Odgovori: Pesimisti ali optimisti ?

Pregled teme
šminka
Sem vedno take volje, da na to vprašanje nimam odgovora, važno pa mi je, da je v kozarcu vsebina, enkrat več, enkrat manj, pa gre.
Citiraj
Andrejka
Nikar ne shujsaj prevec !
Pravijo , da so malo bolj okrogli ljudje na splosno vecji veseljaki - kar verjetno ze sama ves ;))))

Je pa cela rec s to mojo temo - mi je vceraj nekaj server nagajal in se je tale tema kar 3x vpisala tako, da moram zdaj gledati na dva konca !

Lepo se imej !
Citiraj
Morska deklica
Jaz sem večinoma optimist. Razen kar se tiče hujšanja in sorodnih tem. Takrat je kozarec ponavadi napol prazen :). Čeprav sem v zadnjem času tudi glede tega malo boljše volje (v zadnjih tednih sem izgubila 4 kg).
Citiraj
sončnica
Včasih je bilo odvisno od dneva, zadnje čase pa je vedno bolj napol poln.
Citiraj
SunShine
No, to sem jaz napisala, je pa ostal nick od moje predhodnice na računalniku. LP, SunShine (Petra)
Citiraj
Micka
Jaz pa od vedno vidim kozarec na pol poln... Tudi v slabih trenutkih, krizah... Nikoli mi ne pride na misel stavek "zakaj ravno jaz?". Naucila sem se, da vedno iscem samo dobro, iz vsake situacije, pa naj bo se tako krizna, poskusam povleči nekaj dobrega, pozitivnega... To se je ze tako vraslo v meni, da drugace niti vec ne znam... Se pa pojavi problem, ko hoces dati delcek svojega optimizma se komu drugemu. Tega se skorajda ne da, sploh pa ne, ce nimas s clovekom nekih poglobljenih odnosov.
Ni greh narediti napako, greh je, če se iz nje ničesar ne naučimo.
Pa lep, optimizma in dobre volje polen dan!
Citiraj
Nika
Ko si enkrat star toliko kot jaz, ugotovis, da je vecinoma napol prazen. Pa vseeno, mladi, ne dajte se.
Citiraj
Jagoda
Res, kakor kdaj.
Citiraj
Frucka
Odvisno od dneva. Danes je napol poln, v petek je bil pa napol prazen. Ne moremo biti vedno optimisti. So slabi in so dobri dnevi. A ne?
Citiraj
Andrejka
Zdaj obiskujem forum ravno dovolj dolgo, da sem si o nekaterih stalnih obiskovalcih ze ustvarila doloceno mnenje . Pa se pojavi tema , ki vse skupaj postavi na glavo - clovek, ki se mi je zdel full optimist , se zdaj pokaze cisto v drugi luci - npr. popoln cinik.
No , pa mi povejte , ali je za vas kozarec , napolnjen do polovice , pol prazen ali napol poln ?

LP A.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.