Potovanja.Over.Net

Odgovori: TERME PTUJ - Kakšne so vaše izkušnje?

Pregled teme
Krena84
Oprosti ampak terme Dobrna ne moreš primerjati prav z nobenimi drugimi toplicami v sloveniji samo toliko v informacijo. Po moje sploh še bla nisi tam ker drugače ne vem zakaj bi dobrno z 2 bazenama primerjala s termami ptuj lol
Citiraj
zala01
Te hišice so bolj boge in 92 eur za najem je preveč kakor je že ena zgoraj napisala. Za ta denar dobiš drugje polpenzion. Tudi restavracija je bolj tako. V Dobrni npr. je polpenzion s kopanjem 68 eur na dan za 2, če imaš Tuš ali Špar kartico, drugače pa malo dražje. Imaš vsaj komot sobo in hrano na izbiro.
Citiraj
PismoRosno
Oprosti, ampak to je drago. Od 92 eur samo za najem. Za ta denar moras iztrzit vsaj polpenzion za 2.
Citiraj
moravske terme
ni glih ptuj pa ne more bit kej drgač, ker je vse sava resort,

mi gremo tudi za mini ceno v moravske toplice - v hišice, ki niso bogve kaj, ampak za dva dni bo že, otroci itak plavajo cel dan, hrana je v hotelu, samo manj udobja, kot če si v hotelski sobi, pa sprehodit se moraš do bazena, medtem k greš v hotelu sam z liftom dol

če plačaš manj, plačaš manj za manj udobja, več sprehajanja do bazenov ipd,

ampak, da bi blo tko zlo slabš pa ni, da ne bi blo za prežvet
Citiraj
Zeriina
Ker se je zunaj že prav pošteno ohladilo, sva se danes z možem pogovarjala, če bi šla v naslednjih dneh v kakšne terme na krajši oddih, da se malce pogrejeva in sprostiva v toplih bazenih, đakuzijih..itd.
Zdajle brskam malce po spletu in našla sem precej ugodne mobilne hišice na Ptuju, ki jih oddajajo za nekaj dni (približno tako kot, če bi šla v hotel, saj nudijo tudi obroke v bližnji restavraciji, le, da je cena znatno nižja, kot v hotelih). Prepričala me je zgolj cena, saj se mi glede na ponudbo ne zdi ravno visoka.
Ker pa sem skeptična pa me zanima kako je v teh zgoraj omenjenih termah ter kakšne so te mobilne hiške? Se splača it tja? Ali svetujete raje kakšen hotel in kakšne druge terme?
Vem, da so informacije na spletu, a vaša mnenja, nasveti mi veliko več pomenijo, saj so realna, ne olepšujete stvari, kot pa to počnejo tisti, ki želijo privabljati ljudi.

Spodaj pa vam prilagam še link o tej ponudbi, ki sem jo našla;
http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/n ... iske-ptuj/

Želim vam lepo pa čeprav deževno sobotno popoldne.

Zerina
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.