Odgovori: Slovenija bo verjetno zaprla južno mejo

Pregled teme
Prdiš v prazno
008 008 je napisal/a:
Od kje njemu diplomatski list? Kakšen diplomat pa je on?
Citiraj
008 008
ne bo ne bo je napisal/a:
Kacin si lahko uredi službeno in ima diplomatski potni list.
Citiraj
Švedska
dejstvo je napisal/a:
Poglejte raj neodvisne medije in boste videli pravo stanje Švedske. Mediji, ki navijajo o žrtvah na Švedskem so plačani s strani WHO, ki vemo kaj dela.....
Citiraj
hrvati imajo dvojna državljanstva
Hrvaška država omogoča dvojno državljanstvo. hrvaško državljanstvo se daje predvsem hrvatom iz bosne. Me zanima kako te nadzorujejo. Najbrž prav nič.

Se strinjam, da se takoj zapre južno mejo, če ne bomo gagali kot smo gagali marca, ko smo mnogi kričali kaj se dogaja v Italiji pa ni nihče poslušal. Upam da ima Janša toliko soli v glavi.
Citiraj
ena od jp ooopppaaaa
upam, da z Italijo tudi.
Citiraj
dejstvo
Dopovej to Švedom, kateri krepajo kot muhe, niti ena sosednja država proti njim še ni odprla meje, aja so danci in Finci smotani pa ne razumejo...
Citiraj
svetovni red
Ljudje božji, nobelov nagrejenec je jasno že 3 tedne nazaj povedal, da je COVID 19 virus izvenel !!! Testi zanj niso zanesljivi. Tanjzanjski predsednik je z njimi testiral papaje, ki so bile pozitivne :-)
Ta virus bo samo še za psihično maltretiranje ljudi.
Gre samo za politični plan izvajanja novega svetovnega reda.
Citiraj
de facto
Prehitro in preveč je napisal/a:
No, saj si si sama odgovorila, da ne gre in ne more it za nateg...... beri svoje odebeljeno zapisano.

Očitno bo za ene vas vse samo še en nateg, dokler sami ne boste na respiratorjih.
Citiraj
to pa sploh ni ovira
ne bo ne bo je napisal/a:
ja in - helikopterčk ga do dol pripelje v manj kot eni urci.
Citiraj
Prehitro in preveč
Po eni strani menim, da gre za nateg s tem virusom, a po drugi me vseeno skrbi. Veliko Slovencev bo šlo na Hrvaško, tudi v Italijo. Vračali se bodo nazaj v službo, jeseni tudi otroci v vrtce in šole. Nekateri zaposleni so bolj občutljivi na virus (zaradi bolezni, povezanih z imunskim sistemom), drugi pa imajo doma starostnike ali bolnike. Možnost okužbe je sicer majhna, a če spadaš med tiste nesrečneže, pri katerih se bolezen močno izrazi, je lahko močno narobe. Za eno vem, 35 let, zbolela marca, bila na intenzivni, na bolniški je še zdaj zaradi pridruženih infekcij. Menda ji ne kaže najbolje.
Citiraj
NYCI
NYCI je napisal/a:
Še dobro da imam veliko časa in vam lahko nalepim slike...
Citiraj
ne bo ne bo
Čez poletje je 100% ne bo zaprla, ima Kacin vikend na Krku :-)
Citiraj
Gotovo je
Nema vama ove godine Jadransko more.
Citiraj
NYCI
Slika
Citiraj
balkanci lažejo glede okužb
Balkanci virusa pravzaprav niso nikoli ukrotili. Sploh pa hrvati, ki v imenu turizma še lažejo povrhu vsega. Medijska praska še iz časa osamosvojitvene vojne v 90tih.

Izvolijo dol. Upam, da boste ob ves denar. hrvati namreč denarja ne vračajo, če bo meja zaprta.... Ni njihov problem, ampak problem zlobne "zlovenije". V tem primeru upam, da se ustavi tudi tranzitni promet za vse ostale EU države čez Slovenijo. Pa da jih pogumneže vidimo potem.
Citiraj
Sem vam govoril
V bosni, makedoniji, srbiji so okužbe eksplodirale. Začenja se tudi na hrvaškem. Pri nas okužbe rastejo predvsem pri prebivalcih brez stalnega prebivališča, torej pri delavcih z juga.

Opozarjal sem, da ne rezervirat počitnic južno od Kolpe. Mnogi niste poslušali.... Prav vam bodi.
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.