Odgovori: Trgovina talnih oblog EKO STIL

Pregled teme
Zoran G
Pozdravljeni

Prosim vas da mi opišete način kako na novo zalepiti (zamenjati) poškodovan del flotexa. Pri vas sem kupil par m2 flotexa z lepilom, zaradi dosedanjega nategovanja mojstro sem se odločil da ga položim sam.

L.P. Zoran
Citiraj
Kaja
Katere plošče pa so bile to ? HEUGO prodaja samo Interfooring, ki je zastopnik za Slovenijo. A je bila kakšna druga firma ? Zanima me , ker je cena kar pol manjša .
Citiraj
Silvy
Mi smo ravno včeraj kupili plošče v BTC-ju v trgovini talnih oblog od Veletekstila (zraven kolesarskega centra Bauer). So dokaj poceni (4000 SIT/m2). Imajo jih na zalogi, edino izbira barv ni ravno velika. Danes smo že polagali in izgleda super.
Citiraj
Karolina
Flotex je na tekoči meter, mislim da sta možni dve širini. Zdaj sem že pozabila kateri.
Pa kaj lepega izberi in lp
Citiraj
Kaja
Saj so prijazni. Ko sem še malo težila, so rekli, da je možno tudi 15 m2, samo da bo cena temu primerno višja. So pa dobavni roki taki, da ne bo pred novim letom.
Tako dolgo pa ne morem čakat z razsutim stanovanjem. Bom pač vzela HEUGO, ki je dražja, dobim pa jo čez en teden.

Kakšen pa je Flotex ? Ali je tudi v ploščah ali iz celega ?

LP,Kaja
Citiraj
Karolina
Jaz imam s to trgovino dobre izkušnje. Prodali so mi brez problema celo manj kot 50m2. Res sem malo počakala, ampak potem je bilo dostavljeno točno na dogovorjeni datum. Obloga se imenuje FLOTEX in po več kot letu uporabe je še kot nova. Sicer jo pa vidiš po pisarnah in trgovinah.
Lahko se je pa ta čas že spremenila politika firme in prodajajo samo na veliko.
Citiraj
al.
Ne vem, kaj so HAUGA plosce, ampak povprasaj se v Astri v Ljubljani.
Citiraj
Kaja
Pozdravljeni,

odločila sem se, da tla v dnevni sobi obložim s HEUGA ploščami. Pozanimala sem se in izvedela, da jih prodaja samo generalni uvoznik Interflooring, ki ima sedež na Zaloški. Prvi zaplet je bil, ker delajo samo do 16.00, moja služba pa se ravno takrat konča. Bili so tako prijazni in mi po pošti poslali katalog. Kolega mi je omenil, da podobno, vendar cenejšo zadevo prodajajo v trgovini EKO STIL v BTC, ki pa je odprta tudi popoldne in tudi ob sobotah. Res sem se odpravila in tja .In kaj sem zvedela - da moram vzeti najmanj 100 m2 in da je dobavni rok več kot en mesec. Zdaj pa ne štekam - zakaj imajo trgovino, če gre za veleprodajo ?

Ali slučajno kdo ve, kje bi lahko takoj dobila takšno talno oblogo ? Vprašala sem v Baloh v Trzin, pa je dobavni rok tudi 3 tedne.


LP,Kaja
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.