Potovanja.Over.Net

Odgovori: Eko potovanja-Camino

Pregled teme
qaqortoq
Pozdravljeni,
bili z Damjanom na najlepsih potovanjih.So malo bolj odstekane variante.Ko si se ga navadil,
je bilo cisto super.Res je,da za" scartane"ta potovanja niso bila. Se je dalo doziveti marsikaj.(mislim na trekinge in spanje v divjini,dalec od civilizacije,dozivljanje posebnih trenutkov..)
Vzames vse za zivljensko izkusnjo.
Na zalost je Damjan med pogresanimi-verjetno z avtom nekje v Savi.......
Citiraj
Peli_neli
Mi smo potovali z njegovo agencijo na Škotsko. To, da ni vodil on, smo najprej, glede na spodaj napisane komentarje tukaj, mislili, da imamo srečo. No, bilo je še slabše - vodič nikoli še ni bil na Škotskem (vsaj v tistih delih izven mest ne), vsega skupaj je v 9 dnevih povedal informacije za 2 strani A4 lista. Ko mu je ena izmed potnic rekla, če lahko kaj pove o dinozavru, ki so ga našli na Škotskem, kamor nas je peljal, da si pogledamo en slap, ji je rekel: Nič ne vem, bom pa poguglal. A tam je stal cel spomenik, odtisi dinozavra in vse lepo napisano v angleščini.
Na informativnem sestanku ni imel pojma - NIČ ni povedal kaj prinesti s seboj, tako da je ena, ki je bila ornk pripravljena, drugim rekla, naj imajo s seboj zimske cote. On je samo ugibal o trenutni temperaturi na otoku. Nesprejemljivo od Damjana kot tudi tistega, ki ga je izbral za vodiča.
Totalna katastrofa od vodiča! Taki bi morali izgubiti licenco za opravljanje dejavnosti. Vem, da bomo vsi napisali pritožbo. Ne zato, ker bi radi denar nazaj, ker tega nočemo, pač pa da se podobno sranje ne zgodi komu drugemu....
Res tudi jaz odsvetujem!
Citiraj
SanjaSan
Kdo ve, koliko časa vnaprej se ve, kdo potovanje vodi? Jaz sem že po mejlih dobila ne preveč dober občutek o g. Damjanu :( Ampak nekateri programi so res edinstveni...
Citiraj
lili15
Se popolnoma strinjam, da z Eko potovanjem - Damjanom Končnikom ni za potovati. Bolj neorganiziranega in izgubljenega vodiča še nisem videla. Nekdo, ki bi prvič vodil skupino, bi bil boljši. Bil je čisto nepripravljen. Izgubil nas je na letališču, peljal nas je na ogled, ne da bi se pozanimal, ali je odprto ali ni. Obnašal se je kot kakšen otrok, kot da smo mi tam zaradi njega, ne on zaradi nas. Obup.

Odsvetujem potovanje z njim.
Citiraj
Ventazikus
pohodnica vesela je napisal/a:
HVALA za ta vprašanja, tudi jaz sem izbrala to agencijo, ki je ne poznam, ker organizira Camino za čez prvomajske.
Citiraj
sem šla z njimi
Bila z njimi 2x in ga ni denarja da grem še kdaj. Ko je vodil Damjan, je bila katastrofa, ko je bil drug vodič pa odlično. Tako da čisto odvisno kako naletiš. Pozanimaj se kdo vodi. On je totalno zmeden, nima nobene komande, prenočišča me ne motijo, vendar če se niti toliko ne potrudi, da prebere ocene hostlov, ki jih izbere za prenočevanje.... Smo spali dvakrat v takem, da ga še najhujšemu sovražniku ne privoščim.
Citiraj
Ksena99
Živijo.
Bila sem z njim na Islandiji in Grenlandiji. Super je bilo. Je pa to agencija, ki je pisana na kožo nehotelskim udeležencem. Če nisi vajena spati in jesti v skromnih prenočiščih, potem to ne bi bilo zate,
Mi smo se imeli obakrat super.
Srečno,
Citiraj
pohodnica vesela
Pozna kdo Agencijo Eko potovanja - Damjan Končnik? Je že kdo potoval z njimi? Hvala za vse info. Resno me zanima njihov program Camino. Hvala.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.