Odgovori: strunjan, hotel svoboda, vprašanje

Pregled teme
BilaTam
Tam sem bila pred par leti. Hotel ok, hrana dobra, čisto... nimam pripomb. Poleg vseh možnost, ki so ti jih našteli predhodniki, imaš še tunel do Portoroža. Tudi zanimiv sprehid.
Citiraj
Desiderius_da_Pietri
Ja, škoda, da so jo premaknili. Sicer sem jo potegnil iz naftalina, ampak vseeno. Hvala za info. Super. Prav bi mi prišlo, če bi kdo imel še kako izkušnjo s hotelom. Ser kar “na slepo” rezerviral še v časih karantene. :-)

Tu bova z Lepooko 5 dni sama, otroci pa pri babici. Vsi srečni in zadovoljni. Zato tudi vprašanje o sprehajalnih poteh. :-)
Citiraj
Kopališče
Z veseljem :) da bi šel peš celo pot, je precej daleč. Fajn pot je po stari Parenzani:

http://www.parenzana.info/

Mi smo šli en del kar peš. Lepa sprehajalna pot je tudi iz Fiese do Pirana tik ob morju, ven prideš tam okrog piranske cerkve, lahko štartaš seveda tudi v obratni smeri.

Iz strunjanske plaže imaš res lep razgled na Piran.

Škoda, ker so temo premaknili v manj obiskan forum, boš dobil malo odgovorov, jaz sem jo videla še na Sč in tam odgovarjala in sem jo zdajle komaj našla.
Citiraj
Desiderius_da_Pietri
O, super. Hvala. Po spominu... se da do Pirana in do Izole tudi peš, kajne?
Citiraj
Kopališče
Kopališče (plažo) so letos menda prenovili, je fajn, še posebej plavajoče ploščadi za sončenje in skakanje v vodo. Dovolj gostinske ponudbe. Levo od tega kopališča je prijetna pot čez soline do hotela Salinera, zanimivo pogledati soline, nekaj zanimivosti je tudi opisanih na tablah. Desno od uradnega kopališča je zanimiva obala, se splača iti pogledat na kratek sprehod, vidiš Strunjanski klif (je nekaj napisano o tem na tablah) in nato Mesečev zaliv, je taka divja plaža, na enem delu nudistična. V hrib potem vodi steza do Belvederja nad Izolo. Če hodiš dovolj dolgo ob morju, prideš do Izole - Simonov zaliv. Prijetno je v Strunjanu, dovolj sence in tudi otroška igrala tik ob morju. Hotela pa ne poznam. Morda še kak izlet v Piran (Tartini, pa gor do cerkve, fantastičen razgled ob obzidju okrog cerkve), punta, ali pa Portorož promenada, ali pa Izola - na ribe. Lepo se imejte!
Citiraj
Desiderius_da_Pietri
Desiderius_da_Pietri je napisal/a:
Popravek (v slovenscini): o tem sprasujem, ce morda lahko kdo kaj napise? Tudi o samem hotelu in okolici bom vesel vseh informacij.
Citiraj
Desiderius_da_Pietri
Ima kdo izkušnje iz prve roke s tem hotelom? Razpišite se malo... je kdo že dal skozi tole: https://www.terme-krka.com/de/de/strunj ... -5-naechte ?
Citiraj
Bla bla
Pozdravljeni!

Hotel Svoboda je blizu morja in do obale vodi pot po senci cca. 500m.
http://www.terme-krka.si/si/strunjan/
Sicer o v Strunjanu še Hotel Salinera in Hotel Oleander.
http://www.salinera.si/
http://www.slovenia.info/si/hotel/Hotel ... 1878&lng=1

Drugače pa so na voljo razni ponudniki zasebnih nastanitev
http://www.zudic.si/index.php/kontakt-mainmenu-26
http://www.apartmaji-sobe-sosic.si/
http://www.storitve-knez.si/
Citiraj
MilkA ***
Imam eno vprašanje in sicer kakšen je ta hotel Svoboda v Strunjanu in točno kje je (a je čisto ob morju, ali so blizu drugi hoteli, cenovno ...)???
Hvala 100x
lp
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.