Odgovori: Perfekten poceni dopust za bone

Pregled teme
Bistveno vprašanje
si ga do doma svojemu tipu vsaj drkala, če ne tudi občasno vlekla ☺
Citiraj
verginnela
V Prekmurju ti pa res ni treba jesti v Tušu! To je skoraj sramotno. Imaš majhnih gostiln vsepovsod z res dobro in poceni hrano. Malo pobrskaj po netu. Sicer tudi mi gremo enkrat na leto sigurno, navadno v septembru, ko nič več vroče.
Citiraj
Vagabund
Kaj bluziš. Večina bab tukaj na monu nima ne izpita, ne avta in večina njihovih moških je brezposelnih pijancev. To je sodobna monovska družina. Sin pa kadi in se ne uči.
Kaj bodo oni počeli v Prekmurju??? Do tja priti ne znajo, če bi jim pa že uspelo bi pa v hotel pritrogali še električno kuhalno ploščo in dva lonca in bi tam na nočni omarici krompir in cvetačo kuhali, da bi ne bilo treba na en obrok v gostilno.
No pa saj ne bi prišli do tja. Desca bi že na obvoznici v ljubljani ustavl k bi vijugal pijanec stari, potem bi baba naprej peljala in potolkla še tistih par kandalabrov.
Citiraj
PomurjeDa
Vračamo se iz potepanja po Prekmurju in vceraj smo se ustavili tudi ob EXPANO v Murski. Smo si ogledali EXPANO in v 30+se pač nismo mogli upreti namakanju v bližnjem jezeru. Vam povem, perfektno! Čisto naravno jezero, nobene gneče, tuši in WCji zastonj, super sodobna igrala, čisto zraven supermarket Tuš. Če ne bi šli noter v EXPANO, bi ne porabili niti centa in bi se imeli perfektno. Zdaj razmišljamo, da se bomo vrnili za več dni. V bližini za bone rezerviramo nočitev z zajtrkom, za kosilo oz. večerjo v Tusu en obrok v kakšni poceni gostilni. Vam povem, da z boni tukaj kakšna družina lahko preživi zares zares lep dopust. Samo vreme mira biti ta pravo in en senčnik je treba vzet, ker ni veliko sence. Vam povem, res za sprobat!
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.