Odgovori: znojenje

Pregled teme
Sonja123
Pozdravljene,

Poskusite še nekaj naravnega, učinkovitega, meni je pomagalo. Potrebujete le par minut vsak dan.
Sezanila sem se pri Jogi obraza, ponovno sem začela prakticirat, ko sem pri listanju v knjigarni naletela na knjigo Manatk Chie: TAO Ljubezni, nega ženske seksualne energije:

POLOŽITE DLANI NA PRSI IN SI JIH MASIRAJTE, 32 X S KROŽNIMI GIBI NAVZVEN IN 32 X NAVZNOTER.

PO PAR DNEVIH JE PRENEHALO POTENJE in spet sem dobila menstruacijo. To počenjam 1x na dan.

Uživajte, Sonja
Citiraj
Kosta Kosev
Pozdravljeni,

klimakterij je obdobje nekaj let pred in po menopavzi, ko se v vašem telesu dogajajo hormonske spremembe. Nočno znojenje je običajno prvi in najbolj pogost simptom tega obdobja ter nemalokrat lahko traja tudi več let. Neredna in različno močna menstruacija se praviloma pojavi kasneje. Zato bi vam svetoval, da obiščete svojega ginekologa, se z njim pogovorite in naredite hormonski test, ki bo dal več odgovorov.

Nočno potenje je lahko posledica tudi drugih bolezni: limfom, težave s ščitnico, kakšna vnetja, motnje v delovanju žlez... za to pa bo potreben klinični pregled pri osebnem zdravniku in specialistu. Glede na dolžino vašega potenja, gre verjetno za hormonske spremembe, saj bi se pri ostalih pojavila še kakšna značilna simptomatika, a opozorilo ni odveč.

lp Kosta
Citiraj
laddyy
Pozdravljeni,
stara sem 41let, že nekaj let imam težave z nočnim znojenjem. Začelo se je kakih 5 let nazaj le noč preden sem dobila menstruacijo. Zdaj pa se mi to začne takoj po ovulaciji in se vsak dan stopnjuje, dokler se mi ne "izlije" menstruacija. Znojenje je največje pod prsmi in v predelu genitalij, znoj je zelo neprijetnega vonja. Pogosto se že proti jutru zbudim,saj ležim v mokrih rjuhah, preobleč se moram, pustim mokro posteljo in preostanek prespim na kavču. Ali so to znaki klimakterija, saj sem še razmeroma mlada? Sicer so menstruacije redne in ne boleče. Kaj predlagate?Hvala za odgovor.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.