Odgovori: Spoznala bom bivšo...

Pregled teme
mirella
žališ pa ti veliko naokrog po forumu, zato ...nebi smela biti sedaj preveč užaljena, če drugi mislijo drugače kot ti! pa ti kako povedo direktno:)
Citiraj
mirella
maja maja....bolj te berem, bolj si mi ....ne vem kaj naj rečem:)))
prvič, tvoj nezrel post ne spada v rubriko čustvene inteligence, ali pač....mogoče v poduk, kaksna je oseba z nizko čustveno inteligenco, kar ti gotovo si.

Zgleda da tvoj fant še ni opazil, po prebranem pa...upam da on kdaj prebere tvoje prispevke, pa da...ti ne bo treba spoznavat več njegovih bivših.


pa še nasevet: DOMA BODI!!
nikogar ne poznaš, slabo bi se počutila, nimaš samozavesti da bi se soočila z dekletom ki je 6 let nazaj nekaj imela s fantom in ki ga je rabila še potem...mogoče je uvidela svojo napako, če ga je res prizadela...
v glavnem....maja...mal se zamisli!!

če boš pa šla, pa da odgovorim na osnovno vprašanje...sicer to se je že zgodilo, ker odgovarjam na star post:)...ampak, js bi ti svetovala, da pač niti on niti ti posebno ne skačeta okol bivše, jo pač pozdravi on, ti osaneš v ozadju, če ga vpraša če je sam, reče da je z dekletom in te predstavi, če ne pa....a mora ona nujno tebe spoznat?? čemu? kaj ima ona še z vama? ti je pomenbno, kaj ona čuti? jo hočeš prizadet, premagat, pokazat da ima zdaj lepšo, bolj prsato?? al kaj?? ne vem v čem je poit, da se dela iz nekega slučajnega srečanja oseb iz preteklosti tako dramo!

Pa upam da se res nisi šla kako maškarado s frizerji in oblekami....ker...si šla samo na neko predstavo...ni bil to dogodek namenjen zdravljenju tvoje samozavesti!!
Citiraj
maja_
Hja vrjetno imaš pau :)
Citiraj
marjana
maja_, jaz pa ti zagotavljam, da te prej nisem poznala sploh in da te tudi zdaj v živo ne poznam, o tebi pa iz medoverneta in še kakšnega foruma vem malo morje podatkov, od tvojega priimka do imena tvojega fanta do tega, kaj počne fantova, hm, babica menda (ali mama, no saj nima tolko veze), kje živita in kje mislita živeti v prihodnje, nekaj je pa tudi bolj pikantnih podrobnosti.

Nimam prav nobenega namena to izkoriščati, ker mi je popolnoma vseeno, dobronamerno pa ti povem, da začni internet uporabljati malo bolj z rezervo. Ker če lahko iz tvojega pisanja vse to razberem jaz, ki te ne poznam, ki živim 200 km stran, sem popolnoma druga generacija in me tvoje življenje v bistvu sploh ne zanima (čeprav ne me narobe razumet, čisto simpatično dekle si, le malo preveč odkrito tam, kjer ne bi bilo treba), koliko šele lahko razbere nekdo, ki bi ga morda kdaj kaj zares zanimalo ...

Samo dobronameren nasvet, kot že rečeno.
LP
Citiraj
maja_
Ja je, imaš prav.
Res sem malo preveč napisala.

Ampak ti pa res zagotavljam, da me ni nobeden prepoznal, ker skoraj ni mogoče....
Citiraj
pionirka
Maja_, res pretiravaš. Prav na vseh forumih te opozarjajo, da puščaš preveč podatkov in da so določeni ljudje prepoznali tako tebe kot ostale udeležene v tvojih zgodbah. Če želiš razkriti kdo si, to napiši, ni pa prav da pišeš o drugih, ki si tega ne želijo.
Enake nasvete bi dobila, če bi v zgodbi spustila nekaj podatkov, ki razkrivajo identiteto določenih oseb. Če boš s tem nadaljevala, se ti zna zgodit, da bodo začeli tvoje poste brisat.
Saj poanta je tvoj problem in ne razkritje oseb, ki so v njem udeležene, ni tako?
Citiraj
k
".........., ker se spravljaš na stavri, ki se te ne tičejo in peniš tukaj po forumu."

Če o stvareh razglablaš na forumu, se me tičejo toliko kot vsakega, sory. Če pa ti nisi pripravljena sprejeti različnih mnenj, pa drugič ne prosi za njih, ne pa da potem šiziš, da tudi pišeš ne prav. Kaj si mislila s

"................zakaj po tvoje zvan HALO!!

Mogoče imam res jaz problem, ampak to ne izniči tvojega, pa lep dan.
Citiraj
maja_
Daj malo se ohladi, očitno ti je v življenju zelo dolgčas nimaš družbe in si zamorjena, ker se spravljaš na stavri, ki se te ne tičejo in peniš tukaj po forumu.

Pa kaj za vraga nekaj govoriš v tri dni, ko pojma nimaš zakaj se gre in zakaj po tvoje zvan HALO!!


Najdi si nek hobby ali kaj podobnega, da ne boš nekaj stresala numnosti.

Tukaj nisem napisala v odgovoru nič!!!! Samo, da je zadeva prestavljena!!

Če ima kdo probleme jih imaš definitivno ti!
Citiraj
k
Še enkrat - maja_, s tabo je RES NEKAJ NAROBE.

Pišeš tako, da osebe iz tvojega pisanja lahko prepoznaš, na to so te že večkrat opozorili in ti je očitno vseeno, ker s tem veselo nadaljuješ.

Tudi tvoji problemi...spoznala bom bivšo...IN?????? Ne vem zakaj tak halo. Malo je takih, ki nima bivših, pa iz tega ne delajo takega cirkusa.

Jaz ti predlagam strokovno pomoč, ker si jo potrebna.
Citiraj
maja_
Na moje veselje je ni bilo.
Zadeva se je malo drugače obrnila. Bilo je le srečanje... sploh ni prišlo dost ljudi.

Tako, da menda bo ta predstava nekje bolj v jesenskem času:)
Citiraj
?**
RAzsvetli nas, kako je potekalo soočenje in tvoj triumf. Po toliko odgovorih je zgodba nedokončana. :)
Citiraj
..
..
Citiraj
spela
Maja, resno ti priporočam, da bolj paziš, kaj pišeš po forumih. Enkrat sem ti to že povedala na forumu Domače živali, kjer si razkrivala identiteto OTROKA! To je, prvič, nedovoljeno, drugič, s tem nekoga prizadeneš, in tretjič, ta oseba (oziroma njeni starši, če gre za mladoletnika), te lahko tudi tožijo. A res ne bi mogla pisati na splošno o problemu, brez razkrivanja podrobnosti o tem, kje so te osebe doma, kje delajo ali so delale, v katero šolo so hodile itd.?
Glede tvojega "problema": malo manj kompliciraj. Pozdraviš, in to je to. Tam boš, vsaj tako praviš, tako ali tako s povsem drugim namenom. Kot nekdo, ki pozna izgubo ljubljene osebe, ti pa lahko tudi povem, da nekoga, ki bi se na takšni prireditvi ukvarjal predvsem s takimi zadevami, s katerimi se ukvarjaš ti, tam ne bi hotela videti. Obnašaš se, kot da si ti vedno v centru pozornosti. Tam pač ne boš.
Citiraj
maja_
Če ti tako praviš, potem bo pa že držalo :)

Res je, da veš samo kaj si prebrala. Drugega ne bom več pisala....
Če verjameš ali ne, če bi vedela ostalo bi bila rahlo bolj tolerantna :)

LP
Citiraj
Valerija
Z moje strani je debata zaključena. Zadeva me ne zanima. Vem samo to, kar sem prebrala na teh straneh. Taka jeza, ki bruha iz tebe je pa zagotovo škodljiva.

Lep dan še naprej!
Citiraj
maja_
Ja dobro, morda sem res napisala malo preveč.

Ampak ti veš, da to ve iz drugih forumov (katerih jaz ne obiskujem) ampak je ena napisala, tam že objavljeni podatki, in, da je zadevo dekle dalo celo na svoj blog??
To veš?

Veš tudi to, da je to pisalo v vseh Slovenskih in Hrvaških časopisih?

Si morda pomislila tudi na to?

Ali boš sedaj samo mene krivila, da sem jaz to napisala...
Si res tako ozkogleda.

Se ti ne zdi, da več ljudi ve, več jih lahko pomaga.
Vem, da se včasih celo za takšne stavri na forumih zbira denar.... Ne bi bilo prvič...

Ali pač mene nadiraš, ker imaš to veselje??Glej zadeva se mi zdi zelo huda, zato grem z mojim tja.... Dejstvo pa je, da mi najina veza tudi dost pomeni in ti ne veš kaj se je vse dogajalo v tem času... In ne moreš trdit o trdnosti najine ljubezni... Midva sva ok, še bolje bi bilo, če ne bi bilo raznih spodkopavanj.. zaradi katerih sem jaz nemirna?!

Tega pa ti ne pomisliš ne?

Ker gledaš stavri iz enega zornega kota.

Res je situacija malo neprijetna, da je tako naneslo, ampak, če meni je kaj do veze mi ne more bit vseeno... malo se sama vprašaj kako bi bilo tebi? Nevem kako lahko kar obsojaš....


In, če tako dobro zadevo poznaš - dobro veš kdo vodi in organizira to stavr, in sami so jo dali zelo v javnost (kar se meni zdi prau), samo zato, da bi pomagalo čim več ljudi!!

In, če bo zaradi tega kar sem jaz tukaj napisala samo eden šel danes tja in plačal bo to koristno!
Citiraj
Žalostna
Z Valerijo se v celoti strinjam in me žalosti tak način pisanja kot je tale od maje_!Očitno nisem čustveno inteligentna.
Citiraj
Valerija
Pozdravljene čustveno inteligentne!

Preberite si še poste na strani Mladi o spolnosti in drugih temah, pa bo slika morda malo bolj jasna. Ni problem v tem njenem ljubosumju. Če bi bila dovolj samozavestna in bi bila njuna ljubezen dovolj trdna, ji taki pomisleki najbrž ne bi delali preglavic po tolikih letih. Osebno se mi zdi problematično to, da je na tem forumu pustila bistveno vse podatke, ki povedo, kdo je žalujoča družina ter za katero dekle gre. Samo to! Vse skupaj bi bilo lahko spisano brez teh ključnih podatkov. Mar ne?


Lep pozdrav!
Citiraj
maja_
Ja hvala bom se vredu držala :)
Citiraj
maja_
Hvala Minkica in še ostale za razumevanje.

Jaz grem tja za podporo mojemu fantu in bogi punci,ki jo je to doletelo.
Če bi bila nečustvene in vasezagledana ne bi šla...

Res tako ali tako sem že živčna potem pa še napadate.. (ne samo na tej temi) pa žalite...

Kdo od vas bi sploh šel kaj darovat za ljudi, ki jih ne pozna??!

To, da je ona tam pač je.....
To sem vprašala kaj bi nardile druge v takšni situaciji...

Jaz sem prvega problema tako zavedam in vem kaj nardit, stat ob starni in pomagat!
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.