Odgovori: Zaprta v vročem prostoru

Pregled teme
bernardadajcman
Spostovana,
Najprej se opravicujem za zamudo pri odgovoru.
Glede na to kaksne izkusnje ste imeli pri delu v vroci pralnici in se po tistem, bi rekla, da bi bilo idealno ko bi lahko opravljali kaksno drugo delo. Ocitno vas zaprt in brezzracen prostor kjer je se zelo vroce spravlja v paniko in pivzroca stevilne neprijetne psihofizicne reakcije. V prvi vrsti bi bilo prav, da obiscete zdravnika. Prav je, da preveri ali je delo v taksnih pogojih sploh primerno za vas. Mozno je celo, da ste alergicni na kaksno kemikalijo v pralnici in vse to vase stanje se poslabsa.
Nikakor ne mislim, da ste obsojeni na delo v neugodnih pogojih. Menim, da so vam odprte se mnoge moznost, bodisi za nadaljnje solanje ali iskanje sluzbe v drugacnih pogojoh. V kolikor imate tudi sicer izkusnje s panicnimi napadi in tesnobo pa nikar ne odlasajte, ampak poiscite pomoc strokovnjaka. Vase tezave so resljive.
Poglejte se na spletno stran drustva Dam, nebojse.si.
Zelim vam vse dobro in vsem nam da cim bolje prenesemo vrocinski val
Lp,
Bernarda
Citiraj
zaprtanonstop
Pozdravljeni,

pred kratkim sem delala v zaprti vroči pralnici, ki je brez klime in se nahaja v kleti. Od nikoder ni niti enega okna za zračenje. Ne pomaga niti ventilator, saj vsa vročina izhaja iz sten.
Prvi dve uri sem nekako že prenašala, vendar se je stanje slabšalo ko je že preteklo skoraj 8 ur. Po delu sem bila povsem dehidrirana, kljub pitju vode, ustnice sem imela tako izsušene kot še nikoli in vsa sem se potila. Poleg tega, da jemljem Roaccutane, ki se odsvetuje poleti (sonce, vročina), je bilo vse too much. Domov sem prišla vsa pregreta, le malo sem lahko pojedla in zaradi izčrpanosti sem morala prespati do večera.
Cel vikend sem neprestano jokala, na intervale me je grabila panika, se počutila tako izčrpano, da ne zmorem več.
Že tako imam hude težave s kožo, neprestano se pojavljajo neozdravljene akne ali zaradi stresa, dehidracije ali pa visoke vročine. In te težave s kožo se že po tretjem zdravljenju z omenjenim zdravilom ponavljajo.
Ne vem, ali je to stanje kože znak izgorelosti, saj enostavno nimam moči ne za socialno življenje ne za izopopolnjevanje v profesionalnem.
Službe od nikoder že 10 let. V vsem tem obdobju sem samo študirala, nekaj delala prek študentskega servisa in še to je bilo vedno v zaprtem prostoru, po večini je bilo v skladišču ali kleti in od takrat ne gre nič na bolje. V 4 letih po faksu imam le 15 mesecev delovne dobe. Od takrat pa je že 2. leto ko sem brez službe.

Ker smo s starši menili, da bi bilo bolje, da se preusmerim v zdravstvo, sem tudi tu že obupala. Kljub uspešnemu zaključku 2. letnika, nimam moči za naprej. Bojim se, da bo stanje enako kot je bilo po končani srednji šoli in faksu.
Enostavno dobesedno umiram na obroke - dobivam lahko samo delo v pregretem prostoru. Očitno ima Bog drugačne načrte zame.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.