Med.Over.Net

Odgovori: Zdravljenje kolena z matičnimi celicami

Pregled teme
dr_Milosevic
Poštovani, imamo više mogućnosti liječenja hrskavice koljena te bi vas molili da nas kontaktirate putem telefona ili mailom kako bi vam detaljnije mogli objasniti postupak.
Lijepi pozdrav, Milan Milošević
Citiraj
Pingy
Koliksna je cena za eno koleno pri poskodbi hrustanca na golenici
Citiraj
dr_Milosevic
Poštovani, liječenje matičnim stanicama nije u nikakvoj kontraindikaciji sa štitnjačom.
Za sve daljnje informacije i pregled slobodno se javite na naš telefon ili email adresu kako bi vam detaljnije mogli dati informacije koje vas zanimaju.
Lijepi pozdrav, Milan Milošević
Citiraj
ronci
Spoštovani,
zanima me, kako je z zdravljenjem hrustanca v kolenu z matičnimi celicami v primeru ,ko imaš težave s ščitnico (hipotiroza). Prebrala sem, da gre v tem primeru za kontraindikacijo. Kaj mi Vi svetujete oz. kakšne so Vaše izkušnje?
Hvala in lep pozdrav.
Citiraj
dr_Milosevic
Poštovana, postoje šanse no prije svega potrebna nam je Vaša dokumentacija, po mogućnosti ako imate magnetsku rezonancu i RTG koljena da se vidi kakva je točno dijagnoza te nakon utvrđenog stanja Vam možemo dati detaljnije upute oko liječenja.
Molimo vas ako nam se možete javiti na mail adresu [email protected] ili nas nazovite 01 5510 832. Lijepi pozdrav Milan Milošević
Citiraj
težave koleno
Pozdravljeni Dr. Milošević,

tast (star 71 let) je bil že 2 x operiran, zaradi hujše obrabe hrustanca kolena. kaj dosti mu niso pomagali, še vedno ga koleno pri hoji boli, zato šepa in hodi s palico. Je kakšna možnost, da bi se koleno pozdravilo z matičnimi celicami?

Hvala za vaš odgovor.
Priponke

IMG_2154.JPG
(98.12 KiB)

Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.