Odgovori: Luka Dončič si je kupil vilo

Pregled teme
Dejstvodanires
Ni fer, da služi samo Dončić..tudi jest bi kej rad imel og njegovega znoja in truda pa žuljev. Kaj mu rabi vila..vila je za bogataše ne za tiste,ki se priimki knčajo na ić. Ni fer , konec. Jest bi tudi vilo..( sarcasm)
Citiraj
mukica1960
Ne vem, zakaj sploh komentirate tisti, ki nimate pojma o športu. Šport je najboljša stvar, da si pa tako dober športnik kot je Luka, to je pa božansko. Je talent, ki se rodi vsakih 50 let. Tisi, ki pa nimate nič od tega, pa ni treba gledat športa in tudi ni treba komentirat. Zaprite se v sobo in se ukvarjajte sami s sabo. Hvala bogu, da si lahko privošči saj si krvavo zasluži.
Citiraj
jesenvoyo
Vse ok, prav pa bi bilo, da imajo tudi preprosti delavci, upokojenci toliko, da lahko preživijo brez pomanjkanja.
Citiraj
sem ženska
Odlično napisano!!!
Citiraj
Thekomar3
Glup si ko ku rac
Citiraj
Jurch99
Bravo mojster, lepo napisano. Se popolnoma strinjam.
Citiraj
Att
Cestitke za tako tocen, posten in dober odgovor!
jaz bi se dodalo, da slovenci pozabljamo, niti ne pozabljamo, ne vemo, cemu vsemu se je potrebno odreci za taksen ali drugace uzpeh. kaj vse je potrebno narediti za to. In pozabljamo, da je zadaj za uspesnezom cela ekipa.
Ne vemo, cemu vsemu so se morali odreci starsi, da je fant prisel do tega uspeha.
Citiraj
SH1604
Kaj pa si ti - ******, naredil za Slovenijo ???? Ne znaš drugega kot polivat gnojnico po našem vrhunskem športniku !!!! Dončić je prispeval več k prepoznavnosti Slovenije v svetu, kot vsak drug !!!!
Citiraj
vatikanske ječe
Lepa punca.
Citiraj
kdo bi mu bil fouš
Ah, dajte no mir. Saj ti športniki so na nek način eni reveži. Skozi garajo, imajo bolj malo privat življenja in le redkim uspe to, kar je Dončiću. Koliko garaških karier so samo uničile poškodbe.
Potem dobijo neko relativno visoko vsoto denarja in ne vedo kaj bi z njo. Najprej kupijo avto, potem hišo, vmes še kakšno žensko in to je to. Nanje se nenehno lepijo ženske, ki hočejo samo korist, po možnosti jih nategne še kakšen agent in računovodja in nič čudnega, da se jim nekega dne čisto odpiči in zajadrajo v čudne vode. Z denarjem je kar naenkrat vse dosegljivo, tudi prepovedane stvari.
Naj mali uživa v materialnih stvareh, če mu te res prinašajo neko zadovoljstvo. Ponavadi je to bolj kratkotrajno. Da nima ideje kaj bi sam s sabo izven košarke, kateri je do sedaj posvečal celo svoje življenje, je pa itak jasno. Se bojim da tudi ta njegova deklica, s katero sta se že večkrat pustila, ni pravi odgovor za resne plane o njegovi prihodnosti. ni tip ženske, ki bi športniku prinašal stabilnost v življnje. vrhunski športniki pa to potrebujejo. Na srečo je do sedaj imel mamo in babico, ampak pri teh letih ga seveda ne moreta več držati za rokico in voditi skozi življenje.
Citiraj
foušarija
naredil bo več dobrega za slo kot vsi skupaj ki se oglasate na mon
Citiraj
pa lih
Njegov denar je napisal/a:
Pa lih tajkuni so mu plačali usluge s tujim denarjem. Poglej si, kdo je lastnik njegovega kluba (pa tudi pri drugih ni kaj drugače). Saj ne, da je Luka kriv, ampak dnar pa je definitivno dobil od tajkuna.
Citiraj
Davki v Slo po svetovnem dohodku
vsi imamo od tega veliko je napisal/a:
Super napisano.
Vrsta športikov se seli v davčne oaze kot je Monako ipd., da placajo manj davkov. Vse čestitke tistim uspesnim, ki ostanejo ali se vrnejo. Ter tu trošijonin plačujejo.
Citiraj
Jsjsbd
Športniki živijo luksuzno življenje na račun športnih fanatikov oz. primitivcev.
Citiraj
Narobe narobe narobe
Enkrat bo treba začet pucat od vrha. Tile gladiatorji so ravno za to, da se preusmerja javnost z njih.
Citiraj
vatikanske ječe
dejstvo je napisal/a:
A res. A ti s slovensko plačico financiraš NBA? pa verjetno še NHL, NFL in kaj še je tega čez lužo?
Citiraj
Edino dejstvo
dejstvo je napisal/a:
Edino dejstvo, ki ga najdemo v tem komentarju je ta, da si samo še en zakompleksan bebav Slovenac, ki je fouš vsem, ki imajo vec kot ti.
Citiraj
Vila z bazenom
Jaz privoščim vsakemu, ki je sposoben, da ima vilo z bazenom.
Ferrarija. Yahto. Letalo. Diamante.
Naj ima.
A žal samo na izposojo za OMEJEN čas.
Itak, tukaj na Zemlji v resnici ničesar ne posedujemo oz. ni nič zares naše.
Od tukaj bomo odšli, tako kot smo prišli - brez vsega.

Zato me ne gane, kaj kdo ima ....
Citiraj
tole
Je dovolj drugih škodljivcev je napisal/a:
si pa zelo dobro in resnično napisal.Dvomim da pride kakšen turist v Slovenijo zaradi nekega športnika ali glasbenika.Je pa v športu ogromno prisklednikov,bleferjev in nakladačev,ki ne delajo nič in se samo "šlepajo" na račun sponzorjev (večina velikih državnih firm) in vsak športni uspeh izrabijo za samopromocijo kako dobiti od podjetji še več denarja. Ironično je pa to da v teh marsikateremu podjetju delajo delavci za minimalne plače.Samo poglejte olimpijske igre za katere mečejo stran milijarde evrov da se gre 95% športnikov in funkcionarjev tja zabavat,celo razdelijo jim brezplačno nekaj 1000 kondomov.
Citiraj
gfdfgdgzt
Športnikom,glasbenikom in ostalim "zvezdam"(vsaj tako jih imenujejo novinarji,ki imajo direktno korist od njih) se je.e za navijače in oboževalce.Res pa je da zaradi njih dobro zaslužijo.Podjetja kot so Nike ,Adidas ipd pa mizerno plačujejo in izkoriščajo delavce (tudi otroke) in del dobička namenijo športu.Nek navijač kupi dres od Ronalda za 150 eur,pa čeprav komaj shaja iz meseca v mesec in čeprav se Ronaldu je.e za njega.Pa razumi to če moreš.Pač ljudje ki imajo nizko samopodobo očitno rabijo vzornike.Samo poglejte kako izgleda večina navijačev kadar jih pokaže kamera.Kot kakšne retardiranci so.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.