnico, da mi še napiše?

Hvala in lep pozdrav
Citiraj
nika
spoštovani!

zanima me še ali imajo te tablete kakšne stranske učinke ki vplivajo na spolno življenje-zmanjšan libido ali podobno? Zdi se mi da imam,zdaj ko jemljem tablete (2tedna), manjšo željo po seksu oz. želje sploh nimam.

lp!
Citiraj
Vanja Rejec
Spoštovana Nika,
zastavljeno zdravljenje je OK,v tem primeru je običajni končni odmerek Asentre 100 mg dnevno.
Citiraj
nika
pozdravljeni!

zaradi slabega počutja, strahov-predvsem pred smrtjo(življenje se mi zdi brez smisla, ker smo omejeni s smrtjo...) hodim na psihoterapijo k psihologinji, sedaj pa sem dobila od svoje zdravnice še tablete Asentra, kot kombinacijo psihoterapija+antidepresivi-zanima me kako učinkovite so te tablete in ali so res taprave za moje težave? KAkšne izkušnje imate vi s temi tabletami?
Jemljem jih 1/4 tablete..postopoma do 1 tablete dnevno.
Hvala!
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.