Forum.Over.Net

Odgovori: Prometna nesreča - alkohol

Pregled teme
Jure Peer
Spoštovani,

svetujemo vam, da nas še danes oz. čim prej obiščete v naših poslovnih prostorih z vso dokumentacijo, ki jo imate v zvezi s prometno nesrečo (s seboj vzemite tudi globo). Namreč v splošnih pogojih avtomobilskega zavarovanja je res določeno, da zavarovanec izgubi zavarovalne pravice v kolikor povzroči prometno nesrečo pod vplivom alkohola, vendar pa je določeno tudi, da jih ne izgubi v kolikor dokaže, da do nezgode ni prišlo zaradi alkohola ampak zaradi drugih okoliščin. Na podlagi vašega opisa prometne nezgode menimo, da bi lahko dosegli, da bo zavarovalnica umaknila svoj regresni zahtevek.

Lep pozdrav,

Jure Peer
G: 030 707 001
Citiraj
HrkoS
Pozdravljeni.
Povzročil sem prometno nesrečo, ker me je zaneslo na spolzkem cestišču (je deževalo) v ostrem desnem ovinku. Prišla je policija in napihal sem malo nad dovoljeno mejo, za kar sem seveda tudi prejel kazen. Včeraj sem od zavarovalnice prejel regresni zahtevek, da jim moram plačati odškodnino, ki so jo izplačali drugim udeleženim v nesreči. Namreč, zaradi vožnje pod vplivom alkohola naj bi izgubil zavarovalne pravice. Ali mi lahko pomagate?
Hvala!
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.