Med.Over.Net

Odgovori: Voda v kolenu

Pregled teme
pitra
Glede vseh informacij mi lahko pišete na [email protected] - tu težko prilepim daljše članke. Trenutno se veliko piše o CBD ker jo počasi uvajajo naši pediatri za otroke z epileptičnimi napadi, drugače pa je to alternativa - no znana že iz egipčanskih časov, pri nas nekaj časa prepovedana, sedaj pa se z dovoljenjem lahko goji. Večina prodaajo kapljice, kjer je razredčena smola, ampak jaz priporočam smolo, ki vsebuje na 30% CBD, ki zdravi ali lajša številne težave. Moja zdravnica jo jemlje za dvig imunskega sistema in proti utrujenosti.
Citiraj
nanika56
Kje pa se da dobiti to smolo? Ali to priporoča zdravnik ali je to alternativa?
Citiraj
pitra
Za vodo ne vem, potrebno bo sigurno k zdravniku. Za revmo pa odlično pomaga smola industrijske konoplje, CBD. Prijateljica je zelo izboljšala s smolo revmo, ni več zatekanja, bolečin, srbenja,...skratka lažje funkcionira.
Citiraj
nanika56
Živjo,
z revmatizmom imam že nekaj let težave z vmesnim mirovanjem, pred približno 2 mesci pa so težave ponovno udarile z vso silo nazaj. V obeh kolenih imama vodo, včasih zgine, pa spet pride. Dobila sem medrol injekcijo za takojšnjo umiritev vnetja, od tega je en teden, voda se mi je spet včeraj nabrala in boli da komaj hodim in vozim avto. Kako si lahko sama ublažim bolečine in oteklino oziroma kaj je priporočljivo da vode izgine iz kolen. Prosim za vsak predlog. Hvala vam
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.