Odgovori: Morate videti - Resnica iz leta 1944

Pregled teme
En Stef
enmresen je napisal/a:
Vsak Clovek je neke narodnosti, nevem ce obstaja kak clovek, ki nebi bil kake narodnsti..
Nebi rekel da, bi kdo koga obsajal ker je kake narodnosti, ker potem bi bili vsi ljude obsojeni..
Drugace pa po Ustavi Slovenske drzave..je Sovenija, drzava Slovesnke narodnosti, in je socilana drzva.

Tako da Slovenija ima Social nacionalisem v ustavi..
Mislim, da celi svet bolj obsoja ljudi, ki ne znajo prav uporbljati besed Narodnost, in Komunizem itd..in ce delajo krivice in grdo ravannje z ljudmi itd..

Ali pa ne vejo kaj sploh pomenijo te besede..itd..sicer pa,..ce je slabo vreme, in ce je dez ali toca in ce nekdo rece, da so zato krivi Naziji za dez in toco..najbrz ta ki to rece, ve kaj je rekel..samo najbrz drugi ne vedo kaj ta clovek s tem mislil, ali kaj je to neka cudna vera ali vrzaverje ali kaj..Sicer je pa svoboda veroizpovedi tudi v tej drzavi..ali svoboda govora....in , ce je vam nekdo ustrelil enga zlhtnika..zato ni potrebno vec kot orda samo en strel ene osebe..in ce je bil zlocin,..je potem neka iduvidulana oseba tudi zlocinec..Domobranci so pa kolektivni pojem..treba je obsojati zloci, treba je obsojati greh in ne gresnika..Greh in zlocin je slaba stvar..
Ljudi je pa Bog ustvaril prvinsnko kot dobre..So pa vsi ljudje razlicni, niti enojajcna dvojcka nista ista..
Citiraj
Nemec8
janoš je napisal/a:
Kot prvo Nemci smo rasa, narod, in jezik, in kultura..( Nemci kot Nemci niso dobenega napadali)..
Ob koncu vojne so bile vojska Nemske drzave,..in ostale vojske "porazenke" razorozene..
Tako da niso imele s cim napasti,.tudo ce bi hotele, napasti koga..

Po koncu vojne Nemska dzvana vojska in ostali vojske niso vec imele orozja..
Vojska Nemske drzave je bila razorozena tukaj ob kapitulaciji, in takrat je bila kjer je danes meja Slovenije in Hrvaske..

Na tem obmocju kjer ste ga vi sedaj opisali, je bilo po koncu vojne potem Bulgarksa voljska, ki ji bila del Rdece armade, in Britanska imperialna vojska, in mogoce Ukrajinska juzna armada..(To so bile vojske..oz oborozene sile na meji z danasnjo Avstrijo v tistem casu po koncu vojne)..
Citiraj
enmresen
Roki + je napisal/a:
Hahahhhahahhahahaaa jauuuuuuuuuuuuuuuuu.
Citiraj
Roki +
enmresen _______ Kako pa to zmoreš, da se smejiš in istočasno pišeš hehehe ?!>))) Ta smeh pa mora bit grenak ! Pa veš , da po AYURVEDI to škodi zdravju ?!
Citiraj
enmresen
Ti si obseden.hhahhaha a jaz rdečkar.bog te ljubi jebe se meni za rdeče in plave.jaz sem brezbarvni hehe
Citiraj
člen 133
enmresen je napisal/a:
A nisi rekel, da greš neko ljubico nategnt? Zdej pa po tipkovnici klofaš? Nekam slabega, topoumnega agenta so našli tile rdečkarji.
Pa brez že vnaprej predvidljivih izgovorov, prosim.
Citiraj
kje
To ni zagovarjanje nacistov, kje ti to vidiš? Pojdi no raje še h kakšni ljubici, tole niso ravno teme zate, kot kaže. :)))
Citiraj
enmresen
Spletke in zarote je napisal/a:
Treba te zapret.zagovarjaš naciste,ki jih ves svet obsoja.jaz mam v žlahti vse sorte oziroma sem imel in bele in rdeče.vsi so preživeli razen enega žlahtnika,ki je bil partizan in so ga domobranci ustrelili.
Citiraj
Spletke in zarote
Jaz hočem samo resnično razumeti kaj se je dogajalo. Dejstvo je, da smo Slovenci kot narod potegnili ta kratko. Res ta najkrajšo. Raje tu ne objavim še načrta po katerem so komunisti izvajali genocid v Ljubljani. Je pa objavljen na spletu (tam piše, da je treba družine antikomunistov pobiti vse do zadnjega dojenčka),... o razčetvorjenju domobrancev, posiljevanju slovenskih žensk (preden so jih ubili) medtem ko so se dojenčki posušili na soncu raje ne govorim....

To je res tako bolano,.... to je bolano.

In potem se zgražate nad nacisti, zločinov storjenih pred nosom (in so hujši od nacističnih) pa ne vidite.
Citiraj
enmresen
bolani ste skor vsi tukaj.
Citiraj
Spletke in zarote
simpl je napisal/a:
Ne, ni res.
Partizani, komunisti so delali za Ruse in Srbe (prisegli so rdeči armadi, ki je bila pod rusko oziroma srbsko komando). V posnetku jasno reče, da se partizani/komunisti borijo za rusko nadoblast.

Domobranci pa so bili slovenska narodna vojska, ki je videla svojo prihodnost v EU pod Nemčijo. (Če bi poslušal posnetek bi ti tudi to bilo jasno). Slovenija je bila več kot 1000 let del zahodnega nemškega "imperija" (brez Hitlerja, se ve).

Leta 1945 pa je JLA vojska (uradni jezik JLA je srbski, Srbi ta glavni) okupirala Slovenijo in pobila slovensko narodno vojsko - domobrance. Res je sicer, da govorijo, da so nas "osvobodili" leta 1945, a če bi bilo to res, od koga smo se pa potem osvobodili leta 1991.
Slovenci kot narod smo postali samostojni šele leta 1991 in šli nazaj pod "Nemčijo", EU.

Komunisti so se borili proti slovenskemu narodu in za jugoslovanski narod. Če to ne bi bilo res, tudi genocida (nad 600 množičnih grobišč) po vojni ne bi bilo. Če bi pozorno poslušal prispevek, bi ti moralo to biti jasno. V posnetku jasno pravi, da komunisti govorijo, da se borijo proti okupatorju, a pobijajo samo Slovence (zelo udaren govor je na to temo, da komunisti pobijajo Slovence, Slovence!!!!). Najbrž nisi dobro poslušal.

Domobranci so bili zavedni Slovenci, ki so se borili proti rdeči komunistični revoluciji!
Nemčijo so pač videli kot del iste kulture oziroma manjše zlo od Stalinistične Rusije. Če bi namreč pozorno poslušal, bi videl, da so se domobranci borili za krščansko Evropo in proti kapitalistom in vele trgovcem, ki so barantali s slovensko narodno krvjo! To samo dokazuje, da je komunizem res začela bogata zločinska elita in da se je šlo komunistom res samo za plen in da so bili komunisti le plačanci bogatašev.
Citiraj
enmresen
člen 133 je napisal/a:
Lej uspešen je lahko vsak kolikor hoče.in tisti zelo uspešni so zame luzerji.kaj jim bo ta uspešnost,ko nimajo časa niti kake dobre bejbe nategnit.pa v strahu spijo ponoč.naj si imajo to.
Res je ,da se kalance hitro pojavijo pod noge na vseh področjih.pa ne zarad tega da bo podstavljalec polen imel korist ampak zato,ker je preprosto žleht.
Citiraj
člen 133
enmresen je napisal/a:
Ja! Smo najbolj obdavčena država na svetu.
Če pa z uspešno obrtjo slučajno komu padeš v njegov zelnik, pa te hitro onemogočijo. Le parim zelo uspešnim pustijo, da malo migajo.
Citiraj
enmresen
Tukaj nima prihodnosti noben.vse dokler bo peščica razpolagala z težko prisluženim denarjem,ki ga niso zaslužili
Citiraj
simpl
res ste levi ubogi na duhu..
če povzamem..
partidžani so bili domači in "tapravi"..tisti ki so branili avtohtono prebivalstvo
damači so bili tudi damabranci, a ti so se boril proti domačim ljudem, z obilno podporo tujih..

tako pravi naša zgodovina..pika amen..OK..OK..

l1991-2014..
eni skoz paktirajo z "JLA", in drugimi "tujimi"silami,
mahajo s tujimi zastavami, pojejo neke udarne pesmi..slavijo nek lik..

a se tem tud reče domači izdajalci-kvizlingi..???

sam vprašam, tolk da vem kam jih "pozicioniram"
Citiraj
člen 133
enmresen je napisal/a:
Da greš v Avstralijo, je odlična odločitev. Tu nimaš prihodnosti. Tam boš pa s pridnostjo in zagnanostjo uspel.

Prilepil bom nek govor avstralskega predsednika izpred nekaj let.
Le preberi ga:

Govor avstralskega predsednika

Muslimani ki bi radi živeli po islamskim zakonih, so naprošeni, da zapustijo Avstralijo. Avstralska vlada poskuša preprečiti potencialne teroristične akcije. MIGRANTI SE MORAJO ADAPTIRATI IN NE AVSTRALCI. To je to, pa če vam to odgovarja ali ne. Sit sam tega da naš narod skrbi, da ne bi morda užalili nekatere posameznike ali njihovo kulturo. Od terorističnega napada v Baliju do danes, opažamo vse več patriotizma pri večini Avstralcev. Ta naša kultura je nastala pred dvesto in več leti, s težkim delom in trudom in zmagami več milijonov žena in mož z željo po svobodi. Govorimo pretežno ANGLEŠKO, in ne špansko, libanonsko, arabsko, kitajsko, japonsko, ali kateri drugi jezik. To pomeni, da, če želite biti del naše družbe, se naučite naš jezik! Večina Avstralcev veruje v Boga. To ni neka krščansko desničarska smer ali politično vsiljeno, to je DEJSTVO, ker so ta narod, to se vidi iz dokumentov, osnovali možje in žene krščanske vere, po krščanskih principih. Zato so v naših ustanovah in šolah krščanski simboli. Če je Bog za vas žalitev, vam predlagam, da si izberete nek drugi del sveta za vaš dom, saj je ta Bog del naše kulture. Mi vam vašo vero dovoljujemo in vas ne sprašujemo, zakaj verjamete vanjo. Želimo samo, da to sprejmete in da živimo skupaj v harmoniji, miru in veselju.
Tukaj je naša domovina, naša dežela in naš način življenja, kjer vam omogočamo in dovolimo, da v vsem tem uživate tudi vi. V kolikor pa ne želite vključiti v ta sistem, se ne prenehate pritoževati, protestirati in žaliti našo zastavo, našo čast, našo vero, naš način življenja, vam iz vsega srca priporočam, da svojo svobodo, ki jo imamo tukaj v naši državi izkoristite in svobodno zapustite našo državo. Če ste tukaj tako nesrečni, pojdite iskat svojo srečo drugam.
Nismo vas prisilili priti sem. Prišli ste na svojo željo. Torej, morali se boste prilagoditi nam, saj ste to državo sami izbrali za svojo, mi smo pa vas sprejeli brez predsodkov.
Predsednik vlade Kevin Rudd, Avstralija
Citiraj
enmresen
aja pa še nekaj.po vsej verjetnosti bom šel v avstralijo.oni se ne sekirajo kaj je blo leta 40 in zato jim lepo gre.ker tukaj pr nas tem sds lds verjemi,desus in pitaj boga še komu se nemoremo na talat.
Citiraj
enmresen
člen 133 je napisal/a:
Podjetništvo zavirajo vse stranke,ker pobirajo od nas denar za svoj žep.samo za denar se gre.da ni slučajno kdo v parlamentu,ki je tam samo iz prepričanja.
Aja jaz bom veliko bolje delal ,ko bom vedel kdo je koga lovil po gozdovih leta 40.ma na bruhanje mi gre
Citiraj
člen 133
enmresen je napisal/a:
Lej, tole je en moj prijatelj zapisal na nekem forumu:

Pa ti res misliš, da temeljita denacifikacija in totalen družbeni kolaps, soočenje z resnico ena na ena v Nemčiji nima nobene zveze z njeno kasnejšo uspešnostjo?
__________________________

Jaz ti pa svetujem, da moraš biti razgledan in videti tudi tisto, kar ti bo pomagalo uspešnejše delati.
In ravno to je to.
Nevidno ozadje, miselna zavrtost je tisto, ki te bremza pri delu, ti onemogoča vpogled, zakaj ne moreš biti še uspešnejši. In ravno zgodovinsko ozadje je tisto, kar ti pomaga, da spregledaš in se boriš za svoje obrtniške pravice. Še danes pa ostanki komunizma in njihovi mladiči zatirajo svobodno podjetništvo in te zelo prefinjeno bremzajo pri uspešnosti.
Želim ti veliko uspeha pri delu.
Citiraj
enmresen
Na mestu capljamo zaradi teh kdo je kaj delal v prejšnjem stoletju.a zato mi obrtniki garamo,da bodo naši vladarji študirali zgodovino.rekel bi ,da nas bo ta belogardističnopartizanski kreg potunkal v drek še bolj.jebote zgodovina.gledaj naprej in delaj ne išči lovorik od pradedkov.grem stavit,da te še ni blo ko je bila vojna.in koji klinc lahko govoriš kdo ma prav kdo pane.zame so krivi vsi in je treba izbrisat vse kar je nazaj.po tvoje bi morli še danes pošiljat rakete na nemčijo ker so naredili sranje pre toliko in toliko leti.ma dej no adijo hahaahhaa
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.