Odgovori: nov rekord

Pregled teme
someone
iskrene čestitke Marko!!!!!!!
me pa zanima kakšna so vaša mnenja o tem, velik ljudi namreč misli da je to en "blesav" podvig!
Citiraj
tina
Tudi jaz se pridružujem čestitkam,tega ne zmore vsak!
vzdržati 122 ur brez spanja ni kar tako.................................
več si lahko preberete tudi na www. 24ur.com ali pa na www.radiocenter.si
Citiraj
saby
Postavljanje svetovnega rekorda v neprekinjenem vodenju radijskega programa je potekalo na radijski postaji Center(Maribor),103.7! Začelo se je v ponedeljek 22. novembra točno opoldne,stari rekord je podrl danes v petek 26. novembra točno ob 13. uri,ampak to še ni vse, rekord je izboljšal za eno uro, to pomeni da je postavil Marko novi svetovni rekord, ki znaša 122 ur neprekinjenega vodenja radijskega programa. Večina Mariborčanov nas je redno spremljala njegov podvig, ga pri tem vzpodbujala in upala na najboljše! Kljub vidni utrujenosti se Marko ni vdal, program je vodil odlično ( sicer malce hripav) vse do zadnje sekunde, kljub temu da teh 122 ur ni imel pravega počitka in spanca!
Za dosežen uspeh mu tako iskreno čestitamo ( tudi celotni ekipi postaje Center)!
Citiraj
ŽANA
Gotovo se bo našel kdo, ki bo lahko poročal o poteku doseganja rekorda iz prve roke (ali pa vsaj iz prvega okna)... Tudi jaz čestitam - sploh pa so naši pravi "kerlci" !
Citiraj
tea
Tudi jaz se pridružujem čestitkam za ta izjemen uspeh! Vzdržati 122 ur brez spanca pač ni mačji kašelj! Želim mu veselo praznovanje doseženega, najprej pa seveda obilo spanca in počitka!
Citiraj
marija (1)
OOooooooooo, a tudi pri takem delu se rekorde nabira? Iskrene čestitke tudi z moje strani, če je toliko časa človek zdržal. Je potem pa res "kerlc".

marija (1)
Citiraj
aisha
Iskrene čestitke Marku Potrču, ki je postavil nov svetovni rekord v neprekinjenem vodenju radijskega programa!!!!!!
Sama si niti predstavljati ne morem kako bilahko vzdržala 121 ur in več brez pravega spanja, počitka in v enem prostoru......
Vsa čast njemu in seveda vsej ekipi, ki ga je pri tem podvigu podpirala in mu stala ob strani!!!!!
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.