Odgovori: Nikoli več

Pregled teme
desničarji s
sirotinja je napisal/a:
Desničarji pa še po vstopu v parlament ne znajo položnic plačat.
Citiraj
sirotinja
levicarka je napisal/a:
Levičarji pred službo v parlamentu niso imeli niti za položnice.Hrani jih obubožan narod in levičarji se trudijo čimbolj uničit ta isti narod.
Citiraj
nikoli ni bilo
Kitajska operacija je napisal/a:
Socializma za navadno rajo nikoli ni bilo. Ne v Sovjetski zvezi ne v Jugoslaviji. Bila je samo prisila ali pa kugla!
Citiraj
v prvi temi
levicarka je napisal/a:
V prvi temi vidim samo levičarje, ki umirjeno argumentirajo stvar, in desničarje, ki brez argumentov zmerjajo in ne poznajo najosnovnejših dejstev o zadevi, ki jo komentirajo. Tako kot ponavadi.
Citiraj
Kitajska operacija
Pri nas bomo vsi v družini volili Levico. Dovolj je bilo socializma samo za voluharje, naj ga bo še malo za navadno rajo. Denarja in nepremičnin je za dva milijona ljudi več kot dovolj, samo prerazporedit je to treba.
Citiraj
Lule Cuzlar
Treba je nazaj uzakonit dvanajsturni delovnik, ker danes je služba taka vrednota, da si jo lahko samo najbolj sposobni zaslužijo, da izgorevajo v njej. Vse nas ostale, nesposobne lenuhe, pa evtanazirat. Edino tako boste deloholiki postali razvita družba nevrotikov. Treba je bit neskončno konkurenčen za pest makaronov. Cene nepremičnin vam bodo potem sicer padle, boste pa v kaj drugega vlagali, saj ste fleksibilni.
Citiraj
Fikija
Levica naj te ne skrbi, ne dela ona za delavce. Prvi bodo proti 6-urnemu delavniku in UTP, ko so bili edini proti neobdavčenemu regresu.
Saj so lepo obrazložili, da hočejo čimveč davkov, ker morajo zrihtat kulturnikom, ki imajo s.p., da bodo dobivali bolniško od prvega dne. Poleg tega jim hočejo zrihtati dobre penzije, za kar se zavzema tudi kulturni minister. Glede na to, da ima pri 60 letih le 15 let delovne dobe, se bodo verjetno zelo potrudili za to.
Poleg tega potrebujejo ogromna sredstva, ki so letos precej višja za vse umetnike, za 27.000 neprofitnih društev, za Mirovni inštitut, za LGBT, za migrante itd itd itd.
Naivno samo pomisliti, da bodo delali v dobro delavcev. Še takrat, ko kaj naredijo, se izkaže vse skupaj za eno veliko neumnost, tako da ima delavec zaradi ostalih stvari, ki jih niso premislili na koncu v žepu manj.
Citiraj
Qwertz
levicarka je napisal/a:
Dober opis!
Citiraj
Iqzero
Uvedba šest urnega delavnika trenutno ni mogoča. S tem se strinjajo skoraj vse parlamentarne stranke. Lahko pa sanjate o tem, kaj bo v prihodnosti.
Citiraj
to je prihodnost
6 urni delavnik je normalna prihodnost.
Kaj tebe tu moti?
Razvoj gre naprej, denarja je povsod dovolj in cez glavo prevec, to je povsem nirmalen naslednji korak v druzbi!
Citiraj
mentalna_sirota
Nisem odpiral linkov, bi pa vseeno vprašal kaj je tako "heretičnega" v npr. 6 urnem delavniku?
Zadnja desetletja bliskovit razvoj, avtomatizacija, robotika. Produktivnost je krepko napredovala. En kmet z ustrezno opremo naredi v eni uri danes toliko kot pred mehanizacjo v mesecih dela.
Podobno inženir, arhitekt, gradbinec.
In se zgražate nad idejo, da bi se delalo kako uro manj kot pred sto leti ?
Pa ste res sami "deloholiki" !
Citiraj
Replika
Prvič nisi ženska.
Drugič nisi levičarka.
Tretjič - hm, a sploh znaš kaj povedati po resnici, ali samo še patološko lažeš?
Citiraj
Lule Cuzlar
Če bi kaj brala in bila soočena z idejami v svetu, bi vedela, da tale Levica samo ponavlja odlomke teorij, o katerih se že leta razpravlja v razvitem okolju, tudi akademskih krogih. Nič od tega, kar oni "provokativno" vržejo v slovenski parlament, ni bilo v preteklosti že v razpravi naprednejših evropskih in drugih parlamentov. Samo omejenci, ki ne vidite dlje od domačega kupa gnoja, mislite, da je to nekaj nezaslišanega na tem svetu.
Citiraj
VOIDZ
Zdaj pa še kak vir, ki potrjuje, da ima vlada te stvari v načrtu. Aja, ga ni, ker butara kot si si ustvarjaš neke politične utvare na podlagi anonimnežev na forumu
Citiraj
levicarka
Berem norosti in ideje levičarjev v tej temi: viewtopic.php?f=151&t=11164611
Postaja me resnično strah, glede na to, kakšni ljudje so na oblasti in kako vplivajo na svoje levičarske volivce.
Tudi tukaj, viewtopic.php?f=151&t=11164815 še ena norost o 6 urnem delavniku. Potem bi še kaķšen dodaten praznik imeli. Skratka skoraj nič več ne bi delali, razmišljajo pa že itak sedaj ne več. Sama sreča, da zaenkrat ni recesije, ker če bi bila, bi pomrli od lakote.

Če spregledamo te prazne glave, (veliko jih je itak gayev, ateistov, psihopatov, shizofrenikov, z življenjem v razsulu, na koncu pa navadno naredijo samomor) kaj sploh imajo dobrega? Pa če odštejemo še odobravanje nore migrantske politike. Kam nas bo to pripeljalo?
Nekoč sem bila levičarka, sedaj me je tega sram. Ob naslednjih volitvah gre moj glas k desnim! Še kdo?
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.