Odgovori: problemi z bivšo partnerko

Pregled teme
Odvetnik Pavel Zajc
Pozdravljeni,

če se partnerka ne drži tega, kar je glede stikov določeno v odločbi sodišča, predlagam, da se obrnete na pristojni CSD in ga o tem obvestite.

Sicer pa je v takšnih primerih za izvršitev dogovora o stikih možno pred sodiščem vložiti predlog za izvršbo.

Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi, predstavljajo odgovori splošno informacijo v zvezi z zastavljenim pravnim vprašanjem. Za natančnejši odgovor je potreben oseben razgovor in pregled dokumentacije v odvetniški pisarni.

Lep pozdrav

Odvetnik Pavel Zajc
Citiraj
oče dveh otrok
pozdravljeni

z bivšo partnerko imava dva otroka 9 in 14 ,ki sta se odločila ,da bosta živela z menoj.
Sodno smo stike rešili že lani maja , vendar se ona ne drži terminov obiska otrok pri njej.Vsakič izsiljuje prihode in odhode, zamuja ali pride prej ali jo sploh ni. Za obiske se dogovarja kar z otroci mimo mene itd.. Starejši noče več it k njej ker se z njimi ne ukvarja ,pove da je vedno na telefonu ali pa spi, vozi jihv varsto ljudem ki niso zanesljivi ali jih pušča same še tista dva dni ko so pri njej. Skratka dala stvari ki jih nisem pričakoval od matere. Z mlajšim manipulira , ga podkupuje ,s strarejšim pa se krega in ga zanemarja.
V petek je prišla po mlajšega z novim partnerjem ,ki ga ne poznam in ne vem kdo je ga peljala v varstvo k neki psiho prijateljici in šla žurat z novim partnerjem.
Otrok je zmeden ker mi pravi da se je mama poboljšala in da bi rad da smo spet skupaj kot družina .
kaj lahko storim,da se ta manipulacija z otrokom ustavi ? Kako je z novimi partnerji ali si lahko to ona privošči ? otrok je našel na njenem tel vsaj 10 takih kandidatov in njihova sporocila.

hvala za odg
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.