Odgovori: Prodajam Fiat Punto Sporting 1.2 16 V

Pregled teme
Kasandra
Draga moja, ti se samo prerekaj in zmerjaj kolikor ti duša da. Očitno v tvojem življenju ni vse tako kot bi moralo biti in se moraš nekje izpuhat. Vseeno pa dobro premisli in si še enkrat vse preberi. Prodajaš avto na forumu za oblikovanje telesa in vsakega, ki ti je kaj napisal, si ozmerjala in žalila. Če bi ga res rada prodala, boš morala biti precej bolj vljudna in prijazna. Tisto s skrinjo je bil pa štos, ampak tudi nisi razumela. Žal...
Citiraj
Rozika
sram naj te bo zase, ne za druge, jaz se lahko sama zase sramujem, če se mi bo seveda to zdelo potrebno, MRS. PERFECT
Citiraj
TamaraMr
:)) Saj je res srčkan! :))
Citiraj
surf-fan
Cena hitro pada >:)

ce malo posurfas ..... vidis, da eni in isti prodajajo .....

Citiraj
TamaraMr
Vijolica, nikar hude krvi. Nekateri nismo nikjer zapisali žaljivk, zbadljivk in koga dajali v nič. Osebno sem samo povedala kar je moč prebrati v vsakem reklamnem letaku.
Punca, ki prodaja avto, pa je razkrila marsikaj kar se tiče njene osebnosti, kar osebno mislim, da ni bilo potrebn, če že omenjate psihologa. Žal mi je, da nekateri niso zadovoljni in da na primer ne uživajo tegale lepega jesenskega dne. In Vijolica, če bi pozorno brali, bi ugotovili, da jih tukaj več potrebuje obisk, pri kakem strokovnjaku.

LP
Citiraj
VIJOLICA
Gospa Rozika, čeprav dvomim, da ste gospa, ker gospe tako ne žalijo. Bi bilo bolje, da se obrnete na psihologa, morda vas bo znal malček umirit. Ponavadi tak človek ima v sebi polno jeze in strahov. Močno priporočam obisk.
Citiraj
VIJOLICA
Sram vas bodi! Osebno me je sram, ker imam take sodržavljane, nekulturne. Je že res, da to ni rubrika kjer naj bi se projadali avti, ampak vseeno mislim, da je vsakemu svoj avto pri srcu in tisti, ki ga ima rad, ga kar obožujem. Poznam deklico, ki so ji starši kupili avto in ga vsaj enkrat na teden pere, pa ga ne pelje v avtopralnico, čeprav bi lahko, ker so doma premožni. Ampak NE, ona uživa ob pranju svojega konjička. In tudi jaz imam Puntota, kaj je s tem narobe? Vi nimate nič v glavi. Babe zmešane so ponavadi tiste, ki to govorijo. Sram vas bodi. Kdo vas je učil kulture???
Citiraj
Rozika
pa kaj ti je baba zmešana, koga sploh brigajo tvoje avtomobilistične obsesije, ej maš milijon strani na netu, kjer se prodaja avte in ti si prišla sem morit????
Citiraj
Punto
Beh...potem se kar vrzi v skrinjo, ampak ne je pozabit zapret. :)
Citiraj
Punto
Mislim....ste kaj pili? Zakaj ga prodajam? E da bi vedeli.......Oseben razlog.....pa ne nakladat več. Rabim večji avto zaradi službe. Punto je super, ampak za na cesto potrebujem ali BMW ali AUDI! :) Ma ste pa res prisrčni.....njokci. Altro che telebani.
Citiraj
Kasandra
Tamara, škoda časa za razlago, ker ljudje tako ne razumejo ali nočejo razumet. Da o I.Q. nekaterih sploh ne razpravljamo. Sploh pa, če se že na tem forumu prodajajo avtomobili in kopalnice, jaz prodam zamrzovalno skrinjo Gorenje, fenomenalna skrinja, vam rečem, hladi ko vrag, meso dobi čisto drugačen okus, zelenjava ohrani svojo barvo in vitamine, zamrznete lahko vse, kar vam pade na pamet. Je bele metalik barve, ima original turbo motorček, cena ugodna, zraven dobite še 1 kg svinjine.
Citiraj
TamaraMr
Draga punto, zakaj prodajajaš tako svetovno čudo, če ti je tako pri srcu in sploh naj, naj na svetu?? tega pa res ne more razumenti ostali povprečni in normalno misleči svet. TVOJ Punto je bil očitno narejen handmade in je zato res svetovno čudo.

Oprosti draga moja, tudi jaz sem ženska, toda zgolj SLUČAJNO zaradi službe spremljam vsaj površinske podatke o avtomobilih. Pa cenike tudi. Vsem dostopni so podatki o avtomobilih, pa cene tudi in res ne vem, kateri avtosalon te je potegnil za tako veliko maržo kot znaša nabavna cena avtomobila v tovarni...jej, jej kako eni služijo. Verjetno so te tam prepričali, da je TVOJ Punto unikat in celo tehnološko čudo, da zmore z 1,2 (in da bi bilo čudo še večje je morda celo diesel, ali pa se na žalost motim) morda kar zavidljive KM in Nm. Zanimivo. Res čudno, da tvoj Punto ni bil predstavljen v Ženevi.
Ah, pozabila sem - izdelan je bil v tajnosti, tako da konkurenčne tovarne ne bi mogle izdelati kaj podobneka, kaj šele kaj boljšega. Za tako tehnološko čudo pa ti je bilo res treba vzeti več kot dva in pol milijončka....res.
Zato predlagam, da tega čudesa nikar ne prodajaš, ampak organiziraš oglede, ki naj bodo plačani, saj boš tako oplemenitila tale svoj nadnaravni avtomobil.
Pa srečno in brez zamere.

LP
Citiraj
weider
mislim bejba ti si vredi nora...in mislim si da te mora to vredi bolet...ki si te ti kdaj vidla da 1.2 mašina gre ko strela...pa daj nea mej fint...še dobro da niaš čip tuning-a naretega ker bi pomoje ludi krepali od smeha...sicer pa ti je oproščeno...tvoj punto je zakon...če bom kdaj potreboval močn avto bom tvojga kupo...če ga boš še imela seveda... :)
aja pa še to...hepanka...to ni nobena žabarščina tak da si se vredi zmočla.. :))
Citiraj
girl
potejto potato, Punto je še vedno Punto in kot tak... samo Punto ;)
Citiraj
Punto
In dragi telebanček, nisem kupila dodatne opreme....Punto Sporting je močnejši kot navaden punto in ima bogato serijsko opremo. Raje se pojdi informirat.
Citiraj
Punto
Ne, sem hepanka.....čeprav ne vem kaj pomeni to. A je to žabarščina? :)
Citiraj
weider
toti punto je pa res sporting ja...predvsem pr mašini to drži...1.2 mašina to je taki stroj da gate trga.hehehehehehe...da nea gluposti govori det...hehe..mislim če maš športne zice pa to da ftrgaš vse na cesti...to ti je samo šminka na običnem avtu...če pa si ti to dodatno dal delat in se tolk dnara znebil pa si hepan.
Citiraj
Punto
Ja, kar pejdi kupit novega Fiat puntota sportinga. Zanj smo mi dali 2.600.000. Je pa verjetno res, da se da kupit nov model puntota, tistega, ki je treba na roke porivat. :)) Heeeeeee heeeeee heeeeeee
Citiraj
weider
pa ti si ja nor...če že novega puntota dobiš za manjši dnar ko ti tu gor to prodajaš...daj nea mej fint no...nehaj PIT.
Citiraj
GameBoy
No, pol pa kr pejt jahat! In ne vleči ljudi za nos. Je pa res, da nekateri ljudje iščejo dlako v jajcu in so zagrenjeni. Madonca, kam je prišel ta svet.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.