Odgovori: Muc kašlja

Pregled teme
maja01
ces o kepe dlake (hairballs) bo pomagala tudi pasta proti dlacnim kepam (maltsoft od npr. Gimpeta))
Citiraj
iza
Muc je tudi zunanji, tako da travo lahko najde zunaj. Kaj pa mu lahko dam še za pojest, da npr. ta problem rešim? Aha, se pa tudi obnaša te dni malo drugače, zvečer sili ven (je kast.), kar do zdaj ni in mijavka več kot sicer. Bolj nemiren se mi zdi...
Citiraj
andreja32
Kaj pa če se mu je v požiralniku nabrala dlaka?če je muc notranji, a ima mačjo travo? Ta mu namreč pomaga prebaviti(izbruhati) dlako ki se mu je nabrala .
Citiraj
iza
Ne, ne uleže se po napadu, ampak takrat, ko kašlja, ga precej 'zvije'. Potem je spet kao vse v redu. Danes je tretji dan, prej ni blo problemov, a naj še počakam, če bo minilo? Muc je sicer navaden kratkodlaki domači muc, ne kak dolgodlakec.
Pa še to, kako se ve, če je muc predebel? Saj mislim, da naš ni, pa vseeno me zanima... Kolikšna je neka običajna teža oz. tako na pogled, kdaj je muc debel?
Citiraj
maja01
hairballs, astma, infekcija dihal, tezave s srcem, itd. Glede na to, da pises, da se po takem napadu uleze in je bogi, bi ga jaz peljala do veterinarja ...
m.
Citiraj
iza
Ima kdo kaj pojma, kaj je lahko narobe, če muc kašlja? Imam mucka (1 leto star), ki mi zadnje tri dni občasno grdo pokašljuje. Ne kar naprej, sem in tja ga 'zagrabi' in se mora skašljat. Takrat izgleda grdo, se kar na tla uleže in je čisto bogi par minut. Ga kaj draži? Pojedel ni menda nič čudnega, prehlajen tudi ni. Kaj bi lahko bilo? Je to lahko znak česa nevarnega?
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.