Potovanja.Over.Net

Odgovori: Bučanje 2017

Pregled teme
burningstar
A je kakšna hišica v Bučanjih še prosta? Kamorkoli pišem, povsod vse zasedeno. Potrebovali bi dva tedna v začetku avgusta 2019, hiško, ki pa ni studio - mora imeti eno spalnico. Na netu ponujajo samo eno hišico, ki pa je 145 €.
Citiraj
Uzivam
Tudi vi že kaj razmišljate o letošnjem morju?
Citiraj
Uzivam
Meni je bilo tudi luštno v Nerezinah, tudi letos razmišljamo, da bi se morda vrnili še enkrat v Nerezine, za otroke je sploh luštno!
Citiraj
bruh
Potnik83 je napisal/a:
Nerezine zmeraj povezujem z najlepšimi spomini iz otroštva, tam sem preživel nepozabne večere,
Kaj niste šele par let nazaj odkrili tega kraja....laž na laž....
Citiraj
Potnik83
Nerezine zmeraj povezujem z najlepšimi spomini iz otroštva, tam sem preživel nepozabne večere, druženja, tudi plaža je bila primerna za mlade družine, upokojence in ostale. Na eni strani glavna plaža z mivko in pomolom (primerno za skakanje v vodo), na drugi strani zalivček z majhnim peskom, super za manjše otroke za igro, na tretji strani pa otok, namenjen FKK kopalcem, vsepovsod pa veliko borovcev in sence. Drugače pa pogosto skrito pred vetrovi, tako da ste pogosto skriti tudi pred vetrovi in razburkanim morjem, še en plus sigurno, kar mi je posebej všeč.

Za tiste, ki naselja ne poznate tako dobro, in če vas zanima več slikic, za lažji občutek in predstavo, pa si poglejte kakšno od spodnjih spletnih strani, jaz si zmeraj rad slikce pogledam in povrnem kakšen spominček ali dva:

www.bucanje.si
www.val-losinj.hr/si/virtualtour/nerezine_3_publish/
www.visitlosinj.hr/

Trgovina se v času glavne sezone odpre tudi v samem naselju Bučanje (ki je vsako leto bolje opremljena), ki je za osnovne potrebe ustrezno založena, za večje nakupe pa se sam odpravim v Nerezine, ali morda še bolje v Mali Lošinj (kjer vas čakajo še veliki nakupovalni centri). Prijetno dopustovanje vsem!
Citiraj
Bučkačina
Kako je letos v Bučanju?
Kaj boljše,slabše?
Trgovina še dela?Kaj več robe?
Je kaj večernega dogajanja?
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.