Odgovori: Dopust, pa ne Slovenija

Pregled teme
Nosii
Evo..pakiram :-). Počakamo še jutri kaj bodo stuhtali..upam da za zahod nič novega..naložim v avto in gremo. Zadnje dni se mi zdi vse bolj pametno da krenemo na zahod, sever..kot jug. Vsaj kolikor spremljam trend okužb. Smo malo preverili našo obalo, pa če preskočim absurdne cene, gneča na gnečo..
Citiraj
jaz tudi
Nosii je napisal/a:
Enako midva. Malo sva že bila na hrvaški obali, za bone računam ene dva podaljšana vikenda po Sloveniji, konec avgusta/začetek septembra pa, če bo situacija dopuščala, šotor v avto in na potep za ene dva tedna.
Na letalo me pa v trenutni situaciji ne vleče, že tako mi grejo na živce letališki protokoli, zdaj zna bit pa še kaj dodatnega zaradi virusa. Pa čez noč lahko odpovejo kak let in imaš problem prit domov, z avtom to pač ni težava.
Citiraj
Nosii
Rok-1 je napisal/a:
Super..nekaj podobnega imamo v planu. Minimum stikov, ogledi na prostem, brez muzejev ipd.. Boni pa za kak podaljšan vikend, če najdemo kaj pametnega.
Citiraj
Rok-1
Grem(o) povsod tja, kjer bo razmeroma varno. Doma bomo izkoristili bone za par dnevne potepe, drugam bomo pa tudi šli - a na način, da ne srečamo nikogar, samo naravo in živali.
Če bo vse OK v krajih, ki so nam všeč. Če ne - pa drugo leto.
Podobno itak počnemo, letos bo le ša malo bolj "orto".
Citiraj
Nosii
Ojoj..no, jaz lahko na srečo delam od doma, v primeru kakšne karantene. Meje so tam kamor imamo plan iti, odprte zaenkrat.
Je pa res..rabim odklop..V Izoli ga ne bo.
Citiraj
dopustek
Smrdljivih bonov ne mislim koristit, ker je to dopust na kredit in povsem nepotrebno zadolževanje države. Podobno velja za tisto območje južno od Kolpe, ki je podobno stran vržen denar.

Sicer pa smo imeli planiran roadtrip v začetku junija vendar zaradi nastale situacije v tisto državo letalo trenutno ne leti. Poleg tega glede nato, da se meje odpirajo/ zapirajo, število okužb niha, ne grem tvegat okužbe oz. karantene ob prihodu nazaj, saj me v takem primeru čaka odpoved (to so jasno povedal). Odpovedal vse dopuste, 2021 ali 2022 če bo situacija kot mora bit. Tudi koriščenja dopusta / bolniške / odsotnosti zaradi bolnih otrok pri nas ni. Oziroma je, ampak potem pride odpoved. Tudi v času korone: delaš ali greš.
Citiraj
sagrada familia
Midva imava rezervirane letalske Marco Polo - Sevilla. Če bo kaj iz tega, pa bog ve.
Me zanima koliko prej misliletalska družba sporočiti, če leta ne bo. Če odpovejo, tudi ne veva kaj bova. Mogoče Dalmacija, če bo možno. Do Slovenije mi ni, ker po napornem letu potrebujem spremembo okolja in to tako, da tudi govorijo drugače, da ni sosedov v isti hiši itd. Ne vem, težko pojasnim, pa sploh ne potujem veliko, samo želim si odmika od realnosti.
Citiraj
Nosii
Gre kdo sploh kam drugam na dopust? S komer govorim čaka z rezervacijo ali pa išče kj bi unovčil bon.
Mi bi pa šli na en road trip po Evropi in nas vsi čudno gledajo. Seveda bi se ogibali velikim mestom..poudarek na naravi. Še kdo tak?
Priponke

BE.jpg
(220.41 KiB)

Citiraj

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.