Odgovori: Moravske toplice

Pregled teme
Za bone ne
Slaba ponudba je zaradi bonov.
Citiraj
ne vem če bomo šli še
Predbonovnsko obdobje : ljudje prijazni, hrana solidna, Spa je na nivoju 60 letih preteklega stoletja.
Citiraj
Slabe toplice
Pred parimi dnevi prisli iz teh toplic po priporočilu vseh znancev, ki so bili tam in raznih forumašev na spletu. Kaj naj rečem. RAZOČARANJE, eno veliko. Hrana pod nivojem, drago, kopališče z odpadlimi ploščicami, okna unicena od nevzdrzevanja, ...zdaj so imeli veliko casa, ker je bilo zaprto, pa niso uredili popolnoma NIČ. Nikoli več ne grem tja.
Citiraj
f34
Predstavljaj si tole - Moravci polni prepotentnih, neizobraženih, egoističnih Slovencev, ki so tam samo zato, ker so dobili bone. Mene mine vse.
Citiraj
Razočaran nad njimi
Nekoč, kakšnih 20 let nazaj, recimo, sem noro užival v moravskih toplicah. Bile so lepe, urejene, polno turistov, polno iger v bazenih za otroke, ni da ni ...

Potem grem dve leti nazaj spet po kakšnih 20ih letih v te terme, in sem bil zelo razočaran. Vse dotrajno, na enem delu zunaj bazena so tri keramike odstopile oz jih sploh ni bilo, da bi nove nalimali gor, ni šans ... s postrežbo tam sem bil razočaran. V glavnem, žalost od žalosti. Rajši grem v terme banovci, so boljše urejene, a veliko manjše ... ali pa v terme mali moravci ali kaj že so. Predragi so za to, kar ponujajo oz. kako imajo. Zares žalostno, da je lastniku moravskih toplic važen samo dobiček, namesto bi za en mesec čez zimsko sezono, na primer, zaprl toplice, vse obnovil, predvsem bazene oz. vse, kar je dotrajno ... ne pa da bo služil tako dolgo, dokler ne bo zadnja keramika odstopila v toplicah.

V glavnem, mene več tam ne vidijo, vse dokler ne bom prebral, da so jih obnovili in kakšne pozitivne komentarje.
Citiraj
študentski boni
Tudi na študentske bone je ponudba bolj skromna in se manj dobi, kot pa če plačaš z denarjem. Tko, da ja ... jaz si ne delam iluzije glede teh vavčarjev.
Pač, podarjenemu konju se ne gleda pod zobe ...
Citiraj
Midvazmozem
Midva z možem sva se v nedeljo vrnila iz moravskih toplic. Sicer nisva bila v hotelu ampak dobra 2 km stran, v gostiscu aleksander. Tja hodiva ze vec let in tudi letos naju nisi razocarali. Avgusta greva spet. Hrana, cistoca, vse top. Gostitelji pa tako zelo prijazni, da ti srce poje
Citiraj
Danes prišli iz moravskih
Ni me treba drzat za besedo, povem samo svoje mnenje. Tako slabe postrezbe s hrano pač nismo doživeli nikjer, pa smo obiskali kar nekaj hotelov. Predvsem hrvaška istra, kjer je bilo toliko izbire, da nisi vedel kaj izbrati. Dve nocitvi z zajtrkom sta bili natanko 250€. Otrok 12 let 87 €, večerja, taksa, prijavnina... v glavnem smo za dve nocitvi s polpenzionom placali 432€. Toliko do zdaj nismo dali nikjer, pa se prej lačni kot siti smo bili.
Citiraj
Panonska
Tudi mi smo bili za krompirjeve v Panonski vasi. Hiška je bila urejena in nam všečna. Doplačali pa smo še polpenzion. V glavnem je bila hrana zelo enolična in nič kaj dosti izbire. Med mizami zelo malo prostora. Glede na to, da vsi hvalijo te Moravske, smo bili mi malce razočarani nad hrano.
Citiraj
Sram jih bodi
Danes prišli iz moravskih je napisal/a:
V Ajdi je ponavadi precej dobra in raznovrstna hrana, gostje pa skoraj sami ostareli Avstrijci. Sram jih bodi, da se gredo nekakšno šparanje zaradi bonov in domačih gostov. Hvala za opozorilo - bomo tudi mi pošteno razmislili ali bi šli spet tja, čeprav smo že bili ene parkrat, kljub kar zasoljeni ceni. Presneti hinavci.
Citiraj
Kaj se je zgodilo
Všeč je napisal/a:
V Vivat?
Leta nazaj je bilo prepovedano kopanje moškim-mladini v športnih hlačah ki so izgledale kot kopalke. Ali pa so bile kopalke ki so izgledale kot kratke hlače.
Citiraj
Danes prišli iz moravskih
Bili v hotelu ajda. Čistoča na nivoju, hrana pa skromna najbrž zaradi bonov, saj je bila ponudba slaba, zajtrk enolicen, večerja skromna, brez samopostrezbe. V glavnem ne vem, bili smo v veliko hotelih po hrvaški in povsod je bila ponudba enkratna in se za manj placila. Kar se tiče moravskih pa lahko rečem samo to, da mene tam vec ne vidijo.
Citiraj
mi en teden nazaj
Mi smo šli v eno majhno hiško (Panonska vas) in je bilo zelo prijetno. Bazenov je veliko, so lepo povezani med seboj, tobogani so delali vsi razen enega, tako, da so bili naši otroci zelo navdušeni nad izbiro. Čistoča ok, voda prijetna, le v dveh bazenih je bilo več enih malih smetk, ki so plavale naokoli - je pa res, da je ogromno enega listja tam okoli in pač leti v vodo. Pa stranišča bi bila lahko lepša (nekaj smrada, tudi včasih ne veš, ali si stopil na lulanje ali je pač od vode, ker ljudje mokri pridejo na toaleto... ampak mogoče sem samo jaz malo paranoik kar se javnih toalet tiče :)
Mogoče še to, da če nisi v hotelu in rihtaš sam svojo hrano, da je ob nedeljah vse zaprto in ne moreš v trgovino, tako, da je fajn na to prej mislit.
Ob bazenu je delal žar (čevapi in to), sem pa slišala, da v enem tednu, naj bi tudi notranja kuhinja začela delat in bo več izbire (kuhinja v hotelu).
Citiraj
Všeč
Ne vem, kako je zdaj, a prejšnja leta so bil Moravske meni top. Hotel Termal in Ajda, pa tudi Imperium. Livada mi je predraga, Vivat me ne vidi od afere z rjuharicami. Voda super, enako hrana, Prekmurje kot celota pa pravi balzam za dušo.
Citiraj
Turistkaa
Nameravamo v moravskih koristit bone. Iscemo kak dober hotel in zanima me tudi kako je tam postimano z bazeni, hrano, čistočo...
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.