Odgovori: Metuljcek kamnik

Pregled teme
Potencialni kupec
Pozdravljeni, se kaksna informacija glede metuljcka vec bi bila dobrodosla prosim. Trenutno se prodajata se dva stanovanja v tem kompleksu, kak info kot sm reku dobrodosel ker smo potencialni kupci, hvala
Citiraj
Segovori
Kupeciscem je napisal/a:
Ja, govori se, da je stanovanje šlo za 7.200 Eur/m2. Deluje kar prava cena glede na lokacijo.
Citiraj
Kupeciscem
Sem naletel na tole temo, ker tudi iscem v metuljcku. Toliko ene kritike na metuljcek a vendar stanovanja ki se v tej stavbi prodajajo se prodajo zelo hitro in kolikor imam prave informacije sta za stanovanje o katerem ste tule diskutirali na koncu celo dva interesenta zvisevala ceno.

Toliko o precenjenosti...
Citiraj
Gordana l
Hvala vsem za vse dane informacije in povezave glede stavbe. Tako ali tako jaz naredim prvi ogled v smislu ali se vidimo in čutimo v stanovanju in okolici. Če nam ustreza in če ni tega, takoj odpade. Na drugi ogled pa bi potem pripeljala tudi znanca, ki ie iz foha in bi znal podati oceno kot inženir in šele nato pride na vrsto pogajanje o ceni. Na ogled pa še nisem, sem pa vesela ker mislim da mi je uspelo dobiti kupca zdajšnega stanovanja. :)
Citiraj
bbbbbbbbbbbbb
mi smo stanovalci v metuljčku,sicer ne lastniki,ampak najemniki trosobnega stanovanja.smo zadovoljni,nekih problemov ni,če se nam ponudi realna možnost,bi šli v nabavo. tako na kratko.

tisto zamakanje je skoraj v celoti že sanirano kolikor vem,se pojavlja samo še na parih mestih in tudi ne bi rekel ravno zamakanje,ker gre le za manjše luže. Za posedanje stavbe ne vem,ker se kot najemnik nisem kaj dosti za to zanimal. Sosedi so kakor naletiš povsod,tudi pri nas je ene par zanimivih osebkov.
Citiraj
oni detektiv
Počasi prihajajo na plan dokazi, kako je poskušal nekdo biti pameten, kajne prodajalka?
Citiraj
Irencica
No, tule http://www.podsvojostreho.net/forum/vie ... hp?t=17660 in http://www.podsvojostreho.net/forum/vie ... php?t=7621&
imaš pa konkretne informacije o stanju stanovanj v Metuljčku, še iz časa gradnje in kasneje.
Ni verjetno, da so kaj veliko popravili. Žal.
Citiraj
Miha_R
stanovalka v m je napisal/a:
Stanovanja v Metuljcku se kaj posedajo? Kakor mi je znano, se.
To da po toliko letih še vedno zamaka v garaži je tudi malo čudno, se ti ne zdi?
Kako je pa s plinovodi in plinskimi napeljavami v stanovanjih? Kje si pa prej živela?

Na Steletovi ni teh težav, prav tako ne na Ljubljanski (Svetilnik, Kremšnite). Pa še optiko pravkar vlečejo na Steletovi in Ljubljanski.
Citiraj
CeneC
Ah dej no.
Metuljček se poseda. Mercatorjev blok ima prav tako težave.
Sosesko Mali grad je gradil Vegrad, tako kot bloke stanovanjskega sklada na Ljubljanski. A res misliš, da je bolj kvalitetno grajen Metuljček od ostalih blokov?
Citiraj
iz kamnika
Men so terase od metuljcka zelo ne funkcionalne sploh tiste ta večje od vokalnih blokov,da ne omenjam balkonov višje zgoraj na vogalih, ima kolega - balkon ima 40m2, od tega 10m2 uporabnega, ostalih 30m2 pa dejansko 2m širine in 15m po dolžini...
Citiraj
Gordana l
Aha ok hvala še enkrat. Bom pogledala tudi v tej smeri. Bom vseeno šla prvo pogledati to stanovanje v Kamniku.
Citiraj
stanovalka v m
ne vem kako je z naseljem,ampak lokacija zelenega gozdicka je popolnoma zgresena,oglasuje se kot v objemu narave,dejansko pa imas na eni strani preobremenjeno lokalno cesto cez vodice ki jo vsak dan prevozi toliko avtov, da bi morali narediti dvopasovnico v vsako smer,na drugi strani pa regionalna cesta proti kranju,meni ni usec.

sem pa pozabila omeniti novo sosesko Preserje Gaj.ce bi ze sama izbirala danes bi se zaradi same lokacije veliko raje kot v metuljcek preselila tja,sigurno so stanovanja se na voljo,tudi taka z teraso,ne vem pa za cene
Citiraj
Gordana l
stanovalka v m je napisal/a:
Aha, hvala. Iščem predvsem nekje severno od LJ, se pravi Kamnik, Domžale in tam okoli. Bolj malo stanovanj je primerih, pa še ta so draga, predvsem iščem novejše gradnje s teraso. Kaj pa zeleni gozdiček v Mostah? Sem se že pred časom dogovorila za ogled, pa je bil nato tik pred tem prodan.
Citiraj
stanovalka v m
se to,ce isces v Kamniku,so se dobra stanovanja gradila tudi v bivsem svetilniku in stari crpalki ki sta kaksen km naprej od metuljcka,verjetno kvalitetnejsa gradnja kot pri nas v metuljcku, tudi nad mercator centrom so baje ok,izogni pa se stanovanjem stanovanjskega sklada ki jih je gradil vegrad,vzporednons s steletovo ulico,tudi stanovanja pod malim gradom so novejse gradnje,ne spremljam pa koliko se kaj prodaja in po koliko,ker sem sla pofirbcat na nepremicnine, v metuljcku na prodaj trenutno 3 stanovanja in vsa tri kar draga v primerjavi u okolico
Citiraj
detektiv Sherlock
Gordana l je napisal/a:
Naivnost ljudi ne pozna meja, čeravno mnogo podcenjujejo in se potem hitro opečejo.
Citiraj
Gordana l
detektiv Sherlock je napisal/a:
Čisto prehitro, dober si. :) Pravi sherlock oz. že kar Columbo :)))
Citiraj
detektiv Sherlock
Gordana l je napisal/a:
Hitro smo te pogruntali, kajne?
Citiraj
Se en pameten
Postavljena cena je res napihnjena, tam okoli 110-115 bi slo
Citiraj
Gordana l
Oh ja:))) Pa samo do kakšnega dodatnega infa več sem želela priti. No, saj sem ga dobila:)

Se pa tudi meni postavljena cena zdi pretirana in ga ne bi vzela, sem hotela bolj drugi info. Se verjetno dogovorim za ogled.

MON verjetno ne bi bil to kar je brez taksnih komentatorjev.:)
Citiraj
detektiv Sherlock
Tole si več kot očitno prodajalka dviguje ceno...povprečna sklenjena cena poslov v Metuljčku v zadnjih 3 letih ne presega 2.000 Eur na m2, nekdo pa poskuša z inovativnim pristopom umetno napihniti ceno.

Vso srečo pri prodaji.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.