Odgovori: Vaše mnenje

Pregled teme
mmaechtig
Spoštovani!
Izvid je pokazal stanje po operaciji HD L5-S1 desno,ponovne hernije ni videti,vidne so pa brazgotinske spremembe.Najverjetneje ledvena hrbtenica ni vzrok težavam.Verjetno je res kriv stent.
Lep pozdrav!
Citiraj
janos
Mr izvid po operaciji disk hernije:Na nivojuL5-S1je videti še primeren spinalnim kanal,prav tako prIpadajoči i.v foramni,recidiva disk hernije ni videti,na nivoju L5-S1 je videti stanje po laminektomiji L5 desno,v tem področju so prisotne fibrozne spremembe,tudi v področju desnega i.v , foramna,najveretneje op.intraforaminalne dIscus hernije na nivoju L5-S1 desno.na tem nivoju,je tudi po I.V danem paramagnetnem kontrastnem sredstvu videti povišan signal v operativnem področju,tudi desno intraforaminalno,zaradi fibroznih sprememb,recidiva diskus hernije pa ni videti
Mnenje:HD L5-S1 dorzalno centralno,ter predvsem v desni lateralni resurs.Radikularna cista na nivoju L5-S1 levo. zanima me če to v redu glede na moja prejšna vprašanja -hvala!
Citiraj
mmaechtig
Spoštovani!
Potem je pa na žalost to dokončno stanje.
Lep pozdrav!
Citiraj
janos
Vse to je napravljeno.
Citiraj
mmaechtig
Spoštovani!
Lahko je to vzrok,vseeno bi vam svetoval še MR ledvene hrbtenice,da se izključi stenoza spinalnega kanala in aortografijo ali arterijografijo,da se pregleda prehodnost arterij.
Lep pozdrav!
Citiraj
janos
že več kot 10 let ne morem prehodit več kot 100 m ,potem me ustavi bolečina v medenici in kolkih,širili so mi žile.operirali disk hernijoL5_S1 dobil blokade v kolk in narastišče okoli boka.nič ne pomaga,sedaj sem bil pri žilnem kirurgu in je potrdil tisto kar jaz že vseskozi trdim --TH-menim da je verjetno ko je bil vstavljen stent v aorto bila okvarjena cirkulacija za hrbtenjačo in da so pacientove bolečine nevrigene! Jaz pred vstavitjivo stenta z hrbtenico in kolki nisem imel nobenih težav-zdravnik je tudi rekel da mi ne morejo pomagat,zato bi rad še vaše mnenje ali sem res obsojen doživljensko na te težave-hvala.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.