Forum.Over.Net

Odgovori: Odškodnina za vrat v prometni?

Pregled teme
Jure Peer
Pozdravljeni!

Do odškodnine za vaše poškodbe ste opravičeni iz dveh strani ( obvezno avtomobilsko zavarovanje povzročitelja in iz naslova nezgodnega zavarovanja). Na podlagi napisanega je o višini odškodnine zelo težko govoriti. Resnično okvirna odškodnina se giblje med 2.500-6.000 eur. Višina odškodnine je odvisno od števila pregledov, kakšne in koliko terapij ste opravila, poklic, strah, predvsem pa kakšno je bilo stanje po zaključku zdravljenja.
Za več info me prosim pokličite.
Lep pozdrav,
Peer Jure
G: 030 707 001
Citiraj
Suzi92
Pozdravljeni. Mene tudi zanima. Imela sem. Prometno nesreco ena voznica me je izsilila. Takoj sem sla na urgenco kjer sem dobila izvid nateg in zvin vratne hrbtenice udarnino v prsrebrazarovanje sem bila dve meseca in pol. Hodila sem na fizioterapijo zaradi natrgane kite v rami. Imam AO+ ter dodatno nezgodno zavarovovanje za 34€ mesecno.. Zanima me koliko priblizno bi znasala odskodnina za tole?
Citiraj
Jure Peer
Pozdravljeni!

Seveda vam pripada odškodnina za telesne poškodbe iz naslova avtomobilske odgovornosti povzročitelja. Za okvirno odškodnino bi potreboval celotno dokumentacijo. Glede na to, da ste imeli več poškodb in daljše zdravljenje, zelo nerad govorim pavšalno o višini odškodnine. Za okvirno višino odškodnina mi lahko dokumentacijo pošljete na mail.

Za več info sem dosegljiv n GSM 030 707 001!

Lep pozdrav,
Peer Jure
Citiraj
bizgec in avto
Tudi jaz sem imel poškodbo. Pol leta nazaj udeležen v prometni nesreči. Imel sem zlom koželjnice, udarec v glavo in izvin vratu. Opravil sem dve seriji terapij. Kot kaže mi pripada odškodnina.
Zanima me višina odškodnine in vaši stroški.
Citiraj
Jure Peer
Odgovor na pritožbo lahko pričakujete cca 14 dni po vložitvi pritožbe.

Lep pozdrav, Jure Peer
Citiraj
to sem jazTone
Hvala za hiter odgovor. Vse papirje vam pošljem jutri po mailu.
Koliko časa pa traja pritožba?
Citiraj
Jure Peer
Spoštovani!
Hvala za vprašanje. Menim, da je odškodnina ponujena s strani pristojne zavarovalnice nizka. Ker gre šele za prvo ponudbo je pritožba na prvo ponudbo nujna. Za natančno oceno višine odškodnine mi prosim pošljite v pregled celotno dokumentacijo na mail oz. me kontaktirajte na gsm!
Lep pozdrav,

Jure Peer
G: 030 707 001
Citiraj
to sem jazTone
V mesecu avgustu sem vložil sam odškodninski zahtevek na Triglav. Imel sem prometno nesrečo, poškodba glave (ureznina), leva rama (8 terapij) in udarec v prsni koš.
Danes sem prejel poravnavo v višini 1400 eur.
Zanima me ali je odškodnina ok? Sprejmem ponudbo?
Kaj pravite?
Citiraj
Jure Peer
Spoštovani!
V vašem primeru se odškodnina ne črpa iz naslova AO+ zavarovanja. AO+ zavarovanje krije le poškodbe v primeru, kadar ste za nesrečo odgovorni sami. Pri vaši nesreči je povzročitelj pobegnil s kraja nezgode, zato se celotna odškodnina za nematerialno škodo krije iz Slovenskega zavarovalnega združenja (koristni-nasveti). Ker smo neprofitni inštitut za odškodninsko pravo strankam ne zaračunavamo nobenih provizij. Priznano odškodnino s strani zavarovalnice dobite nakazano na vaš osebni račun.
Za obisk v naši pisarni je potreben predhodni dogovor. Oglasite se lahko vsak dan med 08.00 in 16.00 uro. Za termin prosim pokličite na GSM 030 707 001.
Lep pozdrav,

Jure Peer
G: 030 707 001
Citiraj
trdVrat
V mesecu maju sem imel nesrečo. Kot motoristu mi je neznano vozilo odvzelo prednost in pobegnilo s kraja nezgode. Nesrečo je obravnavala tudi policija, vendar povzročitelja niso izsledili. V nesreči sem na srečo utrpel le poškodbe vratu. Opravil sem tudi terapije.
Zanima me sledeče. Glede na to, da imam AO+ zavarovanja me zanima ali lahko odškodnino dobim od svoje zavarovalnice, ker je povzročitelj pobegnil? Ali je res, da se odškodnina za vrat ne izplačuje več? Če sem opravičen do odškodnine me zanimajo vaši stroški in kdaj se lahko oglasim pri vas.

Hvala
Priponke

nesreca vrat boli.png
(905.01 KiB)

Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.