Med.Over.Net

Odgovori: vzdrževani loverboyi

Pregled teme
lunca2
to pomeni, da tak nick kot ga zelis imeti uporablja ze nekdo drug... spomni se drugo ime, al pa kaksno drugo stevilko daj za nickom...
Citiraj
Žabkica33
Nekaj ne bo v redu...

Sem se poskušala registrirat ne uspem...
Poskušam zdaj pisat pok Žabkica 3..mi pravi, da je ime že zasedeno, da naj se prijavim, se ponovno želim prijativ mi ne dovoli....

Kaj naj naredim...

Rada bi se z vami zmenila pod sz pa ne gre...
Citiraj
Rakica 77
V moji nadzorni plošči poišči nastavitve e-naslova in tam odstrani kljukico kjer je napisano, da dovoliš, da se tvoj naslov vidi.
Citiraj
Rakica 77
Ja lahko si nastaviš tako, da ni javen.
Citiraj
Žabkica3
Punce, grem tja pod prijavo, vpišem svoj email naslov in me zanima, če je skrit potem? :)))
Joj se opravičujem, ker tolk kompliciram...samo bi imela skritega....
Citiraj
Rakica 77
Žabkica3 je napisal/a:
Jaz sem tudi iz okolice ... mogoče si pa blizu pa bi lahko priletela kdaj na kavo. ;)

Piši na zs (ko se boš prijavila seveda)
Citiraj
NevaM
pod mojim postom imaš na voljo da pošlješ zs, samo prijavi se. Če bi bila prijavljena, bi ti tudi jaz lahko pošiljala zs.

drži se tačas.
Citiraj
Žabkica3
Oprosti Neva,
kako se pa to javim :)))) za zs.

lp
Citiraj
NevaM
Javi se mi na zs.
Citiraj
Žabkica3
Punce,
najlepša hvala za vašo podporo....
Danes mu ne bom odpisala na njegov SMS...
Preživela sem lep dan.

Neva se strinjam, sem tak človek, da rabim družbo...mogoče nova spoznanstava, najraje povem, da bi se znorela, da bi plesala, da bi se po dolgem času nasmejala...da bi šla nekam žurirat, se zabavat....

Da prebrodim to mojo bolečino, ki jo težko obvaludej...

Če je res kakšna za kakšno debato...za kakšno zabava ali pa kar tako...se priporočam, da se mogoče malo nasmejemo, ker je bilo dovolj teh solz...

Ker ko sem bila žalostna, ko sem pokleknila me je vedno še bolj zabil in užival, celo ego se mu je povzdignil in bil zelo močan...sedeva si je msilil pa kaj lahko delam, bog sem zanjo, ko sem se postavila nazaj in mu povedala par krepkih se je takoj začel nekaj opravičevat...

Sem iz bližine Ljubljane...
Če je res katera za družbo, se priporočam...
Drugače me je pa najbolj strah noči, ko ne morem spat...

Hvala vam...
Citiraj
jah, no...
poiu je napisal/a:
jah no, poiu, si pač počasen, a ne.
Citiraj
poiu
pa kako hitro se vam dogaja ženske,piše sara12, da je šla pred 2 MESECEMA narazen z bivšim in se ji je podl svet, je prebrala nekaj knjig, DANES je pa čisto drugi človek

pa a je kaj sploh predelala, razen hrane seveda?

jaz sem rabil 2 leti, da sem sploh doumel, da ni nesramna šala, ko se mi je zgodilo nekaj podobnega, potem še 3 leta, da sem stvar res predelal v sebi, si postavil nove prioritete, in jih večino tudi izpeljal

torej 6-7 let da sem si življenje postavil na novo,

saj vas človek večine sploh ne more jemati resno
Citiraj
Sara_12
Neva, osebno se sicer s tvojim predlogom za družbo še kako strinjam, vendar smo ljudje različna bitja in nekateri raje prebolevajo sami.

Ko sva šla midva dokončno narazen pred ca dvema mesecema, sem tud verjela, da se mi je podrl svet. Domači so me želeli spravit v družbo in ne vem kaj še vse, me tolažili s že tako znanimi besedami kot: pa saj bo prišel boljši, bod vesela da si se ga rešla, imaš otroka in ne vem čim še vse.
A jaz jih nisem poslušala. Mislila sem si: ja lahko je vam govorit, ko imate vsi partnerje, ki niste sami, osamljeni itd.
Nihče ni razumel moje žalosti in praznine. Tko se je vsaj men zdel v tistem trenutku. Najhuj mi je bilo, ko sem videvala pare, družince in me je stiskalo pri srcu, češ kaj sem otroku in seb nardila.

Kako sem prišla iz tahujše krize, Žabki, ti povem:

Ob praznih večerih in vseh žalostnih momentih sem čitala knjige. Čitala sem knjige o ljubeznih o romancah in se smejala ter jokala zraven. Praktično sem pobegnila v druge svetove, sanjala in saj veš, v teh knjigah na konc pride vedno taprav dec, ki je točno takšen kot si ga vse želimo in sem si zmer rekla: ja, tacga hočem imet!

Ukvarjala sem se z otrokom, si dopovedala da je najbolj pomembno da je zdrav in da bom tud sama kmal spet tastara in od operacije ne bo več sledu. Sploh ko sem čitala ta forum in zaznala, da gre ljudem tok slabo ali clo še dost slabše in niso izgubile upanja. Takrat še nisem bila sposobna pisanja, sem samo nemo sedela pred computerjem in čitala. Zbirala sem moči in gradila na sebi. Nemo in neopazno. Od zunaj nihče ni prav vedel kaj se dogaja.

Tko je minilo neki tednov joka, nervoze, žalosti, tečnobe, verjetno tud depresije in samopomilovanja. Kot bi jih ne bilo, ko danes gledam nazaj.


A men je pomagalo prebrodit najhujšo krizo in tisto osamljenost ki je bila v men ko je odšel. Dovolj časa je preteklo, da sem se lahko vzela skupaj, zbrala moči, pridobila nazaj vsaj delček prejšne samozavesti in optimizma in sem si rekla: tko stara, zdej pa vse na novo. Od borbe za otroka, zase in lepše prihodnosti.

Danes ne boli več slika na druge očije, familije, na parčke in tko dalje. Praktično je clo obratno, srečna sem za njih in srečna sem za naju, da sem bila sposobna in dovolj močna se utrgat in okleščenosti zadnjih nekaj paranoičnih mesecev.

Torej nabav si chips, nekaj dobrih knjig, liter dobrega vinčka za razvajanje in si ured da se boš dobr imela.

Še to ti dajem na pot iz svojih izkušenj. Moški zlo začutjo, če si na tleh in brez moči. In takšni kot je tvoj (in je bil moj) znajo to zlo fino izkoriščati. Ne pust se. Pokaž mu svoj smeh in moč. Pokaž mu sproščenost, ker je odšel in kako si super. Zrihti se, smej se, bod dobre volje (vsaj ko te bo imel pred očmi), a ne pust mu zraven. Drž ga na distanci!
Naj kr gre domov k svoji tečni ženi, pa naj mu ta še cunje pere ;)))).

Postan in bod ZMAGOVALKA, bog ti pomagej, ne se postavljat v vlogo žrtve iz zgubljenke, ker potem boš tud verjela da to si in dajala vse naokol negativno energijo.

Nočem bit pametna, je tud men šlo zlo slabo neki tednov, nekaj dni nisem nič jedla, pol spet totalno apetit in joki, smehi - vse pretirano, najhuj so bili večeri ko je otrok zaspal in so (tko sem verjela) vsi imel nekoga ob seb. Pa sem zmogla. Z zgori opisanimi početji. Dans grem naokol z dvignjeno glavo.
Tud moj bivši se je pomiril in zdele je ravno z otrokom zuni. Čeprav se je prvih nekaj tednov maščeval tko, da je "mene kaznoval" in ni hotel videvat otroka.

Vprašanje kako bi blo če bi se še danes jokala in smilila sama seb, kok bi me pol drugi resno jemal in upošteval.

Drž se in kar javi se, kolko tuki čitam imamo vse kakšne podobne doživljaje in primere in nekateri predlogi znajo res pomagati.
Citiraj
NevaM
Žabkica, pojdi v družbo. Ljudje smo socialna bitja. Pojdi nekam, ali naj nekdo pride k tebi. Zjoči se mu na rami, pusti, da ti je nekdo v oporo. V tkaih situacijah biti močen, je utopija. Tudi tvoj otrok bo spoznal, da si samo človek in da je življenje sestavljeno iz vzponov in padcev. Torej pojdi ven. Če si kje blizu mene, si bom jaz vzela čas za vaju (z otrokom mislim. Lp
Citiraj
Žabkica3
Dan,

ja dan je lep, jaz pa čisto v podnnu, razsuta, živčna, žalostna, jezna sama nase,..čisto sem na koncu z živci.

Ne morem dojet, da se mi to dogaja...
Res nisem vredna več...

Ta človek je dobesedno manipuliral z menoj in jaz sem plesala tako kot je on hotel.

Kaj naj naredim, da se ne zlomim do konca? Otroka imam in le ta mi je v oporo...
Stalno s solzami v očeh....

Strla se bom.....
Moram ga ignorirat...in odit iz te bede, iz te manipulacije, se odpovedat temu, da me nekdo stalno izkorišča...

Danes sem se odločila....
Citiraj
Žabkica3
Pozdravljene,
najprej se vam iskreno zahvaljujem za vaše odgovore predvsem tebi Sara_12....dejansko je vse res...

Sama sebi moram pomagat, ker mi drugi ne morejo...
Prijatelji vidijo kako trpim, da sem stalno nekaj zagrenjena, slabe volje, potem hočem končat, mi po več dni izpoveduje ljubezen, klečeplazi ipd..popustim sem spet neskončno srečna, čez dva dni isto...

To ne pelje nikamor, ker imam občutek manjvrednosti, da sem vedno druga po vrsti...

Drugače je ljubosumen, predstavim me je svojim prijateljem in takoj smo vzpostavili stike in stalno zganja eno ljubosumje.., da me zdaj že njegovi prijatelji hočejo za nekaj...itd...

To ne pelje nikamor, vem, da si zaslužim več in mnogo več kot to sem ter tja...,ker me počasi zapušča še zdravje, ker točno vem kaj bo naredil danes, jutri...naslednji vikend...stalno nekaj...,ko sva sama je odlično, vse ostalo pa.

Kaj naj rečem, hvala vam še enkrat...se še kaj oglasim, ko naredim temu red, če bom dovolj močna.

Lep vikend vsem...mogoče se že te dni kaj zgodi in vam sporočim!

Držite pesti, da bom dovolj močna in da me ne prepriča ponovno, da je vse v redu, ker vem, da ni.

LP
Citiraj
Rakica 77
žabkica3 je napisal/a:
Zakaj pa sta se onadva ločila?? K men deluje tole kt da si ti ljubica on pa še vedno poročen.
Citiraj
WildWind
Tole pa podpišem......
Citiraj
Sara_12
Žabkica,
teb se bo dejansko slej kot prej vtrgalo. Pa veš zakaj? Zarad same sebe!
Ker si TI SAMA dovoljuješ, da nekdo dela s teboj na način, ki ti niti približno ne ustreza ali te v samih osnovah zadovoljuje.
Nenehno, pa pozabimo na te njegove besede ljubezni, si zanj drugo kolo! Nenehno, ves čas z njim mu predstavljaš drugo mesto. Ta občutek obrodi v človeku obup, žalost in nenehne občutke manjvrednosti.
Ker verjemi, če bi bila vidva kaj dogovorjena ali bi kam šla in bi ga poklicala njegova bivša za bilokakšno pomoč, bi on skočil in tebe pustil tam samo. Ali se motim? Te je kdaj postavil na prvo mesto, se je zate že kdaj "žrtvoval", ti dokazal, da si zanj ves njegov svet?

Vem da je težko, ampak edina možnost je, da si TI SAMA pomagaš.
Postavi ga pred dejstvo, kot je že zgoraj rečeno, kaj pričakuješ in česa si želiš, povej mu jasno in brez očitkov, česar ne toleriraš in kaj te prizadene. In česar ne boš (več) prenašala.
Postavi mu jasne meje. Do tod greš, dalje ne.

In ga pošlji STRAN OD SEBE. Stran. Daj mu čas, da razmisli, da ti razmisliš. Manj kot 10 dni ti ne priporočam.
Morata si pridet na jasno, kaj hočeta, kaj lahk prenašata in brez česa lahk živita, razmislita vsak o svojih pogledih, pričakovanjih in predvsem čustvih.

Če se ne vrne, si naredila dobro. Če se vrne, začnita na novo, brez starih očitkov. Če se vrne in spremeni, te ljubi, torej je zmagala ljubezen.

Peljat te mora domov. Ko je nekdo srečen in zaljubljen, bo pokazal svojega partnerja celemu svetu, prvo pa svojim domačim! Koga se skriva? Kdaj se koga skriva? Skriva se, ko se igra.

Besede niso dejanja. Ljubezen se ne dokazuje z besedami ali s seksom.

To kar ti opisuješ iz njegove strani definitivno ni ljubezen.

Preveč visi na svoji bivši ženi. Ko tu čitam zgodbe, ko se konča ljubezen, moški zabrišejo svoje partnerke z otroci iz svojih hiš, stanovanj, clo iz njihovih hiš, da se reve čez noč znajdejo na cesti v brezupnem stanovanju.
Ta tvoj pa ima lepo dva življenja. S svojo ni več shajal, bi clo verjela, da ni ona z njim, pa si je lepo poiskal zabavo izven svojega domačga kroga. Ta zabava in nega si ti.
Bivša ima še dalje topl dom kjer je za njo vse lepo poskrbljeno, njega pa ima samo, ko ji to paše in nič več. Saj vse ženske vemo, kako hitr se dedca lahk navolmo in nam gre na živce, pa kok se nam včasih ne da kuhat in sexat..
Zdej je un zmagovalec. Dom ima porihtan, ljubca pa njega pedena.

Kako sploh veš, da ne spita skupi, ko je on tam? Kako veš, da nima z bivšo čist nič? Jst sumim da je tko. Če bi blo tko, bi vaju že zdavnaj predstavil. Tko pa je una še zmer šefica v njegovi bajti, ti pa si sam stranska zabava, da mu pereš, likaš, kuhaš, skrbiš zanj in ga spolno zadovoljuješ - ker tega žena očitno več ni hotela.
PS
Četud ga imaš rada oz. si navezana nanj in se bojiš, da boš ostala sama, je bolj ostat sam, kot pa bit zmeri tok poniževan in izkoriščan, da se ti lahk njegova bivša iz srca reži, ti pa tko sam trpiš in se trpinčiš.
Takšnega kot je tvoj pa tko zmeri lahk najdeš, takšnih zmedenih moških "luzerjev" je vsepovsod več kot dovolj ;).

Če odide, ti povem, da boljš dans kot jutri.
Citiraj
nivez
Janis,

ma sej maš prav, praznih razmerij v katerih se pravzaprav nič ne dogaja, je ničkoliko vse naokoli nas.
Danes se vse prepogosto izrodijo taka prazna razmerja vseh sort, razmerja iz interesa, iz materialnih nagibov, tudi takih "drugačnih" kot jih običajno razumemo...v katerih ni nič....

Fajn bi bilo da bi sami razumeli, kaj nas zares dela srčene.... Jaz tega (še) ne znam....se pa trudim....
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.