Odgovori: houk.

Pregled teme
janezekpizdek.si
Piše, seveda še piše, logično, piše in računati tudi še zna, včeraj je na pamet reševal neko nalogo in jo tudi rešil, kako je že šla...; stožcu v zvišino 30cm in radijem osnovne ploskve 10cm izreži maksimalno možno kocko s stranico a in izračunaj površino in volumen preostalega lika :-), ker, kar se janezek nauči, to janezpizdek.si težko pozabi, naj si bo to karkoli, pisanje in računanje pač težko pozabiš :-), vendar ta človek ne piše več tule, ker preprosto za to nima časa, ker se mu to ne zdi več nujno življenjsko potrebno, ker so tisti časi sodelovanja na Monu imeli namen, tako se naokoli govori, vendar je bil cilj in namen dosežen in ker so tisti časi brez sence dvoma mimo, tule mu je tudi baje dolgcajt, ene in iste teme non stop in spet od začetka in ker jesedaj zanj vse ostalo vsaj drugo, tretje, četrto in tako dalje adinfinitum v čakalni vrsti, razen tistega, kar je zanj v čakalni vrsti prvo :-), kdo ali kaj to je, ne pove :-) in ker so tu povsod same reklame, en sam drekecpekec in te mu že od nekdaj načenjajo poleg T4, T5 in celo S1, ki si jih je načel sam, še preostale živčke, v čemer ne vidi človek nobenega pametnega smisla. :-), bloga človek pravi, da tudi nima, vendar, kdor ima razlog in mu želi kaj resreseres tehtnega sporočiti, naj trikrat premisli in se registrira in piše na ZS ali pa napiše tule, če ni to ravno državna skrivnost, saj baje pride čez eno leto spet naokrog malo pogledat med kofetom in to mogoče celo prebere (ker bere tudi še!!!), pa morda napiše čez eno leto še en prisrčno dolg stavek, ta pa bodi za to leto dovolj dolg in naj zadošča za eno leto branja do naslednjega maja, torej;

lp :-) in srečno novo leto 2017 :-), vesele naslednje velikonočne praznike in obilo pirhov in potic in seveda obilo delavskih zmag za 1. maj 2017 :-) vam želi, ker do naslednjega devetega maja ga ne bo sem, piše - zaseden, vprašanje pa je, če takrat sploh še bo kaj od vsega tegale obstajalo, tole je resresres...., to lahko povem in tudi zapišem iz prve roke, houk in se tudi strinjam z navedenimi pogoji. :-)
Citiraj
prva majnica
Marinec ne piše več?
Ima svoj blog ali mail?
Citiraj
Takole
Uau.. lepo.
Citiraj
houk.
https://www.youtube.com/watch?v=huK1bLMcb0c

Punčk, ki je napolnil srce s toplino, srečo, ljubeznijo in naredil svet lepši, bogatejši, večji, višji, širši in globlji in ki ob meni čuti enako, tako, kot pravi Čeroki pevka v gornji pesmi, je vse, kar sem iskal... Sanje se lahko materializirajo, hvala monu, Kojcu in Manitouju, govoril sem, houk. :-)

Lep pozdrav
marinec
Citiraj
boring
[quote="houk."]Imaš prav; to bere le redko kdo, a to sploh ni pomembno. Pomembno je to, da si zvest samemu sebi, da se učiš na napakah, da jih ne ponavljaš, marveč v sebi rasteš, napreduješ in da nazadnje, da slediš sam sebi in svojemu srcu.

Vidim pa, da te nekaj hudo razkurilo, da je iz tebe bruhnila pikrost in vzrok temu gotovo ni moja objava metulja in lastovke na neki roki. :-) Namreč, tvoja gornja pripomba z mojo temo nima povezave.

Ne, to je bilo mišljeno ironično, ker se večina objav na forumu vrti okoli takšnih in drugačnih problemov, tvoja je pa pozitivna in lepa...ljudje pa večinoma najprej in največ komentirajo kaj "ne fajnega".
Citiraj
houk.
punčk je napisal/a:
:-) Hvala.

Slišiš se kot rumeni tisk, ampak je vse, kar praviš, res..., punčk :-), začenši z menjavo blazin pri Rutarju :-), do "manjkajočih" procentov, na katere se splača počakati, saj je potrpljenje božja mast, ki prinese rezultate po dolgotrajni uprabi, če ostaneš tako dolgo živ. :-)

Lep pozdrav
marinec
Citiraj
punčk
oooooo,
kako lepo slišat,

marinec je zamenjal blazino.....
vse čestitke in srečno vama želim...
pa glej, da si zaslužiš njeno ljubezen....

p.s. res se splača počakati na 'manjkajoči' %
Citiraj
popotnica.si
houk. je napisal/a:
Ja, razlika med pojmoma je res... morda si ti fazo zaljubljenosti preskočil, čeprav tako očitno sije iz tvojega zapisa...

Citiram:"Vse je videti tako, kot je prav, vse sodi v let puščice in... kmalu bom lahko napisal zgodbo v celoti..."

Naj se vajina zgodba piše še dolgo in imej jo zares rad do konca in naprej...
Pozdravček od ene Dolenjke
Citiraj
houk.
popotnica.si je napisal/a:
Hvala, a nisem zaljubljen. :-) Imam jo zares rad.

Lep pozdrav
marinec

P.s.: Razlika med pojmoma je bistvena.
Citiraj
klikec
ne vidim je napisal/a:
Klikni pod sliki lastovke tja, kjer piše metuljka-4.7.2015.JPG
Citiraj
popotnica.si
O marinec je zaljubljen! Sem res vesela zate... In ti želim, da bi tudi tvoja ljubezen bila še čez nekaj let tako živa in globoka... Mogoče boš sedaj kaj manj "piker" kot si bil pred leti, tudi name (na forumu nezvestoba)... Seveda če si ti tisti "marinec"... Kakorkoli že - vse dobro vama želim!
P.s.: V življenju ni naključij...
Citiraj
ne vidim
Ne vidim metulja.
Citiraj
houk.
Imaš prav; to bere le redko kdo, a to sploh ni pomembno. Pomembno je to, da si zvest samemu sebi, da se učiš na napakah, da jih ne ponavljaš, marveč v sebi rasteš, napreduješ in da nazadnje, da slediš sam sebi in svojemu srcu.

Vidim pa, da te nekaj hudo razkurilo, da je iz tebe bruhnila pikrost in vzrok temu gotovo ni moja objava metulja in lastovke na neki roki. :-) Namreč, tvoja gornja pripomba z mojo temo nima povezave.

Lep pozdrav
marinec
Citiraj
boring...
..nič varanja, laganja, skrivanja...kdo pa še to bere..:-)
Citiraj
houk.
boring... je napisal/a:
Pa si poišči kak hobi. :-)

Lep pozdrav
marinec
Citiraj
boring...
...živ dolgčas.
Citiraj
M68
Ob branju linka sem se spomnila nanjo - na pesem, katere vrstico, dve, si že slišal...

Povej mi dosti lepih besed,
nabrati jih morava za vse življenje...

Presenečenje. Osuplost. Bitje srca. Nasmeh. To... je sledilo branju...

Rada te imam.
Poljub.

Tvoja M.

KADAR LJUBIMO
Sama sva na svetu - ti in jaz.
To je vedno tako, kadar ljubimo.

Povej mi dosti lepih besed,
nabrati jih morava za vse življenje:
najina ljubezen je večna.
To je vedno tako, kadar ljubimo.

Ne misli na smrt!
Poslušaj: Vrtnica se je razcvetela, sonce je vzšlo žareče.
Nikogar ni razen tebe, da bi mu to povedala -
in vsak dan je bolj res.
Vedno je tako, kadar ljubimo.

V posteljo najinih dlani položiva svet,
da se spočije, da se ogreje od najinega diha.
Ves svet je v najinih rokah, v najinih prstih -
vedno je tako, kadar ljubimo.

Neža Maurer
Citiraj
marinec.si
P.s.: Med poletno - dopustniškim delom v gozdu na sanaciji škode zaradi lubadarja, med počitkom in malico me je osvajala v gozdu metuljka in se mi vsedala na hrbet, na lase, na roko... :-) Vsaka podobnost z zgornjo lastovko v dlani je zgolj naključna, tako, kot vse ostalo. :-)

Lep pozdrav
marinec
Priponke
Citiraj
marinec.si
P.s.: Med poletno - dopustniškim delom v gozdu na sanaciji škode zaradi lubadarja, med počitkom in malico, me je osvajala v gozdu metuljka in se mi vsedala na hrbet, na lase, na roko... :-) Vsaka tematska podobnost z zgornjo lastovko v dlani je zgolj naključna, tako, kot vse ostalo. :-)

Lep pozdrav
marinec
Citiraj
A65
marinec.si je napisal/a:
Vso srečo ti želim, to je tvoj čas.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.