Odgovori: Zakaj je polno močvirnikov na Kolpi?

Pregled teme
ruralci
Optimistika je napisal/a:
Veš, kako te šele ruralec pogleda, ko mu rečeš, da se ne dela povsod kot v fabrkah od 6 do 14?
Citiraj
gost žblj
Hipokriti je napisal/a:
Kočevje in okolica tudi spada v LJ registracijsko območje.
Citiraj
Imambelokranjca
Res je tvoj bogi je napisal/a:
Je tezko ko ti nekdo nastavi ogledalo kajne? Pa se z mocvirja nisem....in pogosta zgodba...clovk pije na polno, druzino zanemarja, par folka opozorja da gre cez mejo, zena govori da on pa ne pije, resnica postane reala, ko jim ne preostane drugega kot da povejo da so v sluzbi dali pogoj ali zdravljenje in obdrzi sluzbo ali pa odpovede ce se kdaj pride pijan...seveda izbere drugo moznost in okol govori na nacin kako so uni grdi na sihtu....spricer pibo vsak dan po sluzbi za uro dve...krasno res....jim pa ne privoscim tega sranja z migrsnti in prav bi bilo da mediji porocajo korektno koliko jih vssk dan dobijo in koliko skode je zaradi tega. Redki zapustijo dokaj normalno za sabo.
Citiraj
Res je tvoj bogi
Imambelokranjca je napisal/a:
Tvoj mora bit res bogi, da ma takega zmaja v hiši, še dobro da si oddana da te drug ne dobi. Škoda, ker nisi ostala v smrdljivem močvirju.
Citiraj
Imambelokranjca
Imam belokranjca in posledicno vse bolj spoznav belokranjce. Redko me presenetijo v pozitivno. Delovni so le se redki. Vecina bi jih lezala in cakala da jim vse pade z neba. Zemlja pred nosom a za kaj bi delal ce dobis vse v hoferju in lidlu. Rajs, da se tisto ki zraste zgnije. Za povedat imajo ogromno cez vse ki so izven belokranjskih meja, ne samo ljubljancanom. Noben ni za njih dost dober razen njih samih. Tok vpijejo d nimajo se kje zaposlit....akrapovic pride pa ne more dobit delavcev ker: folku je bit problem trezen in brez cigaret. Kaj pol jokajo? Se par drugih mocnih firm je hotl pridt, pa je i.el"nacionalizem" prste vmes. In seveda ceste. Od turzima bi marsilazer lohk zivel. Pa ne more. Tisti ki se teha loti, ga lokalci podjebavajo, turisti ki ptidejo in pustijo kak eur pa do nujno zlo. Ko sem mojmi nalila cistega je na vse zacel gledat drugace in predbsem nehal jambrat....
Citiraj
Stepni_Volk
Hipokriti je napisal/a:
Ker je nekdo močvirje izsušil in naredil “Rožno dolino”.
Pa tudi Špica ni ravno več zdrav odskok v reko.. in Gradaščica tudi ne.
Slika


Sicer je župan imel cilj zagotoviti, da se bodo Ljubljančani spet kopali na Špici (kot malce po vojni - vidno v Vesni ipd.).. pa je prišla recesija: https://siol.net/novice/slovenija/kdaj- ... ici-476016
Citiraj
Optimistika
kolpafuj je napisal/a:
V Ljubljani se dela???? Hahaha, vic stoletja. Imam službeno opravka z Ljubljančani. Ko mj rečeš, da bi bil sestanek zjutraj ob 8.00 je čist oaf, ker je to taaaaaako zgoooooodi....oh. Umiram od smeha.

Da ne govorim o tem, kako vam je vse težko naredit. Bolj razvajenega folka od Ljubljančanov ni Sloveniji.

Pa tale vaš delovni čas ... od 9.00 do 17.00. Zjutraj se vstane ob 5.00 ali 6.00 in si na delovnem mestu najkasneje ob 6.00 ali 7.00, ne pa spati kot medvedi zimsko spanje. Ruralni prebivalci delajo intenzivno 8 ur v službah, nato pa še doma do poznega večera. Ne pa vi, ko ste po 8-ih urah že čiiiist fuč. Vi delate, ja. Malo morgen
Citiraj
kolpafuj
Hipokriti je napisal/a:
Kje pa se hvalim??? Samo naše sprijaznenje z usodo sem zapisal. S travmiranimi pritepenci smo se sprijaznili. In nič nas ne more več presenetiti. Tako pač je.
Samo, veš v Ljubjani se dela in se nekaj naredi. Tempo je veliko intenzivnejši kot v krajih iz katerih prihajate pritepenci. Opažamo, da takoj ko stopimo iz močvirja, pridemo v kraje, kjer čas teče veliko počasneje. Ma se ne obrnete in se ne obrnete. Kaj vam bodo te osi, ko pa se obračate 5 na uro.
Citiraj
Bangladeš
Hipokriti je napisal/a:

Kaj pa imajo močvirniki s tem?
Citiraj
Hipokriti
Bangladeš je napisal/a:
Da se nekaj denarja vloži tudi v izgradnjo povezovalne infrastrukture, do ostalih mest po Sloveniji ter se posledično preseli industrija in delovna mesta v njih. Kako mislite, da bodo prišle tovarne in delovna mesta, če ni osnovne povezave, ki bi jo morali zagotoviti močvirniki že leta 2008?
Citiraj
Bangladeš
Hipokriti je napisal/a:

Kaj pa to pomeni "decentralizirati državo"? Daj malo razloži.
Citiraj
Hipokriti
kolpafuj je napisal/a:
Se nimate s čim za hvalit, močvirniki. Vi ste res ene posebne cvetke, takih nadutežev ne vidiš vsak dan. Vse, kar se gradi v Lj je na račun davkoplačevalskega denarja, ki ga pobirate iz cele Slovenije, porablja ga samo Lj, ostale dele Slovenije namenoma puščate, da zamirajo. Kdaj bo tretja razvojna os? Kdaj bo četrta razvojna os? Mislite, da uživano v vašem močvirju? Če bi nam uredili povezave in bi posledično prišla podjetja in delovna mesta, turisti, ne bi bil nihče v vaši umazani in multi kulti smrdljivi Ljubljani.
Citiraj
kolpafuj
Jap, prekletstvo.

Močvirniki zakopleksane pritepence prenašamo vsak dan vedno znova. Ko zjutraj stopimo na cesto pa do noči, ko gremo na pijačo. Povsod vas je polno. Vas in vaših travm.

Pa kaj naj?
Sprijaznili smo se, da imamo težko življenje.
Citiraj
Hipokriti
Bangladeš je napisal/a:
Ne rabimo njihovega denarja, naj raje decentralizirajo državo in onemogočijo razvoj Bele krajine, tretja razvojna os bi bila dober začetek, obljubljali so jo že leta 2008 pa je še zdaj nimamo!
Citiraj
Bangladeš
Denar močvirnikov vam pa ne smrdi, ki ga puščajo pri vas.
Citiraj
kdo pa
se ne spomnim, da bi kdo na forumu pljuval po Kolpi, če je že omenjena, je v zvezi z migranti.
Ne vem, kaj ves čas eni lokalci komplekse zdravite, namesto, da bi jim kaj ponudili in zaslužili.
Citiraj
Res je
Hipokriti je napisal/a:
Tudi na Gorenjsko rinejo in se slikarijo, mislijo, da so na modni pisti, ko hodijo v supergah. :/
Citiraj
Hipokriti
Na tem forumu vsi močvirniki pljuvate po Kolpi in posledično so rečem, da grem za vikend na Kolpo, da se vas malo rešim, a glej ga zlomka, ko je bilo 90% LJ tablic na parkirišču. Kaj je zdaj močvirniki, se ne znate izjasnit?
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.