Med.Over.Net

Odgovori: cellfoof in ivf

Pregled teme
misa komar
Pozdravljena,

ne vem, če ste prejela moj odgovor, zato bom še enkrat na kratko napisala.
ja, časa imate res malo. Minimalni čas, da se lahko vpliva na vitalnost in kakovost jajčec je vsaj en menstrualni cikel (v biologiji imamo vedno radi vsaj 2 do 3 - statistika je tako pokazala).
A vseeno lahko poskusite, saj imate časa vsaj 28 dni.
Predlagala bi vam:
CF kisik za življenje - a redno 3-krat na dan po 10 kapljic (začnete postopoma, tako kot piše v brošuri)
CF DNA RNA spray - brizgnete 4 brizge pod jezik zjutraj in še enkrat popoldan (počakate cca 1 min, preostanek pogoltnete)

Cellfood lahko uživate skupaj s katerimkoli hormonom, tudi z DHEA. (Včasih so celo izdelovali in ste lahko kupili Cellfood v kombinaciji z DHEA). Cellfood v bistvu omogoča boljše delovanje hormonov.

Če boste imela še kakšno vprašanje, se lahko obrnete name, tudi na [email protected].

Želim, da bi se vam uresničila vaša velika želja,

lepe praznike m
Citiraj
upanje01
Spoštovani.

Ker sem tudi sama pred IVF postopkom, me zanima, ali mi priporočate Cellfood kaplice?
Stara sem 40 let in čakam na četrti postopek. Moj problem je slaba reakcija na hormonske terapije, folikli rastejo počasi in celice so slabše kvalitete. V prvem postopku nisem pridelala nobene celice, v drugem 7, transfer enega zarodka, žal neuspešno, v tretjem 9 celic, 3 zarodki, vendar so bili tretji dan samo dvocelični. Žal je bil tudi ta postopek neuspešen. Čez približno mesec dni začnem ponovno.

Zanima me, ali je smiselno začeti jamati Cellfood kapljice, oziroma ali bom v tako kratkem času ( 1 ali 1,5 mes. ) z jemanjem kaj pridobila ? Zanima me tudi ali lahko kombiniram z DHEA kapsulami?

Drugače živim dokaj "zdravo". S športom se ukvarjam redno, prehranjujem se zdravo ( nobenega sladkorja, nič mlečnih izdel., nič izdelkov iz žit, veliko sadja in zelenjave, zdravih maščob, veliko vode ).
Po vaših priporočilih bom začela še s sprostitveno terapijo.

Hvala za odgovor.
Lp
Citiraj
misa komar
Pozdravljena,

res je. Ni ga še na seznamu, saj smo ga šele uvozili. Ob osebnem kontaktu in povpraševanju po tem izdelku, ga še vedno dajemo po promocijski ceni 24,40EUR. V lekarni ali Sanolaborju je ok. 43EUR.
VSE SANOLABOR trgovine so vključene v CF-kartice ugodnosti, tako tudi mariborska. Bom obvestila, da na spletu ni teh Sanolabor trgovin, ker bi morale biti. Hvala vam za opozorilo.

Če bo še kaj, sem vam vedno na voljo,

lp m
Citiraj
soncek32
Pozdravljeni,
hvala za vaš izčrpen odgovor. Kapljice bom kupila, saj se mi zdijo res dobre. Na spletni strani cellfood.si ne najdem tega spreja ki mi ga priporočate DNA RNA sprej. Ali ga tam ni možno naročiti. Klicala sem tudi že v Sanolabor v MB tukaj ga imajo. Vendar na spletni strani cellfood.si sanolabor ni zajet v seznamu prodajaln kjer dobis CF kartico ugodnosti.
Citiraj
misa komar
Pozdravljena,

narava je zelo kruta v svojem bistvu in tako življenje sploh ni pošteno. Enim je v zibko položilo vse, drugim pa zelo malo ali nič - česarkoli....
AMPAK MARSIKAJ pa LAHKO ljudje spremenimo na boljše ali na slabše. Odvisno je od načina življenja, od razumevanja težav, ki jih imamo in od volje ter vztrajnosti, da popravimo nekaj kar nam ni všeč. Odvisno je od vašega "fighterstva" in zrelosti - da razumete, kaj imate in da razumete koliko se da popraviti izboljšati, in da je zato VEDNO potreben čas, ki se meri v mesecih, še raje pa v letih!! Ker z veliko leti smo si tudi "pridelali" marsikatero tegobo, degeneracijo.

In verjemite mi, da VI NISTE NOBENA IZJEMA. Zaradi načina življenja, katerega vam je narekovala okolica in življenjski trendi določenih obdobij, ste si očitno pridelala nekaj tegob. Že težave s ščitnico so bila prva opozorila vašega telesa, da se v organizmu ruši tisto usklajeno delovanje med možgani, hormoni, obrambnim sistemom in vsem ostalim telesom. A ste težavo "obvladala, premagala". To pomeni, da imate vse možnosti, da toliko "popravite" ves nevro-hormonalni sistem, da bo vaš organizem, vkljub nizkim koncentracijam določenih hormonov, sposoben tvoriti nekaj jajčec. Najbrž vaš organizem ne bo nikoli tvoril veliko število jajčec. Gre za to, da bo tvoril kakovostna jajčeca in da bo tudi pripravil maternico za vgnezdenje jajčeca.

NEPLODNOST današnjih deklet, žena je v največji meri posledica nekih genetskih anomalij (ki pa niso usodne in se marsikateremu dekletu sploh ne pojavijo), ki jih sproži način življenja in vpliv okolja. Pri neplodnosti je največkrat krivec EPIGENETIKA - kombinacija naših genov in okolja ter način življenja.

Vi ste še ZELO MLADA in časa imate še ogromno, da najprej "spravite v red" vso "zmedo v metabolizmu celic - organov". Da se organizem - torej vsi sklopi vaših celic spravijo nazaj v tisto optimalno delovanje, potrebujejo vsaj 1 do 2 leti - v vaših letih!! ZATO NE OBUPAJTE, če se še ne bo nič zgodilo. Organizem se pač še ni uspel toliko uravnotežiti v vseh svojih hormonskih in peptidnih delovanjih, da ne more priti do oploditve in vgnezditve ploda. Sigurno poznate kar nekaj žena, ki so potrebovale kar nekaj let, da so končno zanosile. In pri večini se je zanositev potem "kar zgodila". V resnici se ni kar zgodila, samo končno so uspele vse dejavnike (predvsem psiha je ZELO POMEMBNA, saj je psiha tista, ki sproža tvorbo celega niza hormonov, ki potem lahko mešajo štrene) tako uskladiti, da ni nobeden od dejavnikov več vplival na nezmožnost oploditve in zanositve. In ne pocenjujte nobenega od dejavnikov, saj je ravno za vas kateri od njih (ali pa mogoče celo več) ključnega pomena pri zaviranju oploditve. Dejavniki, ki vplivajo, pa so:
PSIHA - ta je najmočnejša, saj tvori dobre in slabe hormone, ki potem vplivajo na celo telo in zavirajo, onemogočajo marsikatero delovanje (ki bi ob normalnih hormonskih pogojih, delovali čisto normalno).
PREHRANA
GIBANJE
SPROSTITEV; SPANJE
OKOLJE - polucija vode, hrane, zraka, žarčenja iz vesolja in Zemlje, vlaga, vreme, mobing - psihični in umski napori.

Na harmonično, uravnoteženo delovanje vseh celic vplivajo VSI zgoraj našteti dejavniki. Največkrat ZELO OMALOVAŽUJEMO cel kup dejavnikov, za katere menimo, da nimajo nobenega vpliva na nas. (A ljudje VEDNO PADEMO na "dirty details - majhne nepomembne podrobnosti".)Na ene lahko vplivamo, na druge ne moremo. NE MOREMO vplivati na onesnaženo okolje, na žarčenje iz okolja, na neugodno vreme in vlago iz okolja, ki zelo vplivajo na delovanje naših celic.
LAHKO PA VPLIVAMO NA:

- način prehranjevanja (večkrat na dan po malem, da ne preobremenjujemo celotnega sistema organizma)
nobenih sladkarij, gaziranih umetnih pijač, kav, čaja (na vsak deciliter čaja, ki ga popijete, morate popiti toliko decilitrov vode navadne!!), čim manj živalskih maščob, mesa, moke, kruha...
zelo veliko sadja, zelenjave, VODE, rastlinskih olj, naravnih žitaric, proso, ajdova kaša, ....

- način rekreacije
vsaj 3-krat tedensko aktivna telovadba po cca 1h, poleg tega pa še hitra hoja, tek, kolesarjenje, plavanje

- način sprostitve in rednega SPANJA
vsaj 5-krat tedensko po cca 20 minut sprostitvenega mirnega globokega dihanja (da vse možganske cunamije, ki vas energetsko dobesedno požirajo in ob tem "svinjajo" s celičnimi smetmi). Najbolje je to delati zvečer, da se umirimo, sprostimo in odidemo v posteljo "s prazno, prečiščeno glavo"


To so tista OSNOVNA NAVODILA, ki bi jim vsa dekleta in žene, ki imajo težave z neplodnostjo, morala
NAJPREJ prisluhniti in jih v načinu življenja upoštevati.

Res je, da je Cellfood tisto prehransko dopolnilo, ki resnično pomaga pri vzpostavljanju ravnovesja v dveh osnovnih življenjsko važnih funkcijah* celice.
/Ti dve funkciji* sta:
- da celice ves čas in pravi čas tvorijo zadostne količine ATP - cel. goriva in ob tem čistijo celice nerabnih produktov (ROS prosti radikali) - za to delovanje priporočamo Cellfood kisik za življenje,
- da ob tem, ko ima celica dovolj goriva, da je sposobna aktivirati prave gene za dajanje navodil (kaj, kako mora celica delati) in da se genska zasnova pravilno reproducira - za to funkcijo pa je Cellfood DNA RNA spray
./

In zato tudi omogoča oploditev in potem tudi zanositev in donositev ploda. Predlagala bi vam ta 2 CF izdelka:
začnete s Cellfood kisik za življenje: 3-krat dnevno po 5 do 8 kapljic (število kapljic postopoma dvigujete. Še posebej VI, ki ste imela težave s ščitnico - imate sensibilno hormonsko ravnovesje!!!). Ta izdelek uživate na tešče, pred uživanjem hrane in z veliko vode (2,5dl vode)
Ko boste 3 tedne na tem osnovnem CF izdelku, potem mu dodate še:
Cellfood DNA RNA spray: brizgnete pod jezik 3 brizge zjutraj in popoldan

Oba izdelka lahko uživate skupaj, saj enega popijete z veliko dobre vode, drugega pa tako brizgnete pod jezik, počakate cca 1minuto, in preostanek samo pogoltnete.

Če se boste odločila za spletne nakupe, bi vam priporočala, da ga kupujete preko spleta www.cellfood.si, kjer ga boste kupovala po ameriških cenah, pa še vedela boste, da ne kupujete mačka v žaklju. Ravno tako lahko pošljete kakršnakoli vprašanja na [email protected] in dobila boste odgovor na vaše vprašanje, mnenje. Lhko pa ga kupujete preko SANOLABOR ali izbranih zeliščnih trgovinah in zasebnih lekarnah - v vseh teh prodajalnah dobite CF kartico ugodnosti (ob nakupu 5 CF izdelkov, vam pripada šesti CF gratis.

Uživati bi ga bilo dobro čim prej, saj je vaša velika želja, da bi se vam v avgustu že zgodila. Do takrat imate še dobrih 5 mesecev in za vas, ker imate šele 32 let, je res velikanska možnost, da se vam želja uresniči. SAMO, poleg Cellfooda bo dobro še kateri dejavnik v vašem življenju malo prilagoditi. Ne dovolite si spregledati "dirty details", ker so ti vedno krivci za naše spodrsljaje.
Cellfood je dobro uživati tudi med nosečnostjo, še posebej v prvih tednih in mesecih, in potem v času dojenja. Če ga boste kupovala preko spleta, potem vam predlagam, da vzamete katero od opcij količinskih popustov - takrat imate tudi ameriško ceno izdelka.

Ljudje lahko dosežemo nemogoče, ko verjamemo, ko znamo slišati, ko smo vztrajni, potrpežljivi in redoljubni. Verjemite mi, to je znanost, stroka, veliko primerov že ogromnokrat dokazala. "Trma nas pripelje skoraj povsod." Samo površnost in izguba vere v nekaj, nas ponavadi loči od našega cilja. POSKUSITE in boste videla, da se vam bo želja uresničila. Saj ste še tako zelo mlada in imate čas tja do 45 -48 leta starosti!!!
Vedno vm bom poskusila odgovoriti, če se vam bo porodilo še kakšno vprašanje,
želim vama obema veliko volje, trme, potrpežljivosti in vztrajnosti, lp m
Citiraj
soncek32
Pozdravljeni,
s parterjem se boriva z neplodnostjo, saj ima partner diagnozo popolno azoospermijo. Za menoj so 3 IUI in 1. IVF postopek v tujini. Ker druge možnosti kot darovano seme nimava, moram čim več narediti na svojih jajčni celicah. Saj so mi strokovnjaki za neplodnost ugotovili nizek Anti-Mul hormon (0,64) kar pomeni da sodim med tiste, ki imajo še zelo malo zalogo jajčnih celic. Stara sem 32 let. Zato bi pred ponovnim IVF, katerega načrtujem za avgust želela poskusiti čim več stvari, punce so mi tudi priporočale te cellfood kapljice. Drugih težav sedaj naj nebi imela, sem pa se pred tremi leti zdravila za hipertirzo, vendar sem že tri leta brez tablet, saj se je bolezen umirila. Ravno zaradi težav s ščitnico, bi želela biti še bolj previdna pri raznih dodatkih.
Sedaj sem pazila pri hrani (nič bele moke,kruha,testenin in sladkorja), prenehala sem piti tudi kavico (čeprav mi zelo manjka, vendar tudi prej nisem spila več kot dve dnevno). Kot dodatek jemljem svež matični mleček, elevit tablete, pijem roibosove čaje in pa tudi čas ingverja in cimeta.
Očitno tudi to ni bilo dovolj, saj sem v IVF postopku pridelala samo tri celice od katerih sta se dve oplodili, ostala pri meni ni nobena.
Iz srca vas prosim za nasvet, kaj naj še spremenim za boljšo kakovost mojih jajčnih celic in seveda tudi vgnezditve po transferju. Prosim vas tudi za točen nasvet katere kapljice ali druge izdelke cellfood mi priporočate in kje jih lahko nabavim, seveda po najugodnejši ceni.
Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.