Med.Over.Net

Odgovori: psihiater

Pregled teme
Daniela_Fiket
Pozdravljeni,

priporočam vam pogovor pri psihoterapevtu, takemu ki ima izkušnje z osebnostnimi motnjami. Ne rečem, da pri vas gre za to, ampak je tudi to ena možnost. Če gre za čustveno nevravnovešeno osebnostno motnjo je zelo pomembno, da imate izkušenega psihoterapevta. Preverite tukaj:viewtopic.php?t=8606969

Lep pozdrav,
Citiraj
A. Winkler
Ali boste vztrajali se boste morali odločiti sami. Včasih pacient presoja, da mu obravnava ne pomaga, pa je to lahko samo njegova subjektivna ocena. Sicer pa se o psihiatrih in terapevtih lahko informirate na forumu društva DAM. Na spletni strani društva je tudi seznam terapevtov.lp
Citiraj
mxmxm
Imam psihične motnje in hodim k psihiatru, vendar mi nič ne pomaga, naroča enkrat na mesec ali manj in ko pridem se zdi kot da nikoli nima časa zame. do zdaj sem bila v ambulanti max 15 min. naj vstrajam pri njemu ali poiščem drugega psihiatra? in če h komu naj grem da ne bo samoplačniško?

lp
Citiraj
A. Winkler
V majhnih kiličinah in nikakor ne prepogosto.
Če imate pogoste prekinitve, potem bo nihanje količine zdravila v krvi preveliko in zato bo zdravljenje lahko manj učinkovito.
Citiraj
xocolli
TABLETE ASENTRA & ALKOHOL

Mene sam zanima če se lahko v majhnih količinah pije alkohol zravn jemanja tablet? kaj pa če en dan (ali dva) vmes prekineš z jemanjem tablet?
Citiraj
A. Winkler
obisk je brezplačen, če imate urejeno zavarovanje. Ali sprejema dijake, žal ne vem. Pokličite v ZD.
Privat - samoplačniško pomeni, da boste za pregled plačali in je napotnica v tem primeru samo informacija za psihiatra zakaj ste bili napoteni k njemu.

lp
Citiraj
xocolli
pozdravljeni,
mene zanima če psihiater za študente na aškarčevi sprejema tudi dijake. ravno sem v zadnjem letniku, tik pred maturo in nujno potrebujem pogovor pri psihiatru še pred maturo. A je obisk brezplačen in če ni koliko stane? in kaj pomeni napotnica za psihiatra, kjer piše gor privat-samoplačniško? ali je potem sploh važno če imaš napotnico ali ne?

hvala
Citiraj
Mag.Vanja F. Rejec dr.med.psih
Spoštovani Janez,
psihiater za študente deluje v Zdravstvenem domu za študente Univerze v Ljubljani,na Aškerčevi 4.Potrebujete le veljavno kartico zdravstvenega zavarovanja.
Citiraj
Janez
Sem študent, ki študira v Ljubljani. Potreboval bi pogovor s psihiatrom pa me zanima, kje lahko dobim pomoč, pa da je brezplačna in kam se moram obrniti? Kje se nahajajo psihiatri za študente? Prosil bi, če kdorkoli pozna kakšnega dobrega psihiatra, da mi to sporoči!

Najlepša hvala!
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.