Odgovori: Terme Topolšica

Pregled teme
Ocepkov gaj
Bili parkrat je napisal/a:
Če je hiška za 2+2, brez hrane, najem za eno noč 155 eurov, cenovno ugodno, s tem da še pol bazenov ne dela, to je zame oderusko, ne cenovno ugodno.
Citiraj
Bili parkrat
Bazen ni nič posebnega in je malo zastarel. Savne so novejše in v redu. Smo bili pa zelo zadovoljni z bivanjem v hiški v Ocepkovem gaju - hiške so nove in čedno opremljene, bivanje v njih pa cenovno ugodno.
Citiraj
Veckrat
V otrostvu sem bila tam vsako leto - prvic nekje leta 1987, nazadnje 1996 ali 97. Kaj veliko se ocitno ni spremenilo, edino apartmajske hiske in zunanji bazeni. Meni je bilo super. Prijazno osebje, dobra hrana. Takrat smo vedno imeli samopostrezni zajtrk, za kosilo in vecerjo pa smo imeli na izbiro tri menuje.
Lepi spomini.
Citiraj
Ocepkov gaj
Prejšni teden smo bili v apartmajskem naselju v Topolšici. Hiške luštne, razen postelje, škripalo kakor se je kdo obrnil, si se zbudil. Odprt samo notranji bazen z zunanjim izhodom v enega manjšega.Ostali zunanji bazeni zapuščeni, zaraščeni, okoli ležijo polomljena miza in stoli zgleda da še od lanske sezone. Menda so imeli med korono zaprto niso imeli gostov, pa da niso mogli malo okolice pospravit, no. Zunanji bazeni zaprt zaradi priporočil NIJZ, pa gledam druge terme, vsi zunanji obratujejo. Pa bi prej rekla da se prej okužiš v notanjosti, ko se ista masa ljudi gnete v notranjem bazenu, kot pa da bi še zunaj odprli. Vsaj ceno bi lahko spustili zato, pa niso. Vem, da me ne vidijo več.
Citiraj
monmonči
Prej je bilo lepo, ko je pa terme prevzel drug lastnik, je postalo pa zlo zanemarjeno. Kako je pa sedaj, pa ne vem, ker dol ne grem več.
Citiraj
Niti slučajno
Tisti zastareli hotel in neudobne ter grde hotelske sobe si lahko vtaknejo nekam!
Sem bila tam in ne bom šla nikoli več. Fuj.
Citiraj
A ne znate brat ljudje
Hotel Vesna ima tr poceni sobe in tiste obnovljene, ki so super. Vse je razvidno ze ko delate rezervacijo.
Citiraj
jutranjka
Bila pred korono. Meni super. Hrana dobra. Osebje prijazno.
Všeč mi je bilo zgodnje odpiranje bazena. ( ob 6 tih ) Naplavala sem se v praznem bazenu.

Nimaš pa kam it. Hotel, bazen in strm breg. če nisi gibalno spreten oz. slabše pokreten si vezan na zelo omejen prostor.
Citiraj
No way in hell
Sva bila 1x in nikoli več! Zakaj pa misliš, da so tako poceni v primerjavi z drugimi? Mož ima težave s hrbtenico (je bil operiran) in revež ni mogel spati na njihovih izjemno neudobnih posteljah! Še jaz, ki drugače nimam nobenih problemov s hrbtom, sem se zbujala vsa polomljena!
Oprema sob kot v letu 1980, so vmes sploh kaj menjali postelje in omare???!!! Hrana nič posebnega. Enonično. S kakšnimi prekmurskimi termami se njihova hrana sploh ne more primerjati.
Ja, poceni je. In to z razlogom. Nas tam ne bodo več videli, smo jim ob odhodu to zapisali v Knjigo pritožb!
Citiraj
Sonja112
Lani sva bila v Topolšici v hotelu Vesna sobe so hudo dotrajane nujno potrebne obnove kopalnica majhna.
Bazeni so še kar vredu mislim pa da je letos zunanji del čez most zaprt.
Tudi savne so super imaš polno izbire , tudi hrana bila lani raznovrstna okusna kako je letos ne vem ker ni več samopostrežno.
V Topolšici je super samo vtis pač pokvarijo sobe ki so v slabem stanju pa ni problem čistoča pač pa obrabljenost pa lep dopust.
Citiraj
Smo bili
Mi smo bili letos prvič in smo bili zadovoljni (v začetku julija). Zanimivo mi je pa bilo, da so pri večerji korona ukrepi, to je, da so delili hrano, za zajtrk smo si pa lahko sami postregli.
Citiraj
dopustnik
Pozdrav!
Preko strani Kuponko.si sem rezerviral dopust jeseni v Terme Topolšica, saj je zelo ugodna cena glede na ostale ponudbe.
Zanima me, če je kdo že kdaj bil v Termah Topolšica in kakšne izkušnje ima! Kakšni so bazeni, savne, hrana?
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.