Odgovori: Janković je pošten in odkrit

Pregled teme
Emonka
Ja , ne govorite o Jankovičovi poštenosti (slučajno ga dobro poznam) malo se zamislite in boste prišli do zanimivih zaključkov.
Citiraj
no
Ne vem kako so ljudje sploh lahko tako bedasti, da se prepucavajo okoli držanja besede.

Politična igra v RS je igra kolektivnih političnih organov in različnih koalicij, zato nihče ni ravno avtonomen pri držanju svojih obljub. Za kaj takega bi morali imeti večinski sistem, iz volitev bi kot zamgovalka lahko izšla le ena stranka, potem pa bi se lahko pogovarjali ali je ali ni držala besede.
Citiraj
plave oći
Janković ni v nobeni stranki, je kao neodvisni. Vsekakor pa je njegov najboljši prijatelj plavoooki kučan, tako, da se ve kam spada.
Citiraj
ondi
Janković je Merkator popeljal v uspešno trgovsko podjetje,a ker ni bil v pravi stranki so ga preprosto odstavili seveda po tihem naročilu Janše.
Citiraj
Viva12
Smeh je pol zdravja.
Lep dan še naprej in predvsem dosti smeha.
Citiraj
Primož
Ja podjetnik je lahko pošten , temu ne moremo oporekati, nakateri so re, da pa je gospodarstvenik odkrit, pa ne bi rekel, ker ne smemo vsega povedati, saj bi nas vsi skopirali in posla ne bi sklenili. Ogromno stvari moramo skriti, če želimo posel sploh speljati, aj veste, večina zadev se izve šele zadnji trenutek.

Primož
Citiraj
darius
Je izjavila določena (očitno) someščanka, ki rada odpira teme na tem forumu.

Sem se smejal tako, da sem skoraj s stola padel. Draga moja, Arhar je pravi angelček v primerjavi z drekom, ki ga je Janković namešal vsa ta leta.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.