Med.Over.Net

Odgovori: Salofalk granule

Pregled teme
bostjanmartinc
Spoštovani,

Salofalk lahko začnete ponovno jemati, vendar se tokrat predhodno dobro posvetujte z vašim zdravnikom koliko časa boste omenjeno zdravilo jemali. Zdravila nikoli ne prenehajte jemati sami od sebe!

Lep pozdrav,
Boštjan
Citiraj
yack275
Živjo, jaz sem prekinil zdravljenje za nekje 12 dni, ali lahko potem ponovno zacnem jesti salofalk granule? ker se nisem pozdravil.
Hvala za odgovor
Citiraj
bostjanmartinc
Spoštovani!

Vse pomožne sestavine so pri Salofalk gastrorezistentnih zrncih prisotne zgolj v sledovih, tako je kakršnakoli skrb glede varnosti njihove uporabe povsem odveč.

Lep pozdrav,
Citiraj
krentm
hvala za odgovor ! Kaj pa glede vsebnosti drugih učinkovin, ki bi lahko bile slabe za telo ?
Citiraj
bostjanmartinc
Spoštovani!

Ena vrečka Salofalk zrnc, ki vsebuje 1000 mg gastrorezistentnih zrnc s podaljšanim sproščanjem, vsebuje zgolj 2 mg aspartama. To pomeni, da dnevno v organizem z Salofalk zrnci vnesete 6 mg aspartama, kar je seveda zanemarljivo malo. Po ocenah Ameriške agencije za zdravila in hrano (FDA), ter Evropske agencije za varnost hrane (EFSA) je še sprejemljiv in varen dnevni vnos aspartmama 50 oz. 40 mg/kg telesne teže.

Kot lahko vidite ste z vnosom aspartama v organizem zgolj preko Salofalk zrnc, še vedno znatno pod mejo še sprejemljive dnevne količine vnosa aspartama določene s strani FDA in EFSA. Zato ste lahko zaradi tega povsem brez skrbi.

Lep pozdrav,
Citiraj
krentm
Skrbi me, ker redno uživam vsak dan po 3000mg granustix salofalk,ki vsebujejo aspartam. Ali je to nevarno, ker to redno uživam.. koliko je tega sladila v granulah ?
Lp hvala
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.
cron